Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

adam123

11. 2. 2010 13:21
Naprostý souhlas

Naprosto souhlasím s autorem. ČSSD a KSČ jsou si velice programově blízko. Dělnická třída, všichni se budou mít dobře, za rodiny s dětmi, za důchodce atd. Kam nás ale dovedli? ČEZ , to je jiná, ale trošku podobná kapitola. Taky z lidí tahají peníze jako stát a taky mají lidové milice jako KSČ. Je jasné, že český člověk je tvor velice vynalézavý a kde může krade. To je též pozůstatek minulého režimu, ale bohužel hluboko zakořeněný. Zloděj má být odhalen a po zásluze potrestán. Nechápu zastánce ozbrojených milicí různých podniků či organizací. Věřím, že voda nebo plyn se krade stejně jako elektrika, ale myslím, že u vodáren a plynáren tyto komanda nejsou. Proti agresivním kontrolovaným má zasahovat policie na tyto situace cvičená a ne parta kovbojů.

0 0
možnosti
LZ

košťálka

11. 2. 2010 12:44
Paroubek

Když vidím Paroubkův bilbord, tak se mi velmi přitíží-bohužel jsou na každém kroku a není úniku....

0 0
možnosti
JS

sochor

11. 2. 2010 12:09
Autor se trochu mýlí

Ono to s černými odběry není taková selanka jak si autor myslí. Při jejich odhalování jde často o zdraví.  Někteří podnikatelé si kradeží elektřiny dělají dobrý byznys a nepracuje se zde v trukavičkách, zde se samozřejmě spolupracuje s policií, ale v toakových romských oblastech, kde krade každý druhý a policie to neřeší, neboť se jedná o přestupek, je situace jinak neřešitelná. Krádež elektřiny je krádež jako jiná, bohužel to společnost tak nevnímá. Je třeba si uvědomit, že nejde o malé peníze, a ukradenou elektřinu ale zaplatí všichni poctiví odběratelé.

0 0
možnosti
P

pesimista

11. 2. 2010 12:24
Re: Autor se trochu mýlí

Autor se v tomto případě nemýlí. Samozřejmě krást se nesmí, ale vydírat, ohrožovat zdraví, omezovat svobodu se nesmí též. A tady neplatí klukovské on si začal. Je vidě, že procuješ pro ČEZ. Však on už soud rozhodne, kdo z těch 26 vymahačů patří do želez.

0 0
možnosti
P

pesimista

11. 2. 2010 11:52
Nejlepší bilboaredy bylypře několika lety:

byl na nich stárnoucí seladon Mirek se svou milovanou a milující ženou Pavlou a celou rodinou. Tos ale byl tenkrát slepý.

0 0
možnosti
ČP

moc.tomu.nerozumím...

11. 2. 2010 11:17
bojím se cokoliv napsat

protože cenzor mi bere dukáty a já nevím za co ?

0 0
možnosti
  • Počet článků 43
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2274x
Dr.Hron a jeho postřehy

Seznam rubrik