150 otázek pro Jiřího Paroubka

Tak se nám na dnešek chystá autogramiáda této jedinečné knihy. Vesměs se jedná o snůšku polopravd a lží, ale co by člověk vlastně čekal od bývalého šíbra pražského podsvětí plného taxikářů, kolotočářů, vexláků a kurev?

Volební kampaň ČSSD byla jedinečná. Nakydali kupu sraček na všechny konkurenty, krom svých věrných bratrů komunistů. Goebbels , jako zakladatel zvrácené lživé reklamy, by byl na jejich manipulativní taktiku sám hrdý.

Zadáme průzkum, zjistíme slabé stránky nepřítele, vymyslíme útočnou taktiku a zlikvidujeme nepřítele za každou cenu.

Pojednou se sám velký kápo George začíná divit:

Proč po nás házejí vejce?

Proč po nás metají utopence?

Proč můj nohsled Bohuš dostal pár facek?

Proč budíme takové agresivní reakce?

Kdyby Jirka nebyl blb, tak mu odpoví jeho vlastní svědomí, které asi nemá, nebo by mu paměť dovolila analyzovat jeho činy, na které vzhledem ke své minulosti asi zapomněl.

 

Milí Jiří,

začalo to tím, že jsi nechal zmlátit nevinné lidi na Czechteku, aby sis šplhnul u cílové skupiny „Nasraný důchodce“. Pak to podobným stylem pokračovalo až dodnes. Tvé nerudné papalášské ataky vůči všemu, co nešplhá jak ty pískáš jsou do očí bijící a  nechutné. Parta tvých nohsledů bez práva na vlastní názor je směšná. Nejlepší trumfy které sis mohl vybrat, abys mě definitivně znechutil a nasral je Rath se Sobotkou. Bravo!

S úctou

Obyčejný Člověk

p.s: Bezplatné zdravotnictví je pěkná hovadina, stejně jako všechno bezplatné….Nebo to všechno děláš se svými lidmi zdarma jako Timur a jeho parta?

Autor: Drahomír Hron | pátek 21.5.2010 0:12 | karma článku: 36,84 | přečteno: 1809x
  • Další články autora

Drahomír Hron

Je čas vyjít do ulic

16.11.2011 v 18:53 | Karma: 25,52

Drahomír Hron

Tak do mne definitivně dorazilo

15.11.2011 v 22:30 | Karma: 23,49