Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

A37n85n11a 51Č30e96r31n88á

26. 10. 2013 9:01

Když soudruh president nezvládá funkci, ať odstoupí... ;-€

Tak to vypadalo jednoduše, jenom klást věnce. Ale ono se má i sloužit lidu, když jsem byl lidem zvolen !!

28. je státní svátek, není to svátek svatého Zemana.  Rv

6 1
možnosti

To je takové to přehánění, co si oblíbila top09 a spol, když teda nemají vlastního prezidenta (ten by byl úplně stejně nadstranický, navíc se stranou, která má narozdíl od zemanovců reálnou moc).  Kvůli nějakým pozvánkám na ceremoniál se demokracie opravdu neotřese a neotřásla by se, ani kdyby tam dorazili.

Přednášky je škoda, i kdyby ji pojal jako agitaci, lidi by si udělali obrázek o něm, ne o univerzitě. Takhle z toho může ještě u některých vyjít špatně univerzita (já třeba rozhodnutí rektora chápu, a dokud je rektorem, má si dělat svou práci jak sám uzná za vhodné, ale stejně myslím, že by přednáška studentům prospěla. Minimálně těm kriticky myslícím).

Ale hlavně se to moc zveličuje, nepohodli se, no, třeba příště.

9 2
možnosti

P20e88t98r 26L59u59k48e26š

26. 10. 2013 7:16

Jakube, nejde o žádné přehánění. Propagace politických stran a hnutí je na školách zakázána, takže ze strany rektora nejde o žádné vyjadřování sympatií, nebo antipatií. Prostě se jen řídil zákonem (Školský zákon §32, odst.1). Měsíc před volbami nemá ve škole co pohledávat žádný politik.

7 2
možnosti
Foto

i když ten současný prezident na hradě není moje volba, tak je to prostě prezident republiky a jako takový nedělá přednášky jako Zeman, ale jako prezident. To si musí kdokoliv uvědomit, ať se mu to líbí, nebo ne.

8 4
možnosti

A v případě že pronáší slova prezident, tak mají jiný význam než když to samé vysloví Zeman? 8-o

1 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 884x
Jsem dvacetiletý student píšící o všemožném i nemožném, ale nejraději se budu vracet k mému oblíbenému sportu a neoblíbené politice

Osobní stránky: http://www.radekdragoun.cz
https://twitter.com/RadekDragoun

Seznam rubrik