Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
O

okupant_bez_prace_2

21. 2. 2012 10:41
blog o ničem

0 0
možnosti
LV

Konópek

20. 2. 2012 7:59
Já doufám

že po tomhle Baník spadne a už se nikdy do první ligy nevrátí.

0 0
možnosti
LH

Lady Humussprey

19. 2. 2012 23:59
Děti mám z baráku, někdy bych si skočila na kus drbu,

ale kvůli hloupému fotbalu to jde stále hůře.Snad už není společenská místnost, kde by neřvala televize s touto slaboduchou zábavou. Tedy, ve Svazarmu jsme krom jiného stříleli zetkami 52, to už je nějaká šlupka a tenkrát nikdo sluchátka nenosil, ale proti večeru pod TV s fotbalem, to byl odpočinek sám. Hlavní problém je taktéž nízká inteligence fotbalového fandy. Kromě čučení na bednu, má ještě touhu někoho otravovat slabomyslnými hlody. Takže když vejdeme a sedneme si na opačnou stranu, než je bedna, úplně ho to vymrští z místa a jde nás oblažovat. Usedne a hned řve na putykáře, ať to trocho osolí, že neslyší komentátora. Nestydím se za to, že jsem mstivá a říkám rovnou, že mám radost když nějaký klub zkrachuje a fandové mají vztek. Oni nás otravují celoročně, takže trochu stresu jim jen prospěje.

0 0
možnosti
PKL

Politicky korektní lež

19. 2. 2012 21:19
jak je to v anglii

byla jsem na arsenalu.....stadion pěkný, fotbalisti dobří......na sloupech nápis s číslem kam se má hlásit antisociální chování (rasistické, homofobní, když někdo kouří, kšeftuje nebo jenom stojí ).

 Výsledek.........atmosféra jako v divadle. Ničení stadionů se mi taky nelíbí, na druhou stranu nechci aby to bylo jako v anglii, kde první liga úplně postrádá fotbalovou atmosféru. v důsledku toho začalo dost lidí chodit na ligu druhou. když budu chtíj jít do divadla, tak pujdu do divadla a ne nafotbal.

A není pravda, že by to u nás bylo se řáděním fanoušků nějak hrozné. se synem chodím na fotbal od malička. jenom nelezu do kotle.

1 0
možnosti
FV

absolvent ščukovy akademie IQ65

19. 2. 2012 21:03
Nezapoměň

dobrovolně před vstupem odevzdat taky vzorek moči. Stolici můžeš odevzdat až potom co přiletí první sedačka. :-P

0 0
možnosti
BMZ

Bijec modrých zlodějů

19. 2. 2012 21:04
Re: Nezapoměň

R^

0 0
možnosti
BMZ

Bijec modrých zlodějů

19. 2. 2012 20:57
Když chceš vidět fotbal, přepni si to na anglickou ligu...

:-P:-P:-P

2 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 884x
Jsem dvacetiletý student píšící o všemožném i nemožném, ale nejraději se budu vracet k mému oblíbenému sportu a neoblíbené politice

Osobní stránky: http://www.radekdragoun.cz
https://twitter.com/RadekDragoun

Seznam rubrik