Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MF

magdalena.serm

11. 1. 2012 14:01
zajimave zkusenosti

priklady ze zivota:

balicek do Rakouska (obvykle doruceni do 5 dni) putoval Evropou pres 14 dni, a to jen proto, ze cilova zeme byla napsana Osterreich, nikoliv Austria, jak nam osvetlila pani na prepazce, a to bez ohledu na to, ze za tim byl pripojen mezinarodni kod AT

ve schrance vhozen listek s udaji o ulozene zasilce na poste (datum ulozeni 14dni po vhozeni listku), sla jsem na postu 4 dny po vhozeni listku a dozvedela jsem se, ze zasilka byla vracena odesilateli, ze odesilatel nedovolil ukladani na poste, tak proc mi na listek pisou, ze je zasilka ulozena?

0 0
možnosti
KD

smajlítko

9. 1. 2012 14:36
Člověku se lépe bojuje, když ví, že není na frontě sám:)

Díky za podporu. Vzhledem k zařazení blogu na dnešní hlavní stranu předpokládám, že i redakce Idnes se již pokusila někdy v minulosti doručit zásilku z bodu A do bodu B prostřednictvím pošty´;-D

Pro fanouška tekutých švestiček: nedávno jsem hledala svůj balíček tak urputně, že od té doby  požívám ze zdravotních důvodů do každé nohy jednu , kdykoliv hodlám jít cokoliv urgovat.  Tož spichaj, docházijó:)

0 0
možnosti
TP

The Patriot

9. 1. 2012 14:14
Mne by spise zajimalo, proc CEZka Posta lpi na spagatech.

Mne by spise zajimalo, proc CEZka Posta lpi na pouzivani spagatu na ovazani baliku 8-o, kdyz dana archaicka metoda neni pouzivana nikde nikym na svete, dokonce ani ne v Severni Korei (ne ze by nemeli spagaty, ale...). Veskery okolni svet pouziva lepici pasky, nektere lepsi posty (jako TNT) dokonce nabizi zdarma roli baliciho papiru a lepici pasku v kazdem jejich stredisku, krabice jsou jiz zpoplatnene. R^

0 0
možnosti
MK

sisemen

9. 1. 2012 14:19
Re: Mne by spise zajimalo, proc CEZka Posta lpi na spagatech.

tak někdy zkuste jít na poštu na brigádu ... na balíkové doručování a zjistíte, jaký je rozdíl mezi nosením balíku převázaného a nepřevázaného ;-)

0 0
možnosti
VM

Elitnifilosof

9. 1. 2012 14:00
Autorka necht shlédne film: Ten svetr si nesvlíkej

a bude jí vše  jasné

0 0
možnosti
PH

Mysmff

9. 1. 2012 13:19
Dlouhé čekání

Taky sem si užil s poštou svoje, mám úřad soudů přes ulici, neco mi posílali, bylo to jen obyčejná zásilka, ale docela bylo potřeba jí dostat, no dorazila s 2 měsíčním spožděním a s razítky z Německa a různého okolí ČR, vůbec jsem nechápal a radši ani neřešil. Po této zkušenosti jsem se domluvil a na soudě mi zavolají a já si docházím osobně.

0 0
možnosti
SB

KOMON

9. 1. 2012 12:53
Neschopnost pošty nezná mezí...

u nás v Novém Strašecí mají třeba krásnou polední pauzu od 11 do 13,je jich tam jak psů,ale zavírat musí na 2 hodiny,pakáž za****á.

Doručování balíků?kolikrát nedoručí ani tu doručenku nebo jí drze pošlou po obyč pošťačce když jde o rozměrný balík a je na ní,že nejsme zastiženi-a dá mi to v klidu do ruky.....zlatý PPL !

0 0
možnosti
MK

sisemen

9. 1. 2012 14:21
technický dotaz:

a myslíte, že je chyba v zaměstnancích této konkrétní pobočky, nebo ve vedení ČP?

0 0
možnosti
ID

nigi

9. 1. 2012 12:45
Pošta?

Asi mám štěstí, co se týče balíků, problémy žádné nemám. Vždy vše dorazilo jak mělo, včetně upozornění. Jediné pochybení jsem zaznamenal loni těsně před Vánocemi, kdy jsem nenašel ve schránce oznámení o uložení, díky ale za sledování zásilek na netu, protože jen díky tomu jsem věděl, že balík je uložen na poště. Naopak špatné zkušenosti mám s různými konkurenčními dopravci. Jelikož jsem přes den v práci, na adresu domů nemá cenu zasílat, do práce taky ne, protože se často pohybuju v terénu a v kanceláři nikdo není. Takže se mi už nejednou stalo, že řidič ani nezavolal (pokud ano a já byl mimo, tak mi bylo málem vynadáno, že mrhám jeho časem a ještě jednou se to stane, budu si muset pro zásilku jet na příslušné depo osobně! - což mám cca 55 km). Proč to ale vše píšu? Důležité je, že všude je to o konkrétních lidech, i u té pošty.

0 0
možnosti
PM

KOLDAK

9. 1. 2012 12:43
Horší je, že vám podobně může být doručeno-nedoručeno

třeba rozhodnutí soudu, že máte zaplatit pět korun, a díki vymakané "fikci doručení" vám za pár týdnů vyrazí dveře exekutor a pobere všechno, co unese. V lepším případě.

2 0
možnosti
PM

KOLDAK

9. 1. 2012 12:43
Re: Horší je, že vám podobně může být doručeno-nedoručeno

chybička se vloudila -> díky

0 0
možnosti
MK

sisemen

9. 1. 2012 11:45
dlouhodobá diskuze na téma ČP

běží na http://www.pc-guru.cz/ceska-posta-dnes-podate-zitra-dodame

0 0
možnosti
AK

AKA the A

9. 1. 2012 11:40
sledování zásilky...

Když už si někdo dal tu práci a pošta za to musela vypláznout nemalý peníze, co takhle využívat systém sledování zásilky?

Je to zcela zdarma, mě osobně to zatim nezradilo a v klidu i 2 v noci je možno zjistit, zda-li mi kdesi na poště už týden nehnije ta dlouho očekávaná zásilka...

0 0
možnosti
MN

Zazie

9. 1. 2012 12:06
Re: sledování zásilky...

To by se tam ale po zadání odesílacího čísla balíčku nesmělo objevit oznámení: na uvedenou zásilku se služba nevztahuje.

0 0
možnosti