Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
L

lajika

21. 12. 2011 8:07
já mám dojem,

že tohle je takovej udržovanej mýtus. Že když se v Čechách někoho zeptáte, jak se má, začne skuhrat. Asi žiju někde jinde (vlastně ano - žiju na Moravě, ale to by asi neměl být velkej rozdíl, ne?) Já když někoho potkám a zeptám se jak se má, nejčastější odpověď zní "Prima", (nebo "fajn" nebo "jde to") "a ty?"

Tak nevím.....

0 0
možnosti
LZ

košťálka

21. 12. 2011 7:10
Prima!

Osobně se bavím velmi tím, když se mě někdo zeptá jak se mám, tak řeknu, že skvěle, protože se opravdu mám skvěle, a vidím ty nevěřícné a protáhlé obličeje.Lidi, když nejde o život, jde o h...., uvědomte si to. Všechno se dá řešit, pokud někdo není smrtelně nemocen a i tam je řešení-zaměřit se na spokojené poslední chvíle života...Rv

1 0
možnosti
SMP

svědomí mazače příspěvků

21. 12. 2011 0:41
Děkuji za optání...

Mám se dobře a čím dál tím lépe... I po těžkém úrazu jsem se dal dohromady, následně zvládnul doplnění kvalifikace a státní zkoušku..., dělám teď sám na sebe jako OSVČ, nedržkuji... a jsem spokojený...:-)

2 0
možnosti
JS

belgian chocolate

21. 12. 2011 0:35
Skvělé!

Děkuju, že jste mi zase připomněla, jak je krásné žít v zemi, kde se lidé na sebe usmívají.

1 0
možnosti
D

dandelionka14

21. 12. 2011 0:24
Díky za ten článek :-)

Děkuju, že jste tak výstižně napsala o tom, s čím se bohužel často setkáváme... Je to životním přístupem: místo, aby paní řekla Vám - své kamarádce, že má zdravé děti a díky tomu je vlastně šťastná s manželem, tak se zaměří a zdůrazní všechno to negativní. Ach jo. Toto vidím všude kolem sebe... :-( Nevím, jestli je to způsobeno výchovou nebo čím..  Je mi někdy smutno z toho pocitu, že všude na tu negaci narážím a musím odrážet.. Jedu v tramvaji, hezky (normálně) se tvářím, všichni kolem jsou zamračení, v trafice s úsměvem děkuji prodavačce, za mnou chlap na cosi nadává.. Když to teď píšu, uvědomuju si, jak moc si vážím lidí, který toto nedělají..  a jsou denodenně rádi za to, že vstali a mohli jít do práce.

2 0
možnosti
  • Počet článků 45
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 953x
Považuji za ztracený den, kdy jsem nikoho nepobavila. Miluji život takový, jaký je a lidi, které v něm potkávám, jejich příběhy i přítomnost. A  také studené ovocné knedlíky, vůni tlejícího listí, kopretiny, letní rána a české filmy. Chutná mi cokoliv, co uvařil někdo jiný než já. 

 

Seznam rubrik