Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Také mám dojem, že se na NĚCO čeká.

0 0
možnosti
JM

Spíš se ptejte PROČ je není zveřejněna. Pokud OLAF nic nezjistil, není přece důvod něco tajit.

Pokud nová ministrině financí (za ANO) navrhuje vyjmout Čapí hnízdo z projektů dotovaný z EU, co asi tak může ve zprávě být?

https://zpravy.idnes.cz/alena-schillerova-navrh-capi-hnizdo-placeny-projekt-eu-p1w-/domaci.aspx?c=A180103_152949_domaci_nub

0 0
možnosti
VD

Já nevím, co v té zprávě je, ale kromě příslušných orgánů to ví už M. Kalousek, což samo o sobě je pozoruhodné (???). Může tam být tak i tak. Ale o tom ten blog přece je, co lze vyčíst z chování těchto lidí, jako je M. Kalousek.

:-)

1 0
možnosti
Foto

No nevím, ta dehonestující a bezbřehá lavina se vždy řinula ze strany Babiše, každé druhé slovo při otevření úst bylo "Kalousek" a nikoliv naopak.

0 1
možnosti
VD

Každý vidí to, co sám chce vidět.

Ale i tak myslím, že ta permanentní štvanice na Babiše, která se tady už několik let vede, se nedá přehlédnout, neštítili se sáhnout ani na jeho rodinu, což je hnus.

Jenže lidé nejsou hloupí, a jaký to má nakonec efekt, jste viděla ve volbách.

:-)

2 0
možnosti
MH

Jestli tomu dobře rozumím, tak tím myslíte, že když ostatní kradou, mohu krást také a je to vlastně normální. Když tedy kradli jiní, může krást také premiér. Pokud by se tohle dozvědělo moje dítě v občanské nauce tak bude mít navěky omluvenku.

2 0
možnosti
VD

To jste tomu takto vůbec dobře neporozuměl.

Nikdo nic takového neuvedl. Ale věřím, že na to určitě přijdete.

:-)

1 0
možnosti
Foto

Ministryně Schillerová nám sdělila, že zpráva se musí před uveřejněním přeložit. Pak jsme se dozvěděli, že přišla v několika jazycích, včetně češtiny. Zpráva OLAF nekonstatuje určitě žádné pochybení a z toho důvodu zažádala ČR o vyjmutí z dotačního programu EU, abychom to mohli zaplatit dobrovolně a s radostí my všichni. V té zprávě je vše OK, tak se musí zařadit do vyšetřovacího spisu. Jelikož je to celé účelovka a dílo české mafie, tak jsou naši mafiáni tak dokonalí, že mají prsty i v orgánech EU. ANO se rozhodlo, že OLAF u EU zažaluje. Prostě je už na čase na ně zakleknout. A Vy jste nám sdělil že milujete Babiše. To bych asi k tématu vašeho blogu dodal.

8 3
možnosti
Foto

Tomáši, v sektách to tak prostě funguje. Tam to není o rozumu, ale o lásce a víře ve svého guru.

2 3
možnosti
JC

Škoda, že nám nesdělil, KDO tu dotaci přiklepl. A to jmenovitě.

1 0
možnosti
Foto

Ten kdo to přiklepl dotaci nemohl z předložených podkladů ze začátku zjistit, že se jedná o podvod. To vyplynulo později, protože celý tunel byl připraven a proveden hodně blbě.

3 1
možnosti
JK

Já snad začnu tomu Kalouskovi fandit, stačí jedna jeho krátká věta a ANOnáci vytáhnou ze šuplíku staré předvolební taháky, poskládají je za sebou bez ladu a skladu a šup s tím do éteru.

Kam zmizelo povolební makáme, efektivně, rychle, pro lidi a hlavně transparentně zveřejňujeme všechno. Nějak se to zašprclo co.

10 0
možnosti
VD

Co je netransparentního na tom, že lidé sledují projevy, prohlášení a komentáře našich vrcholných představitelů.

:-)

Jinak byste Kalouskovi určitě fandit měl, už za jeho šikovnost, že se k takovým důvěrným a ještě oficiálně nezveřejněným dokumentům dokáže dostat, a že to hned sám vybreptá do éteru. A nebo, že by to byl jen nedomyšlený přešlap?

:-)

5 2
možnosti
Foto

Tady něco nehraje.... jsem si řekl na začátku textu, protože tam byl velmi vzdálený a jemný nádech logiky. Pak jsem četl dál a zjistil, že tady je blog stále při starém, stále stejný. :-)

3 0
možnosti
VD

Ano, způsob vnímání reality je konzistentní.

:-)

3 1
možnosti

Tak tak, ke Kalouskovi mi to také nějak nesedí. Četl, ale nezveřejnil? Nebyla tiskovka? Jen nějaký pitomý tweet? Je to vůbec Kalouskův účet? Nenapsal to Šuman? Nebo že by Kalousek začínal ctít presumpci neviny? To bude ještě komedie ;-D

7 1
možnosti
MN

Už dne 28.12.2017 jsem v jiné diskuzi napsala:

"Jestliže MF vydalo oznámení, že uvažuje s ostatními příslušnými orgány, jak se má zpráva OLAFu zveřejnit, pak jde zřejmě o zprávu, která bude mít mimořádný třeskutý dopad na českou politickou scénu, a to ať už je ve prospěch Babiše nebo v jeho neprospěch.

Tak bych si tipla, že OLAF pochybení našel, ale jsou to pochybení administrativní na straně těch, kdo dotaci schvalovali a nechali proplatit. A ta pochybení jsou možná i systémová a v takovém rozsahu a dopadu, že Ministerstvo financí spolu s Ministerstvem pro místní rozvoj a ostatními dotčenými institucemi mají teď problém to zveřejnit."

7 6
možnosti
VD

Asi to tak nějak bude.

Kdo o dotacích u nás něco ví, jaká je to politika, jak věci obvykle probíhají a jak se dotace rozdávají, tak dokáže číst i mezi řádky.

:-)

2 1
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik