Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Zase?

Nemelo to sps byt Porad jeste?

0 0
možnosti
VD

V tom "zase" je zrnko optimismu.

:-)

0 0
možnosti
MD

V boji s nemeckym fasismem a vizi treti rise padlo mnoho_mnoho_mnohonasobne

vice ruskych vojaku. A jejich pomniky jsou odstranovany. Nikdo si nevsiml, ze by jim za pul miliardy nekdo postavil novy.

4 1
možnosti
Foto

Já jsem válku nezažil, ale zažil jsem okupaci po roce 1968. Nevidím důvod stavět Rusům pomníky. A argument, že bez nich bych tu nebyl, je úplně mimo, pak bych nic neřešil. Stejně kdyby je Hitler nenapadl, tak by jim náš osud byl ukradený, nijak by se neválčilo a pomníky by nepotřebovali. Takhle aspoň získali záminku a možnost si celou východní Evropu uzmout.

3 1
možnosti
Foto

Píšete:

Naše média uvádějí, že takových táborů bylo v Čechách násobně více. Ale jen jednomu z nich je věnovaná taková pozornost. Proč?

Zdroj: https://dorotik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=648837

Na místě kterého dalšího koncentračního tábora u nás stojí prasečák?

3 0
možnosti
Foto

R^ To jsem zvědav co pan znalý autor odpoví.

2 0
možnosti
Foto

Z Čapího hnízda se politická kauza neudělala. Z Čapího hnízda udělal politickou kauzu Babiš.

6 4
možnosti
MD

Dost nacesnekovana topinka.

2 0
možnosti
Foto

"Přitom každý ví (kdo se kolem dotací se jen otřel), že Čapí hnízdo je "typický případ" zapadající do určitého „standardu dané doby“

Vy si fakt myslíte, že by nám měl vládnout někdo, kdo zbohatl díky systému rozkrádání dle "standardu dané doby" jak uvádíte? Že by to neměl být někdo, kdo je čistý, ale když už se někdo neprávem obohatil, tak je to jedno, protože v té době to dělali mnozí? Jestli Vy to tak vidíte, tak já ne.

4 5
možnosti
VD

Pokud máte někoho lepšího, tak jej pošlete do voleb, možná vyhraje a bude.

Jestli nemáte, tak nebořte to, co je, co aspoň nějak funguje.

Platí staré pravidlo: "Řídí-vládne vždy jeden. Pokud je to špatně, tak jej vyměnit. Ale řídit-vládnout má zase jen jeden".

Nejhorší je bezvládí, věčné hádání se a chaos.

O to evidentně někomu tady jde.

:-)

4 4
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
5 1
možnosti
Foto

To spojení ale má velkou politickou logiku. Na každého najít jeho slabý bod.

1 1
možnosti
MD

AB udelal chybu. Otazkou spise je, zda vynucenou nebo jen neco podcenil. Pokud jen podcenil, opravdu chyboval. Verejnost by jeho hospodarne zasadovejsi pristup ocenila ve volbach.

1 0
možnosti
VD

Ono je vidět, jak ANO vstupem do vlády najednou musí diplomaticky "tancovat na vejcích".

Jen aby si to kluci u lidí moc nepodělali.

Dnes jim prochází ledacos.

Ale to se může najednou změnit ze dne na den, "Vox populi" je křehké a vrtkavé.

:-)

3 0
možnosti
Foto

Celá věc je zmatená. Málokdo si totiž uvědomuje, že vlastně šlo o dva tábory v jedné lokalitě.

1. Před pár dny zde jeden autor uveřejnil přesnou specifikaci dvou vyhlášek z let 1938 a 1939. A na jejich základě vznikl pracovní tábor s volným režimem.

2. V roce 1942 byl tábor přeměněn na sběrný cikánský tábor. A dle dnešního newspeaku Romové umirali jak v tom táboře, tak následně v Osvětimi.

3 0
možnosti
SB

Za těch půl miliardy koruny by musela sedět celá vláda - Sobotkova !

0 0
možnosti
SN

:-)......Pane autore, pamatujeme si, jak se všichni v parlamentu neježili, když Babiš prohlásil, že se dá policejní stíhání objednat? Několik blogerů to dokumentovalo ve svých článcích na příkladech, že to jde!

Kdo má hlavu v pořádku, ví to také i přes ohromné protesty státních zástupců a soudcovské unie.

Nyní k Letům.....byl to tábor pro lidi vyhýbající se práci, barva pleti se nerozlišovala. Režim opravdu volný, obyvatelé chodili do vesnic si vyprosit nějaké jídlo navíc.

Umírali tam lidé....to ano. Nemocnice tam nebyla a když přijde tyfus, tak se umírá. V naší veřejnoprávní TV, kdosi pronesl, že tam Češi vraždili Čechy! Tak to je fakt přes čáru, ale spousta lidí tomu věří !

Tak, jako se vytáhlo Čapí hnízdo s cílem dostat Babiše z politiky, tak se objevily Lety......Bělobrádek s Bartoškem si myslí, že na tom naženou body. Nenaženou! Většina národa už je prokoukla, svědčí o tom jejich volební výsledek. Mohou si postěžovat Poseltovi! R^R^R^

10 3
možnosti
VD

Obávám se, že v první řadě tam jde o peníze ze státního rozpočtu někam ..... .

A co se týká politických bodů, to určitě také. Obzvlášť, když se svou politikou se dostávají úplně mimo hru, chybí jim jakákoliv racionální témata, potřebují na sebe aspoň nějak upozornit, aby se vůbec dostali před kameru, ....., no a to napadání Okamury, to jim určitě někteří ohodnotí (i finančně), ale lidé-voliči to evidentně nebudou (podívejte se na jejich volební preference).

:-)

4 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik