Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Když tey pominu fakt, že Churchil byl od mládí založením spíše dobrodruh, terý například bojoval ve válkách a ne jen salóní kecal jako Zeman. Když pominu že důležité vlastnosti pro člověka co vede zemi za války a v době míru jsou odlišné

Tak tvrzení, že on porazil Hitlera je zcela mimo realitu. Hitlera porazilo několik spolupracujících armád a po pravdě především Hitlera zničilo tažení na Rusko-rozhodně ne Churchil.

Ten Hitlera možná porazit mohl, kdyby do 11 neležel v posteli a nepil a dojednal dříve podporu od spojenců-takto si jen přisvojuje zásluhy na kterých má jen podíl-nejsou jen jeho

0 0
možnosti

Radku,

zkus trochu uvolněněji, nadhledu, méně upjatosti a očí podlitých krví.

Svým "bratrům v triku" stejně takto už nepomůžeš a Tobě samotnému se zjevně uleví.

Přidej trochu víc úsměvu a optimismu.

:-)

0 1
možnosti
Foto

Možná to sem nepatři, ale nechť. Jeden konzervativních ministrů byl bukvice, ale zároveň Churchillův přítel. Každou chvíli jej někde nachytali, protože v té době nebyl na každém rohu novinář, tak se to tisk nedozvěděl. Jenže jednou pokoušel štěstěnu až moc a načapali jej jak ve tři hodiny ráno na lavičce v Hyde Parku v únoru hobluje gardistu. Došlo se k závěru, že by o tom měl vědět Churchill a byl pověřen předseda poslaneckého klubu Jock Colvill, aby to sdělil. Rozjel se do Kentu, kde Churchill pracoval. Vstoupil do pracovny, kde Churchill pracoval a vše mu sdělil a na závěr uvedl, že bude muset odstoupit. Rozhostilo se dlouhé ticho, Churchill popotahoval z doutníku a pak se zeptal „ Rozuměl jsem vám dobře, že toho pána toho přistihli s gardistou?‘ „ Ano pane premiére.‘ „ V Hyde parku?‘„ Ano pane premiére.‘ „Na lavičce?‘ „ Přesně tak pane premiére.‘ „ Ve tři ráno?’ „ Jak říkáte pane premiére.‘ „ V tomhle počasí! Na mou duši, člověk se hned dme pýchou, že je Brit.

2 0
možnosti

Od Vás bych to nečekal, a proto mě to násobně těší.

Mám rád lidi s nadhledem.

Díky.

:-)

1 0
možnosti

:-).......Pěkné ! R^R^R^

0 0
možnosti
Foto

Měl jsem doma všechny díly Churchillových pamětí. Zbyl mi ale jeden jediný ten první a nejzajímavější. Winston byl neuvěřitelně předvídavý.

Pamatuji se na záběr Sira Winstona krátce před smrtí v roce 1965. Byl to již bezmocný stařeček. Ale, to mu bylo 91 roků a k tomuto stavu má Miloš Zeman opravdu daleko.

Jen ty nohy...

1 0
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik