Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Mně by zajímalo, kdyby se nejednalo o Babiše, co by se dělo, kdyby si někdo od rodičů, třeba na splátky, koupil část jejich firmy. Nějakou zatím nerozvinutou výrobu sice s prostorami, ale bez technologií.

Získal by na to dotaci od EU a za tu dotaci by rozjel výrobu, která by se dařila. Firma, či spíše firmička by prosperovala, ale za 5 let by toho majitel měl už plné brusle a chtěl začít něco zcela jiného. Něco, ze zcela odlišného oboru.

A tak by tu svou prosperující firmičku prodal zpět rodičům, ti by si vzali zbytek peněz z půjčky a on by jel do Indie meditovat nebo na Havaj surfovat či do Las Vegas po vzoru jednoho místního experta ty peníze prohrát.

Bylo by to něco proti něčemu?

4 4
možnosti
PT

P49e42t60r 38T18o26m14e60k

28. 11. 2017 18:52

To by byl ale úplně jiný případ. To fakt nevidíte?

2 1
možnosti
PT

P14e17t30r 37T97o39m10e18k

28. 11. 2017 13:17

Takže vám nevadí, že "politik", který se proslavil frází "fšeci kradů" si fintou přihrál 50 melounů, při vysvětlování se zaplétal jako že neví komu to vlastně patří. Fuj tajbl. A ty vaše kecy jsou hodně trapné. Kolik koblih jste už zbaštil?

4 1
možnosti
Foto

Ale on si žádné peníze nepřihrál, on do toho spíš peníze vrazil.

2 2
možnosti
Foto

Naprosto přesné a výstižné R^

Už mi ty staré struktury se svými metodami fakt lezou na nervy.

4 2
možnosti
VD

Dobré ráno. Jak vidno, úderka „Antibabiš“ zařezává od ranního kuropění (asi chodí na píchačky). Jede na plné obrátky. Jen z prvního pohledu je zřejmě, že zmobilizovala poslední jak lidské, tak „argumentační“ zdroje-zálohy. Že by labutí píseň tzv. tradičních demokratických politických stran? V řadě případů mluvit o argumentaci je skutečně obtížné, proto ani reagovat nebudu. Pán Werich uvedl něco o tom, že kdo setrvá určitou dobu v diskusi s „určitým“ typem člověka, tak po té době se stává stejným jako on, takže sorry.

Musím ale přiznat, že mně jejich aktivity přesto vadí. Vadí mně, že se musím s nimi férově dělit o postupně rostoucí karmu svého blogu. A potom nevím, co je můj podíl a o co se zasloužili nějací „hloupí vlci“.

Za seriózní komentáře samozřejmě děkuji a občas se pokusím zareagovat. Přeji pěkný den.

:-)

4 4
možnosti
Foto

Před volbami byla žádost o vydání nutná proto, aby mohla policie vyslechnout, případněobvinit další osoby při dodržení některých úkonů. Tak se stalo, takže po volbách už pro pořádek je nutné požádat znovu.

A mimochodem, kdyby náhodou se pan Faltýnek s Babišem nedostali do Sněmovny, tak by už nemohli být stíháni nikdy.

To je ten rozdíl oproti obdobným kauzám. Pan Babiš protestuje proti vydání politicky velmi účelově. A to říkám přesto, přestože si myslím, že mu žádnou kulišárnu nelze dokázat.

0 0
možnosti
Foto

Proč by nemohli být stíháni znovu?

1 0
možnosti
Foto

Chápu, že Vám jednomu ze "Svědků babišových" je vše jedno, ale co říkáte na toto

https://www.novinky.cz/ekonomika/456147-agrofert-neopravnene-hospodari-na-1700-hektarech-ktere-nevlastni.html

taky to slušný Vondráček okecá tak, že se rozhodnou co je dobré pro stranu a vládu?

8 1
možnosti

Viděl jsem to. Kalousek tam chodil přesazoval kolíky a rozorával meze!

;-D;-D;-D

2 0
možnosti
Foto

Já osobně si myslím, že se zde směšují dvě věci:

1. O tom, že se jednalo o jakousi "fintu" asi stěží někdo pochybuje.

2. Otázkou ale je, že když byly dodrženy všechny tehdejší náležitosti, celý projekt prošel několika prověrkami s negativním výsledkem, proč by celá věc měla být najednou trestná?

A to smrdí a dokonce zdaleka, politickou objednávkou. Nakonec, každý ví, jak nakládat s nepohodlným.

Není to sice přímo k věci, ale je to velmi ilustrativní. Když ve filmu Filadelfia šéfové zjistí, že zaměstnanec má AIDS a oni ho kvůli tomu nemohou vyhodit, vymyslí si nějakou nejapnou záminku nedodržení termínu, aby ho vyhodili.

2 5
možnosti

Není to ani k věci a není to ani ilustrativní. Je to hloupé.

2 1
možnosti
PK

Myslím si, že vstřícnost pana Vondráčka bude brána jako jeho slabost, bo po léta zde opozice měla roli jen štěkajícího psa bez náznaku nějakého přínosu.

4 1
možnosti
Foto

Dorotík a Bartoň, dva nejvýznačnější členové sekty Anonistů na zdejším blogu.:-)

6 3
možnosti

Aby se to pánů Hnilici a Siemka nedotklo, že jste na ně zapomněla. Vždyť oni se tak snaží.;-D

3 1
možnosti
ZH

Autor vyhrává koblihu a doporučuji mu pro osvěžení paměti program ANO z roku cca. 2013 - omezení imunity. A taky by neškodilo přečíst si ústavu - včera to Vondráčkovi jakožto právníkovi dobře omlátil Železný o hlavu - o vině či nevinně rozhoduje v ČR soud a nikdo jiný. Nebo si snad autor myslí, že to jejich ušatý torpédo je nad zákonem?

13 1
možnosti
Foto

On snad Vondráček rozhoduje o vině a nevině?

3 3
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik