Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vec se ma tak, ze soucasna mira ochrany proti mezikontinentalnim strelam je na velmi spatne urovni. Obe strany pilne vyviji antirakety a experimentuji i s uplne novymi kategoriemi. Jenze ukol je to tezky, hlavice priletaji nasobne rychleji jak projektil z tankoveho kanonu.

Putinovo predstaveni nove zbrane tedy vyvolalo vlaznou reakci ze dvou duvodu.

- neveri mu, ze je zbran k operacnimu nasazeni

- ani ta nejvic super hyper mega strategicka raketa nijak aktualni situaci nezhorsi. RF by dokazala zneobyvatelnit Zemi i s tim co ma uz ted.

1 0
možnosti
Foto

Z dějin snad všichni mohou vyčíst, že každá hegemonie jednou skončí. Příčinou může být i blahobyt, neboť ten otupuje ostražitost. V nových pořádcích se ale nečerpá ze zásob, ty jsou k ničemu. Nový start je v lidech. Jsou národy, které ten potenciál mají v genech. My k nim ale nepatříme.

0 1
možnosti
KT

kdyby nebylo emigrantů z východní Evropy a Asie byla by Amerika v řiti. zeptejte se kohokoli, kdo tam maturoval a pak si dělal maturitu u nás

1 1
možnosti
PZ

Tedv ještě se naučit vyrabět běžne věci osobni spotřeby na vyvozl,námatkou ledničky,pračky,auta,počitače,procesory,par firem vyznamu IBM,AMAZON.GOOGLE,ORACLE,par univerzit kvalit MIT,zdravotnictvi dostat na uroven vyspeleho sveta a normalni RUS bude mit prumernou zivotni uroven zapadu.

Pak je druha cesta - ta se osvedcila za komunistu - mit holej zadek ale neustale prichazet s prohlasenimi o prevratnych technologiich.U zbrani je vyhoda ze rusove automaticky pocitaji ze kazda zbran je v rezimu utajeni,takze placat lze cokoliv.

Sem zvedav kdy nebudou ve fazi chteli jsme vyrobit perfektni vyrobek pro lidi a zase nam z toho vypadl samopal.

6 1
možnosti
PH

P49a98v19e49l 98H25e46k

4. 3. 2018 7:49

Proč by někdo komentoval ttřetiřadou mocnost?

1 1
možnosti

Máme se z blogu smát nebo zvracet? Toť otázka?

6 0
možnosti
KK

Rusák problém poslat cokoliv vcelku na nízkou oběžnou dráhu, natož pak o kus dál, takže na nějaké hvězdné války si mohou hrát leda v tom jejich generálním štábu, nebo jak se ten spolek nazývá.

2 2
možnosti
PV

Jasně, úplně všichni si sedli na zadek z toho, že Půťa dva týdny před volbama vykládá, že prý má raketu co umí aj uvařit kapučíno ;-D;-D;-D

6 1
možnosti
RS

Rus sice přezbrojil, ale do dnešního dne není schopen vyrobit konkurenceschopný osobní automobil. Taky se dožívá o 10 let méně než průměrný obyvatel vyspělé Evropy a musí se spokojit s polovičním platem a důchodem než průměrný Čech. Takže já Rusovi ten jeho nejdelší klacek přeji, ale neměnil bych s ním ani za nic :-P

7 1
možnosti
VD

Na základě reakce mnohých vidím, že ten blog je trefa do černého.

Nebudu reagovat jednotlivě, protože na mnohé logicky reagovat ani nejde .... .

Takže jen, dotyčným děkuji za snahu a je mně potěšením.

:-)

4 2
možnosti
MT

Že Vy odcházíte z každé diskuze s pocitem vítěze:-)

2 1
možnosti
LJ

L16u15d95ě85k 87J23a48š49a

3. 3. 2018 21:27

Hlpoupý článek. víc přání soudruha, nežli skutečnosti. Stačí se podívat, že kdo může, tak z Ruska utíká. Ruska plné nafty je hladové, běžný Rus žije v bídě a řadí se mezi státy třetího světa. dřív dokonce Rusové i něco vyrobili .Dnes není známý jediný ruský výrobek, který by se kupoval a který by Západu konkuroval. Už ani svá vlastní letadla a auta nemají, všechno musejí kupovat ze Západu. Jen plná pústa keců a svalů, ale skutek utek:-/

9 1
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik