Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdyby se kdysi proti jednomu Napoleonovi nedala dohromady koalice více zemí, Evropa by dnes možná vypadala jinak. A to ani nemluvím o spojenectví různých zemí proti Hitlerovi. Prostě občas je třeba spojit síly, aby uzurpátoři, zloději, podvodníci a lháři šli od válu. Z vašeho článku je mi na zvracení.Rv

1 0
možnosti
AT

K přívlastkům "pochopitelné, jasné a zřejmé", jste mohl ještě přidat tradiční "každý rozumný člověk vidí, že ... " a slovní výbava demagoga by byla kompletní.

Pro mě je naopak zcela zřejmé, že zřejmého není nic.

Co se týká "statického vývoje výsledků" lžete (jako váš zhrzený guru), nebo jste málo informovaný. Ony zmíněné 3 strany se v průběhu sčítání několikrát přehouply přes 5 procent, aby v závěru, kdy se přičítají výsledky velkých volebních obvodů, začaly zrácet. Je to logické a probíhá to takto každé volby. Příčinu nebudu rozpitvávat, aby se zase někdo neurazil. Navíc výsledky zhruba kopírují průzkumy před volbami.

Já třeba zase nechápu, jak může někdo volit ANO, přesto by mě nenapadlo, přičítat jejich volební úspěch v minulých volbách nějakému falšování. prostě jsem se smířil s tím, že každý jsme nějaký :-)

A vy se také smiřte s tím, že jsou tu mraky lidí, kterým vláda čaulidi už pěkně leze na nervy. A nebojte se, nacházíme se v krzovém období, přijdou nepopulární opatření a samozřejmě i přešlapy, takže munice budete mít dost. Určitě se od vás dočkáme nějakého elaborátu, jak bylo za toho Andreje dobře.

Míru zdar!

0 0
možnosti
Foto

To je uplakané stejně jako včerejší "státnické" Burešovo vystoupení.

1 0
možnosti
MS

Tak jste si pobrečel, že AB je násobný vítěz ve vašich vlhkých snech a teď se můžete podívat na realitu, kdo sestaví vládu.

0 0
možnosti
JB

J50i54r89i 39B10o44r

10. 10. 2021 12:16

Nic Babišovi nebrání aby se prohlásil za "druhého vítěze". To již jsme tady také měli. Může se to stát takovou zvyklostí.

0 0
možnosti
VD

On nemusí, on je s násobným výsledkem před druhým Fialou.

:-)

0 2
možnosti
HH

Názorná ukázka, že věkem nenarůstá ani tak moudrosti jako spíš charakterové rysy, které vidíme na hradě tedy v LDN Lány...

2 0
možnosti
IS

Paranoia naštěstí nebolí, jinak byste byl na kapačkách.

1 0
možnosti
OU
Uživatel požádal o vymazání
3 0
možnosti
VD

Když dojdou věcné argumenty, tak přijdou osobní útoky a napadání.

Chuďátko nebohé.

:-)

0 1
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik