Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vidím to zcela stejně. Dík. R^

3 0
možnosti
Foto

S příchodem ANO na scénu ztratila politika pro "tradiční" strany veškerý půvab, který spočíval v průběžně prováděných lumpárnách. To je hlavní důvod averze vůči Babišovi.

9 5
možnosti
Foto

Proč mluví o lumpárnách dítko prominentní komunistické rodiny?

1 1
možnosti

Kde se v těchto ANOnácích bere skálopevné přesvědčení, že necelých 30% volebního výsledku jim dovoluje diktovat většině co se bude dělat bez diskuze a nevadí jim, že rovnou začne vánoční vláda čistit cestičky hlavně pro AB byznys. Nadřazeně AB ukazuje všem, že žádnou většinu nepotřebuje, voliči ho nezajímají, jemu stačí nemocný stařík dočasně okupující Pražský hrad a může si dělat co chce jak dlouho bude chtít.

Snem ANOnáků je, že je AB přivine na hruď a polaská jako Máru, nebo jiného svého pejska či oslíka a ostatní jde stranou, do kapsy hlouběji to nevadí, zdraví i vzdělání k nezaplacení to nevadí, ceny čehokoliv v ČR nejvyšší to nevadí, platy nejnižší to nevadí, jediné co vadí je nějaká účelovka, spiknutí a manipulace osobně spjatá s AB.

Proč ANOnáci jsou ochotni položit svojí čest a pověst na oltář nekonečného ega velkého GŘČR.

6 3
možnosti
Foto

Rozhodčí ještě začátek neodpískal, fotbalisté se ještě na hřišti nepředvedli a nenávistný fanoušek už začal vynášet soudy, jak mizerně hráli, jak si koupili rozhodčího a která branka neměla platit.

3 2
možnosti

ANO nemá žádný ideový základ a její programové prohlášení je opravdu pouze slohové cvičení, zítra může být vše jinak, tak jak to zrovna bude vyhovovat byznysu AB. A otázka pro autora, je ANO pravicové, či levicové hnutí? A taky se mi líbí paradox, kdy miliardáře volí zejména voliči soc. dem a ksčm.

6 3
možnosti

Programové prohlášení Babišovy vlády je podle nehysterických analytiků konzervativní socialistický program

1 0
možnosti
Foto

"Zase nikdo nepřišel s nějakou nabídkou, „aby je koupil, uplácel, někam dosadil“, stále s nimi nikdo nevyjednává"

Ono je to o Babišových prioritách. Zatím kupuje, uplácí a někam dosazuje komunisty a okamurovce. Asi se s nimi cítí lépe. A co se toho vyjednávání týče, politika JE o vyjednávání, ale pan generální ředitel ČR Babiš není na vyjednávání zvyklý.

4 7
možnosti
Foto

vy byste dolejzala za chlapem, který by vás opakovaně odmrštil a vymyslel si třeba, že s brýlatou ani náhodou?

2 3
možnosti

p. Sobotka, jste trpaslík a opět nepřejícně kopete do kotníků velikána ! Podobně já, bych se mohl ptát, proč jsou Babišovi zaměstnanci svými mzdami pod průměrem. Jak to, že nenastal ekonomický zázrak ? Zase faktem je, že bližní si nevedou tak špatně ! ... Vodňanská drůbež, nástupní mzda 12,5 tisíce korun. Nebo: dělník na etiketování výrobků v Kosteleckých uzeninách, v třísměnném provozu od 13,5 tisíce- V zemědělství polovina firem holdingu platila méně, než je český průměr. Aha, zde teprve - Lépe bude ! ...https://ekonom.ihned.cz/c1-65677290-jak-vynasi-prace-pro-babise ... :-)

4 1
možnosti

Pár hodin po zveřejnění programového prohlášení nové vlády:

- Chovanec(ČSSD): ...je to spíše slohové cvičení bez jasných čísel...

- Bartoš (Piráti): ...neexistovaly reálné zábrany, aby již předchozí vláda tyto kroky naplnila....

- Pospíšil (TOP09): ... bez důvěry... programové prohlášení vlády nebude ničím jiným než slohovým cvičením ...

- Bělobrádek (KDU-ČSL): ...Myslím, že v některých parametrech zase slibují nesplnitelné....

- Fiala (ODS): ...v minulosti ANO ledacos slibovalo, ale realita byla jiná....

- Okamura (SPD): ...Prohlášení je pro nás zklamáním. Neobsahuje žádné klíčové body našeho programu....

.....

Víte co, vy všechny "opoziční" partaje? Běžte už s takovým neustále negativním postojem ke správě státu do brusele.

Já se tomu Babišovi ale vůbec nedivím, že chce být ve vládě sám se svými lidmi.

12 4
možnosti

Paní Nečasová, ono to programové prohlášení je doopravdy jen velmi vágní slohové cvičení. A hned druhá poznámka - proboha proč ten pan Babiš mnoho z těchto věcí nezačal prosazovat a dělat už v předchozí vládě, (např. zjednodušení daní a daňové administrativy, zjednodušení stavební agendy, výstavba dálnic atd.)?

9 2
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik