Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nebudu opakovat to, co už tu bylo napsáno. Jen vám připomenu, že demokracie není jen o svobodě slova, ale také minimálně o odpovědnosti ...... i za to svobodné slovo.

A prof. Pirk, jehož uznávám a vážím si ho, pronesl něco, co si měl lépe promyslet. Vůbec ne kvůli nějakému tisku a TV, ale kvůli sobě a lidem, kteří ho uznávají.

3 0
možnosti
VD

Tak nechť jej jemu rovní věcnými argumenty kompetentně odborně posadí na zadek. A ne nějaký propagandistický redaktor mainstreamu, který tlačí svými návodnými a manipulativními otázkami.

:-)

0 2
možnosti
DNP

Jen na okraj: když jste zmínil imunosupresi, Pirk jen řeže, nic jiného neřeší (obrazně řečeno)

Ale k věci. Člověk v jeho postavení (jak zmiňujete) nemá na soukromý pohled na odbornou záležitost nárok, respektive, když už si takový nesmysl myslí, má si ho nechat pro sebe. On má přístup k odborným informacícm a měl by mít i vzdělání, aby byl tyto schopen posoudit.

Pokud prokáže ve své (jakkoli ne/zasloužené, není v tuto chvíli k řešení) pozici opinion makera takové odborněmanažerské selhání, že si pustí do médií hubu na špacir, "protože demokracie a svoboda slova a jeho názor", měl by být na hodinu vyhozen, protože nesplňuje základní poždavky na post, který zastává.

To je asi ten důvod, proč, chudáček, musí žmoulat rádiovku. Nebojte, on sám o své vůli by to ve svém velikášství určitě neudělal

5 0
možnosti
LB

A ještě bych dodala, že ta novinářská "guma" zastupuje veřejnost (nebo její část), kterou určitě zajímá, jak ctihodný pan profesor svůj výrok myslel. Jinými slovy - ta novinářská hyena dělala jen svou práci.

0 0
možnosti
Foto

Pořád platí, co tě nezabije, to tě posílí. Tak posilovaly lidstvo morové rány a že jich bylo.

0 0
možnosti
Foto

No jo, Babiš má problém, tak je ten koronavirus vážná věc, že.... Před měsícem a půl byla v plném proudu "chřipička" a když jsem lidem kolem sebe říkal, že to fakt není sranda, že to spěje do karantény, ať si něco nakoupí do zásoby, tak se mi smáli, že jsem pitomec a panikář, že na chřipku u nás ročně umře 2000 lidí, a kde je tady mám..... Takže teď už to tedy chřipička oficiálně není a já tedy mohu zaujmout Pirkův postoj a začnu lidem kolem sebe říkat, co blbnete, je to jenom viróza. Což teda je, pravda pěkně vražedná pro lidi se sníženou imunitou, ale zase, 50 až 70% nakažených má lehký nebo bezpříznakový průběh, ano zbývajících 20% má těžký a z půlky jsou to kandidáti na ARO a když ve volbách na lůžko neuspějí, tak už jim zvonějí. Jenomže tohle je život a já chci být pozitivní, a to je těch 80% bezproblémově přeživších, i kdyby všechny nemocnice lehly popelem, hned teď. - - - - Odvykli jsme tomu, milánkové. Ještě před 100 lety byla úmrtnost rodiček a malých dětí zcela běžná a před 200 lety masakrózní, na banální infekci. To samé lidi pracující v zemědělství (a to byla většina), tetanus zabíjel mladé zdravé lidi, pouhé škrábnutí a člověk za pár dnů umřel na sepsi a na udušení, nebylo mu pomoci. A to nemluvím o válkách...... mladí kluci narukovali, jedna z mála nadějí rodičů na podporu ve stáří, a ani se nedozvěděli, kde Pámbu vystavil jejich synovi konečnou. Takový je osud nás lidí - pár chvil radosti a štěstí, záhy navždy zkalených nesmazatelnými žaly. (to není ode mne, tolik k tématu říká Marcel Pagnol). - - - - - Lidi, je to těžký, ale zase bude líp. Věřte mi, na tyhle banality já mám nos.

3 0
možnosti
VD

Lidstvo vždy bylo a bude sužováno různými problémy a ranami, které přicházejí, odcházejí, lidstvo často prořídne, ozdraví, ....... na tom se nic nezmění.

Tady ale jde o základní a principiální věci svobody a demokracie (pokud o ni stále ještě stojíme).

Pokud se nechceme nechat nemístně ovládat, manipulovat, okrádat a zotročovat, tak není přípustné, aby zákonitě opakovaně přicházející různé krize byly zneužívané k obohacování se na úkor druhých - hyenismus a účelové omezování svobody k posilování až uchvácení moci.

V tomto se v demokracii stále pohybujeme na hraně.

Takových propagandistických a oddaně sloužících Pancířů se vždy našlo a najde neurekom.

A jak málo stačí, "aby se dnešní rouška zítra změnila v náhubek s řetězy a vodítkem k tomu"?

:-)

3 2
možnosti
AM

Chytrolínů po boji je plná ČT. Proč nejsou ? Proč vláda nezjistila ? Proč se to nečekal atd. atd.

3 2
možnosti
OP

Na jedné straně je mi pana Pirka líto, na druhé straně si říkám - je mu to zapotřebí, bavit se s nějakou gumou? Proč tam lezl?

4 2
možnosti
Foto

Taky se rád nechává vidět. Je to jako droga.

0 1
možnosti