Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To jako myslíte, že lidi v komisích po celé republice by se domluvili a přesměrovali nějaké hlasy někam jinam;-DRv

1 0
možnosti
Foto

PS. Drahoš byl od počátku brán jako vzdělaný člověk, který navrátí úřadu prezidenta důstojnost, kterou mu Zeman sebral. navíc byl vnímán jako kandidát s nejvyšší šancí porazit to co máme na hradě teď. Jako takového ho volilo spoustu lidí prostě jako toho kdo porazí zemana. Možná ho nevolili s nějakou velkou radostí, možná ne srdcem, ale čistě pragmaticky. To nic nemění na tom, že volby byly a jsou především "referendem" o Zemanovi-"referendem" o tom jestli jsme kulturní země nebo banánová republika s hulvátským prezidentem, který podporuje trestně stíhaného premiera.

1 0
možnosti

Já bych řekl, že to, co vy považujete za jeho nevýhodu, byla v očích naivní části obyvatel naopak jeho výhoda.

Někteří lidé (nevím proč, ale je to tak) právě v takových osobách vidí záruku slušnosti. Asi podle přísloví, že kdo nic nedělá, nic nezkazí (tím nezpochybňuji věděckou stránku věci, tam určitě pan Drahoš něco udělal, ale nyní se bavíme o politice). Kdo říká naprosté banality, jako že museme sledovat vývoj ve světě a pružně na něj reagovat, ten sice neřekne nic konrkétního, ale v rámci těch obecností mu nelze nic vytknout, protože skutečně je nutné sledovat vývoj ve světě a reagovat na něj. Jak říkám, nic nového to není, to ví každý Pepík na pražském Žižkově a každý Franta v každé vesnické hospodě, ale pravda to je. Že je to pravda obecná a nic neříkající, to už si mnozí lidé neuvědomí. Oni vidí jen tu skutečnost, kterou popřít nelze, že pad Drahoš řekl pravdu.

Zatímco čím více jiní kandidáti šli do konkrétností, tím více bylo možné s jejich míněními a výroky souhlasit, nebo nesouhlasit podle osobního názoru každého z nás. Na panu profesoru Drahošovi nám mohla vadit jeho beztvarost, ne však jeho názory. A lidem neschopným tu beztvarost rozpoznat nemohlo na něm vadit nic.

Právě proto, že pan Drahoš byl tím nejvíce beztvarým želé, to vyhrál u těch lidí, kteří v politice hledají nesplnitelnou realizaci vysněných ideálů.

Žilde, stůl, nůž, vysavač nebo nákupní vozík mohou mít tvar, který se vám líbí, nebo tvar, který se vám nelíbí. Beztvaré želé se vám svým tvarem nemůže nelíbit.

4 2
možnosti

Samozřejmě, jsou to všechno jen naše dohady a úvahy. Možné je úplně všechno.

A o to, aby lidé měli důvěru v systém, o to by se měli primárně starat politici, kteří kandidují.

:-)

1 0
možnosti

J50a57n 24B87u51r37i47a80n

16. 1. 2018 7:31

Radím zalézt do sklepa a nasadit alobalovou čepici - jinak Vás dostanou.

4 0
možnosti

To je celý Vás problém. Radit druhým, to by Vám šlo. A to je asi tak všechno.

:-)

1 0
možnosti
Foto

Každý potřebuje podporu manželky, někteří i manžela.

1 0
možnosti
Foto

Já osobně v nějakou manipulaci nevěřím. Výsledek reflektuje nálady ve společnosti. Drahoš skutečně byl, od jistého okamžiku "tím koněm", který měl ve volebním dostihu porazit Zemana.

Projevy na Václaváku, pozornost médií, komentáře, to vše mělo Drahoše postrkovat dopředu. Uvidíme, jestli tento, zcela nekompetentní člověk, bude zvolen.

4 0
možnosti

Ano, jak uvádíte, byl od jistého okamžiku "tím koněm" ......, domnívám se, že od úplného počátku.

A vypadá to, že se dělá i nemožné, aby také jako první i doběhl.

:-)

1 0
možnosti
Foto

Pan profesor byl považován za největšího soupeře prezidenta Zemana prakticky od chvíle, kdy ohlásil svoji kandidaturu. Jako o o „nemasném, neslaném, takovém tom želé,"Zdroj: https://dorotik.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=643964"; o něm mluvili jenom vy a vám podobní. :-/

A jen tak mimochodem, nemasné jsou Babišovy uzeniny, jinak se správně říká "nemastný, neslaný":-)

3 2
možnosti
Foto

Soupeř? No, někdo musí být druhý, že? Ale politicky to je okresní přebor.

2 0
možnosti

Tak sis "kopnu!". Máš radost? Chudáku!

3 3
možnosti

Nikdy jsem husy nepásl, tak jsme se spolu ani nemohli potkat, natož abychom si tykali. Takže sorry.

:-)

1 0
možnosti
Foto

Tak jen tak z plezíru předhodit regulérnost voleb, no to jste překonal vše co jsem tu zatím četl. A ještě jsem Vám to omylem okarmoval, když jsem sem lezl :-/.

4 0
možnosti
Foto

Jediná neregulérnost byla, když se Zemanem šla za plentu i jeho manželka:-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 118
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1548x
Kategorie 50+. VŠ vzdělání technického směru. Profesně se zabývá informačními systémy a systémy řízení. Zajímá se o dění ve společnosti, protože mu není lhostejné, co bude s našimi dětmi. Je stranicky nezávislý a není nijak vůči nikomu předpojatý. Politicky fandí tomu, co má hlavu a patu a někam pozitivně směřuje.

Seznam rubrik