Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Kdyby vláda jednala podle zákona, tak bychom se roušek, rukavic a respirátorů z Číny nedočkali a opozice by to vládě dala patřičně sežrat. U každého dodavatele dnes stojí fronty nákupčích a tak jak to v Číně chodí, skutečně záleží na osobních vztazích a jako kdysi u nás, na pokynu shora. Podezírat vládu z nekalostí, které se běžně děly za vlád předešlých? Jen hodně velký blb by si něco takového právě v nouzovém stavu troufnul. To by musela ryba smrdět od hlavy a ta, vzhledem k majetkovým poměrům, to nemá ani trochu zapotřebí.

10 0
možnosti

Co jsem slyšel z kruhů blízkých rybí hlavě, tak tato by si nechala kvůli stovce vrtat koleno.

2 0
možnosti
Foto

Je to lepší, než rozhazovat, jak smyslů zbavený. Být skrblík není trestné.

0 0
možnosti

Co nemá zapotřebí? Jako že má dost, kolik je dost? Proč potřebuje stále víc dotací, když má dost? Lže, a to prokazatelně, proč by měl nouzový stav na tom něco měnit, najednou bude morálnější? Je povoleno krást, když se prokáže, že i jiní kradou? Od počátku krize se české firmy nabízejí s výrobky a inovacemi, stát nereaguje, veřejná sbírka na respirátory VÚT je fackou vládě, na vědce a tuzemské výrobce se měla vláda obrátit jako první. Prosit na kolenou Čínu, abychom ji mohli vrazit miliardy za jejich šunty je ponižující, hlavně proto, že lepší výrobky umíme doma udělat za polovinu ceny a v množství co žádná letadla nepřevezou. Ovšem v tuzemsku je cesta peněz snadno dohledatelná, kdo, komu, kolik za co. Komu jsou placeny dodávky z Číny?

3 0
možnosti

Myslím, že jste mě pochopil přesně, díky.

:-)

0 0
možnosti
Foto

Dotace Agrofert potřebuje, protože je mají ti ostatní. Bez nich by šel do likvidace, protože by ho převálcovali. Kdo chvíli stál už stojí opodál a tak se musí rozvíjet. Ovšem v rámci platných zákonů, byť třeba na samé hraně. Navýšit cenu, aby zbylo na velkou domů, jako dělaly předešlé vlády, si nelajzne a ani to nemá zapotřebí.

0 0
možnosti

Jak to, že to nemá zapotřebí? Potřebu má stále, nikdy nebude mít dost. Proč nešel na odpočinek, když měl 5, 50, 500 milionů, 5 miliard? Více peněz=více moci, na některé jedince to působí magicky.

0 0
možnosti

Ano, tahle zvrácená záměna příčiny a důsledku se Prchalově propagandě věru podařila, zažrala se hluboko a plodí přesvědčené voliče. Všechno vychází z prvotní lži, že Andrej je v politice, aby pomohl národu a obyčejnému lidu, tak čau lidi.

0 0
možnosti