Klaus nebo Svejnar?

Na tuto otazku je pro me jednoducha odpoved.

I kdyz je jednoducha, neni nejlepsi pro me.

I kdyz nasouhlasim s vetsinou co pan prezident Klaus rika, jako obcan CR a hrdy cech nikdy nebudu souhlasit, aby prezidentem byl clovek, ktery prisahal vernost jine zemi a na tu vernost "zapomene" pouze po dobu prezidentovani (idnes.cz 26.1.2008 Švejnar plánuje, že po skončení prezidentského mandátu požádá o navrácení amerického občanství). Pokud prezident CR, tak pouze clovek, co nikdy neprisahal vernost jine zemi. A nikdy potom nebude!

A jak to bude az skonci a vrati se mu americke obcanstvi? A jak s dozivotni rentou pro prezidenta? To bude napul american pobirat rentu a pritom bude verny jine zemi?

To bude ke prospechu jen americke diplomacii, jestli bude pan Svejnar prezidentem. Jak rekl jeden muj kamarad - "USA by byly nejrdeji, kdyby po svete byly prezidenty Cechoamerica, Polskyamerican, Nemeckyamerican, Francouzkoamerican a jine narodnosti napul americke nejlepe aby kazdy stat na svete mel hlavu statu minimalne napul americkeho obcanstvi.

Rodina pana Svejnara rekla, (idnes.cz - "Jan zůstal Čechem, jen netrpí těmi českými komplexy"), ale trpi komplexem americkym. Jak jinak si muzu vylozit to ze chtel mermomoci do debaty s prezidentem Klausem? To se vyplati maximalne v USA, kde prezidenta voli lidi. Pro me jako cloveka, ktery volbu prezidenta nemuze nijak ovlivnit jsou takove debaty zbytecne!

Stejne se zvoli prezident, ktereho urci stranicke prukazky.

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Roman Domurad | pondělí 28.1.2008 20:21 | karma článku: 13,25 | přečteno: 980x
  • Další články autora

Roman Domurad

Cirkevni restituce

11.1.2012 v 21:55 | Karma: 11,76

Roman Domurad

Kondolence do S. Koreje?!

27.12.2011 v 11:37 | Karma: 21,79

Roman Domurad

“Valka generaci”

13.4.2010 v 13:05 | Karma: 12,09