Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Oceňuji, že jste nepřekroutil postoje Svobodných, které kritizujete.

Bohužel jste nepředložil žádný argument, na který by bylo možné reagovat. Tím, že něco onálepkujete jako "pomatené výkřiky, hraničící s extremismem", nic nepotvrzujete ani nevyracíte.

Mimochodem, zajímalo by mě, co je to "ekonomické vidění světa" a jaké má alternativy.

0 0
možnosti

Porad mi prijde rozumejsi volit Svobodne, nez napriklad Hnuti pro Prahu.Jejichz billboard "Kazdy den driv doma" nebo "Udelali jsme to za vas,vime co chcete" jsou zatim ty nejtrapnejsi, co jsem od revoluce videl,pokud vynechame Grosse.

1 0
možnosti
Foto

souhlas....pár myšlenek bych od nich i bral, ale nadkritické množství lidí, co už jsou za rozumnou hranou názorů plus nemalé množství zastánců Putina mě zcela odrazuje

2 0
možnosti
JK

Člověče, členem jsem už pět let, ale žádné příznivce Putina jsem tam ještě nepotkal. Je tam spousta neutrálů, včetně mě, ale nikdo, kdo by měl rád Putina. Takže jste se asi spletl.

1 0
možnosti
Foto

to je jen vaše zbožné přání :)

2 0
možnosti
Foto

I19v83o 96C43i96l51i94c97h

17. 9. 2014 21:09

Co jsem si tak všiml, tak pan Mach už těmi výbory EU naštval dokonce i D-Fense a to za ně kandidoval. Mně osobně to zase tolik nevadí, protože věřím, že bez toho tam svoje vize bude prosazovat mnohem hůř. Vadí mi, že si to nezjistil předem anebo nedržel ústa. Já osobně zatím pořád čekám, až mne zklamou (jako mne kdysi zklamala ODS) i když s mnoha jejich názory také nesouhlasím. Ale v komunálních volbách je volit nebudu zcela určitě (i když nevím, jestli vůbec budu mít koho volit).

0 0
možnosti
Foto

Upozorňuji na "bytelný" Machův blog. Tím dost potvrdil, co tady píše autor.

2 0
možnosti
JH

J91a92n 59H66a73n68á93k

17. 9. 2014 14:36

Autor to zhodnotil poměrně dobře, nicméně morální nekvalita a vlastnosti jako arogance, nadřazenost, intolerance apod. není jediný důvod, proč Svobodní budou vždy marginální stranou, protože extrémisti budou vždy na okraji společnosti.

Dalším důvodem je fakt, že oni v podstatě nemají relevantní program, pouze mnoho demagogie a kde neví, tam dají jejich oblíbené a mnohokrát znásilněné "svoboda".

Celá jejich "sláva" je totiž založena na antikampaních.

Prvně to byl Babiš (ten je mediálně atraktivní furt), takže stále kritizovali Babiše, furt se za ním vtírají (viz poslední Máte slovo, kde jsem napočítal 6 místních blogerů z řad SSO), dělají na něj kontraweby apod.

Pak je to anti-EU, dotace apod, byť sami dotace berou a sám Mach se nechá EU platit, nicméně musel složit slib věrnosti EU, vážení Svobodní :))

Pak Ukrajina a jejich proruský postoj k ryze totalitnímu režimu, což mě osobně nepřekvapuje, protože Svobodní představují rovněž totalitní ideologii (plutokracii).

Takže SSO je prostě partička samozvaných intelektuálních anarchistů, kteří z toho nevyrostli.

Za článek karma samozřejmě R^

4 5
možnosti
JH

J51a58n 61H44a88n89á16k

17. 9. 2014 14:41

A abych nezapomněl, v projektu Bonzák Korupce je SSO vyhodnocena, jako nejrizikovější politický subjekt (z korupčního hlediska) s vysokou mírou korupčního potenciálu.

2 4
možnosti
LR

Velmi se mi líbí to sousloví "propadliště dějin".

Vždy mi to připomene mládí, kdy byl v takovém propadlišti kdokoliv, kdo odmítal radostně budovat kolektivně světlé zítřky.

Kdopak asi jsou pedagogové na fakultě žurnalistiky, že jejich učedlníci si osvojují takové výrazivo?

3 0
možnosti
JK

Propadliště dějin je, dle mého soukromého pozorování, to, kde v posledních letech končí takovíto excitovaní studenti žurnalistiky. Píšou skryté PR články na okrajová internetová periodika a čekají na pořádnou ránu, až si jich konečně někdo všimne.

Žurnalistika je už velmi dlouho v úpadku, ztratila se v ní už řada generací. Kdo to tam tak může učit...

3 0
možnosti
VH

Svobodní svého cíle dosáhli. Respektive dosáhl ho zakladatel.  Víc nepotřeboval.  Hlupáčci uvěřili Machovi i nesmyslným představám o "svobodě".

1 2
možnosti
LR

Osobní invektivy vždy prokazují chudobu nejen argumentační.

3 1
možnosti
JK

Standardní kritika strany ze strany konzervativce. Už jsem viděl i patetické ukončování členství, protože byl daný člen zhrzen, že strana neprosazuje konzervativnější politiku.

Tyhle třenice jsou naprosto běžné. Ve své podstatě jsou však logické. My jsme strana, která se snaží přiblížit co nejvíc liberálním ideálům - ekonomické i osobní svobodě. Jsme jedním vrcholem trojúhelníku. No a konzarvativci a socialisté obsadili zbylé dva vrcholy. Jedni chtějí méně ekonomické svobody, druzí zase méně osobní svobody. Oba pro své cíle používají stejné nástroje - legislativní zákazy a strašení. Je jedno, zda jste proti homosexuálům, muslimům, živnostníkům anebo daňovým rájům, nijak se od těch druhých v principu nelišíte.

6 0
možnosti
DM

Diky za bezplatnou reklamu Svobodnym, to se vzdy hodi, zejmena pred volbami :-)

3 1
možnosti
  • Počet článků 21
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1572x
Absolvent práva a žurnalistiky na Univerzitě Karlově v Praze.

Libertarián, fanoušek florbalu a klasické hardrockové hudby. Odpůrce gramatického paradigma.

Člen strany Svobodných.

Seznam rubrik