Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZK

Z95d52e24n95a 12K88o98č79í

22. 5. 2014 20:23

Největší výhrou pro lid tohoto státu by bylo, kdyby se se volební výsledky ODS pohybovaly pod 2 %. :-/!!

2 0
možnosti
Foto

Největší výhrou pro lid tohoto státu by bylo, kdyby k volbám nikdo nepřišel.

0 1
možnosti
MK

Váš optimismus pramení z čiré neinformovanosti. Kdo zanevřel na ODS, ten se nejspíš vracet zpět už nebude. Kdo dříve volil ODS proto, že byla jedna ze dvou nejsilnějších stran (a takových bylo překvapivě mnoho), ten jí dnes volit nebude ani náhodou. A kdo ODS volil proto, že jí považoval za pravicovou, ten je z tohoto omylu dokonale vyléčen vládou pana Nečase. Zbylo jí pár věrných, což 15% výsledek nedá ani náhodou.

6 1
možnosti
Foto

snad Nagyový a Kalouska, ne?;-D

0 0
možnosti

Už to nepijte! Píšete po tom děsný bláboly.:-)

6 4
možnosti
JL

Všechno je to o životní úrovni...a taky o tom, co mladé generace usoudí, že potřebují k životě.

1 0
možnosti
JD

Určitě je to o tom mládí a nezkušenosti. Mladá se dávají k Okamurovy, protože prostě nemají zkušenosti a věří jeho slibům. Nepoznají ještě, kdo je jen slibotechna. Nevidí to okolo, které ostatním napomáhá pochopit. Oni slepě jdou a nekoukají vlevo vpravo. U komentářů na jeho profilu je to jasně vidět. Nejsou to všechno rasisti i když těch je mezi Okamutovci hodně. Josu to i rozumní mladí lidé, co prostě jen skočili na špek zhýralému chamtivci, který se nezastaví před ničím. Jeho fňukání o pobytu v dětském domově, což bylo pár týdnů, je hyenysmus vůči těm, kteří tráví celé dětství v dětském domově. On vůbec v mnoha ohledech neví, o čem mluví. Chápu že mu na to mladí skáčí, ty nepravdy se poslouchají pěkně. A když se podíváte na jeho profil, vidíte podstatnou část komentářů typu :"Fandím vám, kdyby mi už bylo 18 volil bych vás". Pan Okamura se opírá o děti. Jak také ne. Sám je takové velké dítě s nápady.

1 1
možnosti
JD

Lidé se budou stále více vracet ke stranám "zavedeným", jelikož mnoho lidem se z pana Okamury, jako jednoho z těch "nových"  zvedá žaludek. Pan Okamura, tento zavlečenec, zde Čechům povídá, co a jak mají dělat, hlavně nyní před volbami napadá všechny konkurenty, do Parlamentu předkládá svoje nápady, které v mnohém odporují i listině základních lidských práv a svobod (viz vystěhování cizince, který přijde o zaměstnání). A neštítí se zneužít dětí z dětských domovů ke své propagaci. A nakonec fakturuje miliony za údajné PR služby a velice by mne zajímalo, zda má vůbec živnostenské oprávnění pro tuto podnikatelskou činnost. Pan Okamury si nikdy se zákony ČR hlavu neláme. On je nadčklověk. Všechno ví, všechno zná a všude byl třikrát. Já tedy za sebe říkám : Daleko lepší ODS se všemi aférami, než psychicky narušený mamonář z Jponska. Ostudu,  kterou by nám Okamurovy kamarádi v EP udělali nesmíme dopustit. ODS v EP neškodí. Okamura ano !

2 5
možnosti
ZB

Le, ale - co vám pan Okamura udělal? Dle mého soudu je pan Okamura neškodný, kdežto ODS je stále nebezpečí pro Česko a její občany.

4 4
možnosti
PS

No, když přijdou ti všichni zoufalci, co je volili ještě v posledních parlamentních volbách, pak díky nízké volební účasti může skutečně být zisk ODS kolem 15%. Ale reálněji to vidím, že opravdu nezískají ani křeslo.

3 1
možnosti
MD

A od ktereho hospodskeho povalece s podprumernym IQ jste tu predstavu ziskal?

4 2
možnosti
Foto

J50a48n 91N74e89t28o42p35i24l

22. 5. 2014 13:05

Tomu se říká "přání otcem myšlenky".

6 2
možnosti
MK

R^R^  Teď jsem to chtěl napsat, "nemám Vás rád".

0 1
možnosti
Foto

Náhle objevený odpor ODS k přijetí eura je jen chyták na prostší voliče. Když byli u moci, měli třikrát možnost vyjednat výjimku a pokaždé srazili paty a ještě se poklonili.

7 2
možnosti
RK

Stejně tak Svobodní chytají prostší voliče lákáním ne EURU NE nebo vystoupení z EU....

To jsou ale věci, o kterých se v evropském parlamentu nerozhoduje....

3 2
možnosti
JL

Nechval dne před večerem.:-/

3 0
možnosti
JK

J26i10r71i 18K19u71c59e79r93a

22. 5. 2014 12:50

však nechválí, ale přivolává pohromu ;-)

2 1
možnosti