Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Souhlas. Bod 4 považuji za velmi důležitý.

4. Motivujme děti, ale i dospělé, ke sportu. Snažme se celkově o lepší životní styl, snižme procento obézních lidí a věřte mi, ze právě tyto preventivní kroky nám do budoucna všem zlepší imunitu proti všem možným nemocem, brutálně sníží riziko kardiovaskulárních chorob a obecně zlepší náladu všech. Tím zároveň ušetříme mnoho peněz za takovou péči, jelikož lidé budou zdravější.

Zdroj: https://dominikbican.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=771349

2 0
možnosti
ZZ

Ovšem bod č 5. - Buďme ohleduplní, nechoďme evidentně nemocní do práce či k příbuzným vyššího věku a používejme více selský rozum - je nesplnitelný !

;-(

0 0
možnosti
Foto

Loni v létě jsme taky "byli za vodou" a viděli jsme na podzim.

Testování ve firmách je naprosto v pořádku dokud u nás nebude přes 50% naočkovaných-je to mnohem levnější než případné zhoršení situace. Stejně tak nosení respirátorů či roušek ve frmách a ve školách (tedy u škol do konce tohoto školního roku a pak se uvidí)

Covid pasy naopak budou potřeba ještě hodně dlouho (tipuji minimálně 2 roky) dokud nebude proočkovaná většina světa. to že nejsou potřeba je naprostý blud.

0 2
možnosti
Foto

Nesouhlasim s Vami hlavne v tom, ze srovnavate toto leto s tim predchozim a nevidite rozdil.

Tenkrat byly rizikove skupiny zcela bez ochrany, tito lide nejcasteji umirali a zaroven i plnili nemocnice, coz jsou hlavni aspekty, proc se vse zaviralo a hrotilo. Ted jsme v odlisne situaci. Velka vetsina techto osob uz je chranena, takze nam nehrozi uz tak cerny scenar, i kdybychom zrusili vsechna opatreni, po cemz ja nevolam.

Ja chci zrusit jen ta neefektivni, nelogicka a protizakonna.

A chci bojovat za to, aby se tu nerozmohl takovy nesvar, ktery bude lidi velmi omezovat na svych pravech, kdykoliv nekdo z uredniku rozhodne, ze zrovna ted je ta situace takova, i kdyz treba nebude. Tyhle mechanismy jsou mocnym nastrojem a vzdycky budou zavadeny pod zaminkou spravnych veci, jak uz to tak byva.

1 1
možnosti
MB

Pane Bicane, Vy jste přehlédl jednu podstatnou věc. Kovidová buzerace se musí udržovat v chodu, protože je pro mnoho lidí motajících se okolo nákupu a prodeje všeho, co s covidem souvisí nesmírně výnosná. To už dávno není o zdraví, ale jenom o penězích do těch správných kapes...

3 1
možnosti
Foto

Jsem si vedom i techto aspektu a nekonecny nouzovy stav temto praktikam vylozene sel na ruku.

Byl bych rad, aby se vsechny nakupy bez vyberovych rizeni dusledne prosetrily, zda nedoslo ke korupci, protoze takove prihodne prostredi k tomu primo vybizelo.

0 0
možnosti
MK

Všechny vaše body podepisuji. R^

3 1
možnosti

Pane Bicane, kdyby se některá ze stran (s % volitelnosti) chovala v minulém roce dle mých představ, utíkal bych k volbám sprintem. Takto se budu ploužit a volit mezi nedobrem a zlem.

1 0
možnosti
Foto

Dobry den, tak ja doufam, ze nakonec vyberete alespon castecne dle svych predstav.

0 0
možnosti
  • Počet článků 10
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1110x
Jsem tvrdohlavý beran, mám vlastní názory a podle nich se také řídím.