Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Bohužiaľ, práca s ľuďmi a poskytovanie akýchkoľvek služieb je spojená s rizikom, že nevyhoviete všetkým a reklamácii sa nevyhnete, nech robíte, čo robíte.

Sú ľudia, ktorí nebudú spokojní nikdy, aj keby ste sa rozkrájali, svoju pozíciu platiaceho zákazníka, ktorý Vás živí si vychutnajú naplno... :-).

Kto si chce dovolenku užiť, ten si ju užije, kto chce hľadať chyby, ten ich skrátka bude hľadať vo všetkom..

Každopádne, na prácu takéhoto druhu treba mať povahu, vedieť reagovať s úsmevom aj na najväčšiu blbosť, ktorú si človek vypočuje.

Čo sa týka klímy, ide o subjektívny pocit, niekomu vadí už to, že je pustená, niekto zas neznáša vydýchaný vzduch... Ťažko nastaviť prijateľnú teplotu pre celý autobus. Keď však viem, že sa cestuje v noci a v autobuse budem spať, je normálne vziat si teplejšie oblečenie, prípadne deku..

V hoteloch mávam bežne dvojposteľovú izbu a som v nej sama a nikdy ma nenapadlo sa sťažovať, aj keď - keď budem chcieť vrátiť časť peňazí za dovolenku...

No, nemáte to ľahké, prajem pevné nervy a hlavne chápavého zamsetnávateľa, je možné, že sa niekto z klientov v popise nájde a poznáte to s tou trafenou husou :-).

1 0
možnosti
MH

Martina Trojanová 5385

No ty kráso... Venku 35, nějakej blb nastaví klimu na 21, paní si oprávněně stěžuje a podle vás je úplně blbá?

------------------

Ano, paní je řekněme divná. Firma, kde pracuji, mimo jiné, montuje klimatizace do kanceláří. Onehdy jsem řešil podobnou reklamaci. Paní v kanceláři si stěžovala, že na ni z klimatizace jde studený vzduch. Venku bylo 36°C, ona došla do práce skoro nahá a stěžovala si, že když si zapne klimatizaci na 22°C, je jí zima. Když si ji dá na 26°C, tak to nechladí ... Snažil jsem se jí vysvětlit, že když je někde 22°C, tak se nosí dlouhé rukávy a pánové v kanceláři dokonce saka. Bohužel byla, jak Vy říkáte, blbá ... Odmítala se obléci, nebo nastavit vyšší teplotu ...

1 0
možnosti
Foto

Dík za tip, kde si nekupovat žádnou službu :) R^

1 0
možnosti
VH

Jestlipak jste (chytře) doporučil své CK, aby přístě uváděla příplatek za obsazení pokoje pouze jednou osobou? Nebo obdobné označení? (Pravda, ta paní nejednala chytře, ale chytrý se vyhne hlupákovi alespoň pro příště. Místo toho, aby se vztekal.)

Prosím pěkně - co jste si představoval, když jste bral místo v reklamacích? Vy jste nechápal, že to není místo vhodné pro Vaši povahu? A Vy, se svou povahou, nejste vhodný pro tuto pozici?

2 0
možnosti
VH

Paní, která si nevezme v horkém létě do autobusu deku, aby jí nebyla zima je úplně blbá!!!!!!???? Opravdu inteligentní stanovisko!

5 0
možnosti
MH

Ano, když je autobus klimatizovaný, předpokládám standardně teplotu 22°C. To je na dlouhý rukáv, minimálně v noci. A když chci spát, kdy ve spánku tělo přirozeně chládne, tak i na deku ...

0 0
možnosti
AK

Nabudúce by nám autor mohol uviesť príklady z druhej strany, možno sa zasmejeme. Napríklad o tom, ako dokážu fotky v katalógoch klamať o realite a vďaka jednému podstrčenému kvetináču navodiť pocit oázy aj uprostred sahary, Ako rodine s malými deťmi na mieste oznámia, že nebudú bývať sto metrov od mora s bazénom ale kilometer hore prudkým kopcom, ako predajú ubytovanie do hotela, ktorý nemajú zazmluvnený a už pri predaji vedia že zákazníka oklamali a pod. To sa tu potom nasmejeme.

3 0
možnosti
JN

Naprosto Vás chápu, ale pustil jste se na hodně tenký led ;-). Většina lidí totiž chodí na druhou stranu prodejního pultu než Vy.

3 0
možnosti
RP

Autora trochu chápu, sice většinou cestujeme sami , ale když jsme náhodou letěli s českou cestovkou , tak jsme jen koukali nad náročnými požadavky českých klientů. Tak proto jeho blog neberu tak , že by chtěl někoho urážet, taky to nemá lehké. I když si myslím těch 21C je na dlouhé sezení v autobusu opravdu málo.:-(

1 0
možnosti
Foto

Mozna to nema lehke, kdo take ano ... narocnost ceskych klientu se odviji od nabizenych sluzeb, ktere jsou temer vzdy na jine urovni, nez agentura tvrdi. Potrebuje prodat. Casto nelzou, jen nerikaji casto pravdu, to je cele. Dnes se tak bohuzel dela kdejaky business ... :-/

0 0
možnosti
PV

Pan chytráček nemá ve službách s klienty vůbec co dělat...

Snad zaměstnavatel čte jeho blog, nebo jeho zákazníci. Rv

11 1
možnosti
VL

Vědět v jaké cestovce dotyčný pracuje, tak napíšete udáni???

1 2
možnosti
PH

P50e34t68r 65H55a80j21d66a

9. 7. 2016 20:06

"blbá, mrcha,.." Vskutku prodejce na svém místě.

11 0
možnosti