Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
S

Satyriana

17. 10. 2009 10:12
Je to na šéfovi

Víte, na čem jste. Pokud šéf potřebuje informace, které ON a nikdo jiný proměňuje na žalování s následky, je to ubožák a Vy víte, že se o něj nemůžete nikdy opřít, spolehnout se na něj a také to, že se kdykoliv dokáže pochlubit Vaší prací a Vás potopit.

osobnost na šéfovském postu si věc nechá pro sebe, vyslechne nebo usměrní výpověď dotyčného tak, aby se dostal k jádru pudla, ale nevyvodí z toho nic, dokud do věci nevidí. Ten toho "žalobníčka"-kariéristu buď využije nebo se ho zbaví. Určitě si ale od něj nenechá rozložit kvalitní kolektiv.

Blbé je, pokud jsou v kolektivu dvě nebo tři frakce, například letitých známých, kteří v neformálním rozhovoru něco proberou a kdosi zesumarizuje a pošle dál. To se překroutí hravě kde co a vypadá to věrohodně. To je potom řídící článek spíš o věštění z koule, protože pokud kecalové nevidí dál, než za špičku nosu, mohou být nakonec velmi překvapeni výsledkem.

0 0
možnosti
K

kenev

16. 10. 2009 14:11
To má skoro každý.

Horší je, když někdo žaluje někoho a na toho, komu žalování sdílí ;-Oa on o tom neví8-o.

Vzniká sranda, při obecném zjištění, kdy ze žalobníka se stává žalovaný :-(a ze žalovaného tím pádem ovečkaR^.

Humor jak v krematoriu, kde přestal fungovat elektrický proud, případně na funusu, kdy ze křesťanských lží zkolaboval pantáta panáček.;-DR^ 

0 0
možnosti
ZZ

hasmen

16. 10. 2009 12:58
Ehm...

Už stará Kelišová říkala:Ne,že bych udávala Velebnosti,ale hlásit se to musí! ;-D

0 0
možnosti

lost

16. 10. 2009 12:52
pro šéfa muže být problém

získat nějaké neformální informace .... týmy držejí spolu , proti načalstvu (managementu)

;-D

0 0
možnosti
X

xs123

16. 10. 2009 12:34
Právnická fakulta v Plzni

ovšem plagiátorství chtěla omluvit tím, že chtěli nachytat jakéhosi žalovníčka, který vynášel z fakulty to, jaký je tam bordel. Někdy je totiž žalovníček udělán z kritika, kterého jaksi nechtějí kritizovaní nadřízení vyslyšet.

0 0
možnosti
  • Počet článků 59
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1620x
Jsem rozená optimistka, milující život a vše, co s sebou přináší... Ráda cestuju a poznávám nové lidi i jiné kultury. Pracuji jako terapeut a kouč osobního rozvoje www.jolanadominguez.cz.
Mimo jiné se věnuji prodeji šperků a bižuterie z přírodních materiálů a polodrahokamů, které i sama vyrábím. Více na www.aaa-taino-galerie.com