Zvrácené myšlení, zvrácený svět

V Německu uvolnilo japonské zemětřesení tak mohutné výtrysky lidské hlouposti, že zatracovaní Zelení jsou okamžitě „in“. Lidé se srocují na náměstích se žlutočernými trojúhelníky a kážou o atomové smrti z elektráren. Že jsou však ve světě týdně doručeny lodě, vlaky, kontejnery zbraní, které budou roznášet smrt za několik hodin po dodání – to za demonstrace nikomu nestojí.

secret-centre.blog.cz

Po celém světě najednou lidé demonstrují proti jaderným elektrárnám. Ani v nejmenším se nezajímají, jak by vypadalo životní prostředí, pokud by se musela nahradit energie z atomových elektráren. A co by říkali tito zapálení zachránci světa, pokud by dostávali elektřinu na příděl a byla by xkrát dražší? Nebo je lidská hloupost opravdu tak neomezená, že si někdo ještě myslí, že svět zachrání kouzelné sousloví „alternativní zdroje“? Planeta pokrytá fotovoltaickými deskami a vrtulemi? Ušetříme energii zrušením Edisonových žárovek a nahradíme je úspornými, které jedovatými výpary ohrožují lidské zdraví? To je ta správná cesta?

Jaké je však myšlení lidí, kteří žádají celosvětový stop mírovému využití jaderné energie a vůbec jim nevadí ty tisíce mrtvých DENNĚ !!!, které na světě zabijí zbraně?

Co je to za zvrácené myšlení lidstva? Jak můžeme opomíjet obchod se zbraněmi a protestovat proti jaderným elektrárnám? Kolik životů mají na svědomí jaderné elektrárny a kolik zbraně? Nebo to snad máme chápat tak, že mrtvola, stovky mrtvol, tisíce mrtvol nebudou kontaminovat zemi, vodu nebo vzduch?

Možná, až budou atomové elektrárny na světě několik tisíc let jako zbraně, tak bude každému taky jedno, jestli zabíjejí nebo ne!

Jak jinak si vysvětlit myšlení lidí, kterým nevadí, že jejich země, jež tak hlasitě vystupují na světovém fóru v boji za svobodu, mír a demokracii, obchodují se zbraněmi, kterými se denně vraždí? Nebo je to jen pokrytecká hra na hluché a slepé, protože obchod se smrtí znamená pohodovou životní úroveň, snesitelné daně a jiné výdobytky „svobodných zemí“?

Není to zvrácený svět, když matka u hrobu svého syna proklíná muslimy celého světa, zatím, co smrtící kulku i zbraň pro osudný náboj vyrobila její vlastní země?

Proč neprotestuje svět proti obchodu se zbraněmi? Proč lidé nedemonstrují proti stupiditě, kdy státy chlubící se bojem za demokracii žijí z prodeje zbraní? Ať už jsou to na prvním místě Spojené státy následované Ruskem, Německo či Francie. Jen v letech 2005 – 2009 stoupl oficiální mezinárodní obchod se zbraněmi o 22%. A co teprve černý obchod probíhající s tichým souhlasem "demokratických" zemí?

Nepřijde to pak jako zvrácené, demonstrovat proti domnělé smrti z jaderných elektráren a ignorovat reálnou smrt? Pokud vám přijdou myšlenky tohoto blogu naivní, tak jde o nezvratný důkaz toho, že jsme si na zabíjení a na obchod se zbraněmi zvykli.

Zde čtěte další články:

Žádám nezkorumpované poslance a senátory!

Původcem islámského terorismu je Západ

Valašská srdce pro Kate a prince Williama

Autor: Radomír Dolanský | úterý 26.4.2011 7:42 | karma článku: 29,84 | přečteno: 3043x