Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

p.Dolansky karma Vám sice moc nepomůže , ale máte úplnou pravdu. Příspěvky některých diskutérů jsou nepochopitelné a ukazuji na spůsob života v tomto státě.  [>-]

4 1
možnosti

M31a44r37t73i35n 44L96a33c48o

25. 2. 2015 19:46

"Kefalíne, lidí je jak sra*ek..."

1 1
možnosti

:-)  Pane autore !  Ťal jste do živého, ale to nemohou pochopit sobci a egoisté, Sylva s Jakubem. Zatím jsou mladí a zdraví, snad i bohatí, podle jejich vysokého sebevědomí.  Jenomže život je může nepříjemně překvapit, tak daleko nejsou oni schopni domyslet. JSem už také ve věku, kdy začínám bilancovat, zdraví jakžtakž, s dcerou v rodinném domku, ujde to. Ale bohužel.....všichni takové "štěstí" nemají. To co se děje s vědomím úřadů a nikoho s nezúčastněných to moc nevzrušuje, nemá ve společnosti, která by měla mít určitou míru sociálního cítění obdoby.

    V televizi ukazují obsáhle, jak hasiči zachraňují 4 hodiny kotě, které spadlo kdesi do díry, stát se stará za drahé peníze o opuštěné psy a kočky, tihle lidé jsou prostě na vedlejší koleji. 

     A tací podnikatelé, jako zmíněný Vámi pan MIrga, jsou vysmátí. A že jich v této republice je !  Je to hyenismus, jsou to podnikatelé bez špetky svědomí. Je peníze, peníze a zase peníze......to je motivace! Bohužel stát tomu nedokáže učinit přítrž.....nebo prostě nechce. Vám dík za toto otevřené téma !   R^R^R^

3 2
možnosti

Pane Nováku, toho bohdá nebude, abych bydlel na ubytovně. Na stáří se chystám, do důchodu celých 20 let.

Pokud Vás osud nájemníků v ubytovně pana Mirgy dojímá, utrhněte si od úst a zkuste jim financovat bydlení Vy sám, případně nějakého ubytujte doma. O solidaritě se snadno mluví, ale hůře jedná. Já posílám dary Lékařům bez hranic, Člověku v tísni a 2 místním občanským sdružením (částky uvádět nebudu, je to neslušné). Proč? Protože věřím, že to několika lidem pomůže. Sám, z vlastní vůle.

Pokud mne nadále považujete za egoistu a sobce, je mi líto, Váš názor vám vyvracet nebudu protože Vaše soudy mne nezajímají.

1 0
možnosti

Pokud se cítíte být nesvéprávným zvířetem, které žije v kleci a někdo se stará, aby měl nějakou tu šlichtu v korýtku - fajn, je to vaše věc - nechte se prohlásit za nesvéprávného a stát se o vás v nějakém tom sociálním zařízení postará. Ale nevnucujte to normálním lidem. Za svůj život je každý ČLOVĚK odpovědný sám

3 5
možnosti

J60a92n 14R16á47ž

25. 2. 2015 17:29

Dámo, ti lidé v Přerově, odpovědní za sebe nejsou. Fyzicky ani duševně pro stáří a opuštěnost nejsou schopni se o sebe postarat. A za ZO nemohou! Zde zcela zjevně systém selhal.

Ne o Cikány a t.zv. nepřizpůsobivé, ale jedině o lidi, kteří se o sebe nemohou z objektivních důvodů postarat sami, se musí stát starat.A je jedno, jestli má přívlastek sociální nebo ne. Zdůrazňuji: Jen a pouze o nemohoucí zaslouží, aby se o ně státní systém sociální péče postaral!

Kdo se o sebe postarat sám může a nechce, tak ať dostane max. šlichtu do korýtka, ne sociální dávky!

6 0
možnosti

Autore, chtěl byste bezdomovce zavírat do cvingrů pro psy v psích útulcích a krmit je psími granulemi?

Kolik bezdomovců jste loni ubytoval u Vás doma?

Jo, už vím, kdo jste. Vy jste ten autobusák...

2 2
možnosti
Foto

Bojujete trapností proti blbosti? Ale to byste byl autodestruktivní.;-D

3 3
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.