Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Tohle nikdy nebylo na soud,na hodinovou výpověď samozřejmě,ale soud je nesmysl.

V tom našem právním státu se řeší jen paragrafy,spravedlnost justici nezajímá. Teprve teď mě začíná mrzet ,že jsem za totáče svůj emigrovací pokus nedokončil.

1 0
možnosti
Foto

Výborně. R^

Připomenul bych, že parazit Dalík v našich krajích patrně nebude vůbec odsouzen, na nic si po sedmi letech nepamatuje a už se patrně k soudu nedostaví, protože jej to psychicky deptá. Rakouská justice se však intenzivně zabývá aktivitami firmy Styer a podle dosavadních zpráv už nemá pochybnosti, že ke korupci stran dodávky těch Pandurů došlo.

Prima, tak rakušáci prokáží korupci, a my pak budeme nuceni odhalit, kdo byl tím příjemcem. A odhalit, že naše justice, je buď naprosto neschopná, anebo taky zkorumpovaná.

Patrně A) i B) bude správně.

2 0
možnosti
JR

J13a17n 57R66á85ž

1. 7. 2014 18:00

Sázkové kanceláře by mohly vypsat kurz na odsouzení Dalíka. Myslím, že by byl 1:1,5. 

Osobně tipuji,ze to dopadne jako u Bartáka. Slova Amerického svědka i zástupce Stayer  budou považována ze nevěrohodná a Dalíkova budou brána jako Písmo svaté, všechny telefonáty a e-maily získané z Rakouska, či USA budou soudem vyloučeny z důkazů a závěrečná řeč JUDr. Sokola rozpláče soud natolik,že se panu Dalíkovi omluví za příkoří a doporučí aby požadoval po státu mnohamilionové odškodnění za poškození jeho bezúhonné pověsti.

1 0
možnosti
JF

J55a31n 40F38r64o72l86í59k

1. 7. 2014 15:45

Z valšských putyk se to asi tak jeví. Ano tolik humbuku, padla vláda a trest smrti nikde. Budete se muset autore přihlásit v Olomouci do služen Ištvána. Evidentně to nezvládl.;-D

0 1
možnosti
Foto

No, to je otázka. Buď on nebo justice. Nějak vám vyskakují písmenka na klávesnici.;-D

4 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.