Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Zdravý rozum má už jen prezident

Pobláznění sluníčkáři, ohýbací hřbety z povolání, politicky korektní lháři a další „odborníci“ tohoto druhu jsou naprosto konsternováni neslýchaným postojem Miloše Zemana. Řekl totiž pravdu, kterou sdílí s většinou občanů ČR!

Vše se točí kolem ilegálního obsazování Evropy. Místo naprosto logické ochrany vnějších hranic Evropské únie se zachraňují desetitisíce ekonomických uprchlíků a rádoby vůdci v Bruselu neustále rokují, jak pomoci africkým či asijským zlatokopům. Evropa zcela popírá vlastní zákony a z ilegálního překročení hranic vytváří humanitární pomoc.

Miloš Zeman nevymyslel nic nového. Promluvil velmi podobně, jako svého času bývalá australská premiérka Julia Gillardová. Zde je několik výňatků:  Přistěhovalci, a ne Australané, se musí přizpůsobit! Buď to akceptujete nebo ne, ale potom ponesete důsledky.
Toto je NAŠE KRAJINA, NAŠE ZEM A NÁŠ ŽIVOTNÍ STYL a my vám dáváme příležitost, abyste si to vše užívali. Ale jen co si začnete stěžovat, brečet a frflat na naši ústavu, naše závazky, naši křesťanskou víru nebo náš životní styl, potom vás vyzývám, abyste využili další výhodu velké australské svobody - PRÁVA ODEJÍT. Pokud tady nejste šťastní, potom ODEJDĚTE. Nebudeme vás nutit tady zůstat. Vy jste požádali, abyste tady mohli být. Takže akceptujte krajinu, pro kterou jste se rozhodli a která vás přijala."

Ovšem v Evropě, na opačném konci světa, v pokrytecké České republice, se pravda říkat nesmí. Ta současná australská se nesmí propagovat ani v EU. Z pravdy je doslova znechucen nejvyšší český ohýbač hřbetu a slov premiér Sobotka. Dokonce ani jeho oddaný Jidáš ze schůzky na Hradě Milan Chovanec si nedovolí volit přesná označení statusu imigrantů a do médií lže, že jsou zde na návštěvě. To jsme to tedy dopracovali, když ilegály nazýváme návštěvníky.

Pokud kdokoliv v této republice řekne či podporuje stejnou věc, jako většina občanů, a většina občanů zcela zjevně nesouhlasí s jakýmkoliv osidlováním české kotliny afroasijskými imigranty, je označen za populistu. Z toho tedy vyplývá, že česká (a možná, že Západní politika vůbec) je správná jen tehdy, je-li namířena proti vlastním občanům. Poněvadž, jak stále častěji slyšíme, dělat politiku pro lidi je populistické a to je dnes silně pejorativní označení. Politik je dobrý, pokud nejde s lidem!

Avšak podle farizeje Sobotky, který vykřikoval při cestě do Bruselu, aby to slyšela celá Evropa, že si 800 běženců nenecháme povinně vnutit a vracel se s vítězným rykem, že jich dobrovolně přijmeme 1.500, jsou logické závěry prezidenta na úrovni základních lidských pudů.

A cože je tak nízké na pudech Miloše Zemana a značné části občanů České republiky? Vozíme do naší země k náročným operacím ZDARMA lidi z různých částí světa, zatímco děti ve školách sbírají víčka z PET lahví, aby ulehčily těžce nemocným českým dětem. Řada občanů pomáhá v tisících případů sbírkami postiženým, protože pojišťovna, sociálka respektive stát pomoci odmítá. Je opravdu tak zrůdné myšlení kritizovat, že vláda odmítá poskytnout finanční pomoc českým opuštěným dětem a raději utrácí za ilegální narušitele hranic?

Pomáhat druhým je lidské a správné. Ale je zvrácené pomáhat, pokud se v první řadě a v plné míře nejsme schopni postarat o vlastní jedince, o rodinu, společnost a stát. Teprve pak může Bohuslav Sobotka mluvit s opovržením o pomoci vlastním jako o základních lidských pudech, neposkytneme-li pomoc cizinci.

 

Autor: Radomír Dolanský | úterý 4.8.2015 6:50 | karma článku: 48,75 | přečteno: 21025x
  • Další články autora

Radomír Dolanský

Žluté vesty – protesty v EU budou gradovat

Nejen Marie Le Pen varovala, že Emanuel Macron je pro Francii špatná volba. Nyní to zjišťuje celá země. Pozdě. Podobné protesty zaplaví časem celou Unii, poněvadž neosocialistický způsob hospodaření potřebuje peníze.

9.12.2018 v 11:38 | Karma: 41,29 | Přečteno: 1753x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Andrej Babiš jako trenažér pro udavače

Opozice musí již nadobro ztrácet nervy. Tolik udání, pomluv, výmyslů a snad i nějaký kus pravdy naplival kdekdo na premiéra a – nic. Jenom plky ve Sněmovně, divadlo na ulici, ale ANO zatím vítězí. Udavači prostě u voličů nefrčí.

4.12.2018 v 18:25 | Karma: 44,88 | Přečteno: 3949x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Z kerčského incidentu Ukrajina podezírá Mášu a medvěda

Petro a jeho továrny na čokoládu opět vyrazil s fňukáním do NATO a EU. A ono to jako obvykle funguje. Rusobijci jsou na koni a hřímají, jak je Rusko světu nebezpečné a stejně jako StB si zaznamenávají ty, kteří mají jiný názor.

26.11.2018 v 16:14 | Karma: 42,30 | Přečteno: 1832x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Lopaty z Prahy znesvětily pamětní místo

Ubohost a neúcta k základním tisíciletým tradicím lidstva k místům významným pro danou společnost. Za tohle se na Národní třídě demonstrovalo před 29 lety? Někteří Pražané si to asi myslí a oslavují svoji malost. Kavárna či žumpa?

17.11.2018 v 13:09 | Karma: 44,23 | Přečteno: 2267x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Dostali jsme se na úroveň USA – odsuzujeme bez soudů!

Ačkoliv to řadě zaslepenců nedá spát, tento blog opravdu není o vině či nevině Andreje Babiše, ale o vině společnosti, politiků, novinářů a médií jako celku. Zničit – jeden článek k tomu stačí.

15.11.2018 v 15:12 | Karma: 42,70 | Přečteno: 2079x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Atentát na Fica. Slovenského premiéra postřelili

15. května 2024  14:56,  aktualizováno  17:56

Slovenského premiéra Roberta Fica ve středu postřelili. K incidentu došlo v obci Handlová před...

Fico je po operaci při vědomí. Ministr vnitra mluví o občanské válce

15. května 2024  19:25,  aktualizováno  23:12

Slovenský premiér Robert Fico, který byl terčem atentátu, je po operaci při vědomí. S odkazem na...

Fica čekají nejtěžší hodiny, od smrti ho dělily centimetry, řekl Pellegrini

16. května 2024  8:42,  aktualizováno  15:38

Zdravotní stav slovenského premiéra Roberta Fica je stabilizovaný, ale nadále vážný, řekl po...

Pozdrav z lůžka. Expert Antoš posílá po srážce s autem palec nahoru

13. května 2024  18:48,  aktualizováno  14.5 22:25

Hokejový expert České televize Milan Antoš, kterého v neděli na cestě z O2 areny srazilo auto, se...

Putinova časovaná bomba. Kadyrov umírá, rozjíždí se krvavý boj o trůny

17. května 2024  14:16

Premium Ramzan Kadyrov ještě dýchá, v Čečensku se však už začíná hledat jeho nástupce. Naznačují to i...

Řekni, kde ti muži z Gazy jsou. Otazníky ohledně obětí: násobně více dětí a žen

19. května 2024

Premium V Gaze je problém, na který upozorňovala už Marlene Dietrichová. Teď si s ní notují demografové a...

Češi umějí vyrobit řadu vojenských dronů. Ale armáda o ně nestojí

19. května 2024

Premium Letecká výroba byla v České republice vždy na špičkové úrovni. Menší dopravní letouny, ultralighty,...

Gruzínská prezidentka vetovala „ruský“ zákon. Jde do boje s vládou

18. května 2024  16:55,  aktualizováno  22:06

Gruzínská prezidentka Salome Zurabišviliová podle tiskových agentur vetovala kontroverzní zákon o...

Izraelský válečný kabinet se bortí. Ganc označil Netanjahuovy plány za fanatické

18. května 2024  20:36,  aktualizováno  21:41

Člen izraelského válečného kabinetu Benny Ganc v sobotu řekl, že jeho strana přestane podporovat...

Rozdáváme batolecí mléko ZDARMA
Rozdáváme batolecí mléko ZDARMA

Na cestě mateřstvím se potkáváme s různými výzvami. V případě výživy našich nejmenších představuje kojení ten nejlepší základ. Pokud však kojení...

  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.