Premium

Získejte všechny články mimořádně
jen za 49 Kč/3 měsíce

Za zničení Babiše zaprodají strany i voliče

Vítězí v každých volbách! Čím více špíny na něj hází, čím větší fronty udavačů stojí v Bruselu s materiálem Babiš (skoro jako estébáčtí donašeči, že?!), tím více šílí nad takřka neměnnými preferencemi.

Nepomáhají konstrukty novinářských zaprodanců. Andrej Babiš si stojí v negativní kampani českého mainstreamu, který už dávno nemá nic společného s poctivou novinařinou, možná ještě výše než Rusko. Poněvadž jestli je naprosto běžné, že se někde v česky psaném tisku, rozhlasu a televizi objeví alespoň jedna negativní zpráva denně o Rusku, o Babišovi budou zaručeně dvě. A přesto stále vítězí!

Takzvaný (ne)demokratický blok se opět vrací k myšlence společné kandidátky. Samozřejmě vše kryjí pod revoluční hesla, jak dopřát konečně národu úspěšnou budoucnost bez ďábla Babiše a jeho suity horší než komunismus nebo venezuelský Maduro.

Pidistrany visící nad propastí nevolitelnosti jásají, protože by byly zachráněny a ještě by si odřízly kus z Babiše. Kalousek vytrubuje, že už do žádné vlády nevstoupí, aby otupil stále větší nevraživost voličů vůči své osobě. Jen, aby se volič po vhození hlasu velmi nedivil. Tato země bude letos slavit 30 let od posledního mohutného převlékání kabátů. Stejně, jako to dělaly tisíce při každé změně režimu. Místo hajlování soudruh a poté zase pan podnikatel. Jak nám to opakovaně v historii předvádějí umělci, stojící dnes opět na náměstích.

Tady vůbec nejde o osvobození českého národa zpod knuty miliardáře. Je to obyčejný boj o moc a o koryta, která jsou jim už tak dlouho odpírána. Na základě spekulací malých goebbelsů v tisku, rozhlase a televizi vyvolali neustále prohrávající politici ještě větší zášť u nespokojenců a dostali je na náměstí. Davy bouřily, když podivní intelektuálové z herecké branže chytili do pazourů příležitost, aby si na forbíně udělali sice pochybnou, ale levnou reklamu. A všem pod pódiem bylo úplně šumafuk, že ryčí nadšením, když v soutěži ubohosti velikáni divadelních prken používali ještě horší slovník, než kritizují u hlavy státu, na adresu ďábelské trojice Miloše Zemana, Andreje Babiše a snad přesnou kopii justice 50. let Marii Benešovou. Zákon ulice. Stejné hulvátství, jedno oslavováno, druhé zatracováno. Logika a rozum zůstaly doma. Přesně takto uspěl Hitler. Ano, koncentráky politici opomíjí a ze strašení komunismem mají už 30 let mantru a pořád jim to někdo žere. Zatímco Němci si z nás udělali montovnu a novou gubernii. Jednou Němci, pak Sověti, pak znovu Němci… Pro toto nejde na náměstí ani noha. Na národní hrdost si budeme muset počkat až do mistrovství světa v hokeji.

Že od radosti tančí chorovod TOP 09, STAN, KDU-ČSL a možná by se připojila i sebevražedná ČSSD, je pochopitelné. Všem hrozí řízený odchod z budovy ve Sněmovní ulici, což by byla pro některé asi ta nejhorší prohra v životě. A jak by bylo potřeba vyčistit ten Augiášův chlév! Ale že se samozvaným vůdcem myšlenky stane Petr Fiala, který se po volbách dmul samolibou pýchou, jak zachránil ODS, je na pováženou pro voliče této strany. Preference strany stouply, aby je vzápětí obětoval za takovou malost, jako je zničení jediné osoby. To je volební program jako hrom!!!

Každá z těchto stran dává najevo, ať už do mikrofonů tvrdí cokoliv, že jim nezáleží na voličích, že jim nezáleží na stranickém programu, že chtějí jediné – zničit Babiše. Přitom je více než jasné, že i kdyby tato parta víceméně zkrachovalých politiků zvítězila, nevydrží bez hádek ani měsíc. Okamžitě po volbách by se z velkých babišobijců staly krvelačné šelmy v bitvě o koryta a moc. A co voliči jednotlivých stran? Co odeesák, který nesnáší flanďáky? Co zbožný křesťan, který by měl vhodit alespoň kousek svého hlasu Jidáši Kalouskovi? Nezrazují náhodou tyto strany svoje programy a především voliče pro nenávist k jediné osobě?

Autor: Radomír Dolanský | středa 24.7.2019 5:33 | karma článku: 40,93 | přečteno: 1523x
  • Další články autora

Radomír Dolanský

Andrej Babiš jako trenažér pro udavače

Opozice musí již nadobro ztrácet nervy. Tolik udání, pomluv, výmyslů a snad i nějaký kus pravdy naplival kdekdo na premiéra a – nic. Jenom plky ve Sněmovně, divadlo na ulici, ale ANO zatím vítězí. Udavači prostě u voličů nefrčí.

4.12.2018 v 18:25 | Karma: 44,88 | Přečteno: 3949x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Z kerčského incidentu Ukrajina podezírá Mášu a medvěda

Petro a jeho továrny na čokoládu opět vyrazil s fňukáním do NATO a EU. A ono to jako obvykle funguje. Rusobijci jsou na koni a hřímají, jak je Rusko světu nebezpečné a stejně jako StB si zaznamenávají ty, kteří mají jiný názor.

26.11.2018 v 16:14 | Karma: 42,30 | Přečteno: 1832x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Lopaty z Prahy znesvětily pamětní místo

Ubohost a neúcta k základním tisíciletým tradicím lidstva k místům významným pro danou společnost. Za tohle se na Národní třídě demonstrovalo před 29 lety? Někteří Pražané si to asi myslí a oslavují svoji malost. Kavárna či žumpa?

17.11.2018 v 13:09 | Karma: 44,23 | Přečteno: 2267x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Dostali jsme se na úroveň USA – odsuzujeme bez soudů!

Ačkoliv to řadě zaslepenců nedá spát, tento blog opravdu není o vině či nevině Andreje Babiše, ale o vině společnosti, politiků, novinářů a médií jako celku. Zničit – jeden článek k tomu stačí.

15.11.2018 v 15:12 | Karma: 42,70 | Přečteno: 2079x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Jak ospravedlnit nekonečnou okupaci Afghánistánu?

Není okupace jako okupace. Jedna vadí i po padesáti letech, druhá se kryje za řadu alternativních názvů a odůvodňuje kdečím, jen, aby mohla v klidu pokračovat, většinu času bez velkého zájmu občanů. Jen smrt českého vojáka zabolí.

24.10.2018 v 5:29 | Karma: 40,66 | Přečteno: 1500x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Stovky amerických obrněnců se v řádu dnů nepozorovaně přemístily do Česka

2. května 2024  17:21

Několik set vozidel americké armády včetně obrněnců Bradley nebo transportérů M113 se objevilo ve...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Auto vyjelo z vozovky a srazilo tři lidi. Žena zemřela, dvě vnučky jsou zraněné

2. května 2024  16:40,  aktualizováno  3.5 12:38

Osobní auto srazilo dnes odpoledne v Čáslavicích na Třebíčsku ženu a dvě děti. Žena srážku...

Nahá umělkyně za zvuků techna házela před dětmi hlínou. Už to řeší policie

3. května 2024  10:10,  aktualizováno  13:43

Policie prošetřuje vystoupení, ke kterému došlo na Akademii výtvarných umění (AVU). Umělkyně a...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

Tuleja vzdal nominaci na ministra, připustil selhání. Fiala rozhodnutí vítá

3. května 2024  14:19,  aktualizováno  15:20

Pavel Tuleja se vzdal nominace na post ministra pro vědu, výzkum a inovace. Připustil selhání v...

Vagony po nehodě u Klínce odklidí dopravce. Policie zahájila úkony trestního řízení

3. května 2024  11:11,  aktualizováno  15:17

Policie prověřuje čtvrteční vykolejení osobního vlaku bez strojvůdce poblíž Klínce u Prahy pro...

Tramvaj srazila chlapce, který přebíhal přes ulici. Skončil v nemocnici

3. května 2024  15:03

Záchranáři převezli v pátek ráno do nemocnice šestiletého chlapce, kterého srazila v Plzni tramvaj....

Do školy v Litvínově vnikl muž. Policie ho zadržela poblíž kvůli jiné krádeži

3. května 2024  8:31,  aktualizováno  14:23

Desítky policistů, hasiči i záchranáři se ráno sjeli k litvínovskému gymnáziu. Důvodem bylo...

Akční letáky
Akční letáky

Všechny akční letáky na jednom místě!

  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.