Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Za terorismus si Evropa může sama

A je to opět tady! Další fráze a úderná prohlášení politiků napříč Evropou, jak zatočíme s terorismem, jak nedáme najevo strach a nevzdáme se výdobytků našeho způsobu života. Kecy, lži a mlácení prázdné slámy!

Ještě ani jednou zvýšené počty vojáků a policistů v ulicích Evropy nezabránily teroristům v útocích. Politici však tuto zbytečnost velmi rádi používají, aby to vypadalo, že dělají alespoň něco. A všechen ten humbuk a zbytečné manévry budou mít stejný scénář jako už tolikrát předtím. Politici a média se do týdne čtrnácti dnů vykecají, unaví, svět půjde dál, zbytečná gesta se zvýšenou ostrahou se budou postupně rušit a pak opět přijdou na řadu teroristé. Někde, kde to nikdo nečekal. A způsobem, který taky nikdo nečekal. A tak se to bude dít pořád dokola a neustále. A byrokrati z Bruselu zase připraví Evropany nějakým tupým nařízením o kousek svobody.

Evropská únie je neschopný politický moloch, který je podstatným viníkem toho, co v posledních letech Evropa zažívá. Od chvíle, kdy se Evropa nechala zblbnout Spojenými státy a Spojeným královstvím a provedla stejnou blbost jako bývalý Sovětský svaz, kdy se snažila zničit nezničitelné už od doby Alexandra Velikého – Afghánistán – si koledovala o to, co dnes sklízí. Evropa přijala za svůj americký válečný fanatismus, skrytý za nálepku vývozu demokracie a záchrany obyvatel, a napadala jednu zemi za druhou. Stačila vylhaná záminka Bushovy administrativy a svět dal sám sobě svolení k napadení a obsazení cizího státu. A to vše pod mírumilovnou zelenou ratolestí OSN, stejně jako v bývalé Jugoslávii. A pak už to šlo jako na drátku. Kde zasáhly „mírové“ sbory NATO, tam vládne dodnes smrt a násilí.
Proto se není co divit, když za tato humanitární zvěrstva Evropa dnes platí daň nejvyšší. Rozporuplnost politiky EU dosahuje nebetyčných výšin. Na jedné straně každý, kdo se dostane k mikrofonu a před kameru huláká, že musíme zničit terorismus, a na straně druhé vymýšlí socialistická EU další privilegia pro imigranty. Zatímco ve světě bují černý obchod s ilegálními zbraněmi, hlupáci z EU odzbrojují vlastní občany s legálními zbraněmi. Ale všichni, včetně poklonkáře Sobotky, v jednom kuse ryčí, že se Evropská únie musí změnit. Právě to je ten důvod, proč Británie odešla! Nechce se stát otrokem další evropské diktatury, kterou Brusel úspěšně vytváří. Pane Sobotko, komunisté nám taky tvrdili, že nás vystoupení ze socialistického svazku zničí! A měli pravdu – jsme v ještě horším patvaru, kde vám podobní tvrdí lidem to samé. Raději chudší, ale svobodní!

Vypadá to, že všichni jsou proti novým nařízením o držení zbraní v EU. A přesto se vše blíží k jeho schválení. Pokud však tuto bandu byrokratů nelze zastavit zdravým rozumem, je zde možnost, abychom jako stát takové tupé nařízení odmítli akceptovat. I za cenu trestů. Rozum byl velmi často v historii trestán. Ale při pohledu na politické kašpárky a jejich neschopnost narovnat svoji páteř, zůstaneme i nadále hlupáky.
Takže se uvidíme tak za čtyři pět měsíců u zpráv o dalším teroristickém útoku, abychom si mohli vyslechnout opět ty samé bláboly těch samých politiků a místo ochrany vlastního obyvatelstva budeme jen zírat, jak je jakési neexistující a přesto stále častěji užívané právo ilegálního narušitele hranic povyšováno nad právo evropské suverenity.

 

Autor: Radomír Dolanský | pátek 15.7.2016 14:14 | karma článku: 40,77 | přečteno: 1774x
  • Další články autora

Radomír Dolanský

Žluté vesty – protesty v EU budou gradovat

Nejen Marie Le Pen varovala, že Emanuel Macron je pro Francii špatná volba. Nyní to zjišťuje celá země. Pozdě. Podobné protesty zaplaví časem celou Unii, poněvadž neosocialistický způsob hospodaření potřebuje peníze.

9.12.2018 v 11:38 | Karma: 41,29 | Přečteno: 1753x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Andrej Babiš jako trenažér pro udavače

Opozice musí již nadobro ztrácet nervy. Tolik udání, pomluv, výmyslů a snad i nějaký kus pravdy naplival kdekdo na premiéra a – nic. Jenom plky ve Sněmovně, divadlo na ulici, ale ANO zatím vítězí. Udavači prostě u voličů nefrčí.

4.12.2018 v 18:25 | Karma: 44,88 | Přečteno: 3949x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Z kerčského incidentu Ukrajina podezírá Mášu a medvěda

Petro a jeho továrny na čokoládu opět vyrazil s fňukáním do NATO a EU. A ono to jako obvykle funguje. Rusobijci jsou na koni a hřímají, jak je Rusko světu nebezpečné a stejně jako StB si zaznamenávají ty, kteří mají jiný názor.

26.11.2018 v 16:14 | Karma: 42,30 | Přečteno: 1832x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Lopaty z Prahy znesvětily pamětní místo

Ubohost a neúcta k základním tisíciletým tradicím lidstva k místům významným pro danou společnost. Za tohle se na Národní třídě demonstrovalo před 29 lety? Někteří Pražané si to asi myslí a oslavují svoji malost. Kavárna či žumpa?

17.11.2018 v 13:09 | Karma: 44,23 | Přečteno: 2267x | Diskuse| Společnost

Radomír Dolanský

Dostali jsme se na úroveň USA – odsuzujeme bez soudů!

Ačkoliv to řadě zaslepenců nedá spát, tento blog opravdu není o vině či nevině Andreje Babiše, ale o vině společnosti, politiků, novinářů a médií jako celku. Zničit – jeden článek k tomu stačí.

15.11.2018 v 15:12 | Karma: 42,70 | Přečteno: 2079x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Podvod století za 2,4 miliardy. Ortinskému hrozí osm let a peněžitý trest 25 milionů

29. dubna 2024  6:21,  aktualizováno  13:19

Luxusní auta, zlaté cihly, diamanty a drahé nemovitosti. To vše si kupoval osmadvacetiletý Jakub...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Zemřel bývalý místopředseda ODS Miroslav Macek. Bylo mu 79 let

1. května 2024  12:58

Ve věku 79 let zemřel bývalý místopředseda ODS a federální vlády Miroslav Macek, bylo mu 79 let. O...

NATO by Rusy porazilo, Putin má jedinou naději, řekl polský ministr zahraničí

26. dubna 2024  12:04

Rusko by se mělo bát Severoatlantické aliance, protože ho v případě střetu s ní čeká „nevyhnutelná...

Dvacet let dotací z EU. Přinesly zločiny, ale i vlaky, techniku a splavné řeky

2. května 2024

Premium Lázně, které nevznikly a je z nich night club nebo zdvihací most, který se nikdy nezdvihl. Česko...

Rus má imperialistické myšlenky. Ukrajinou nekončí, říká velitel v Donbasu

2. května 2024

Premium Doněcká oblast (od zpravodajů iDNES.cz) Vymlácená okna, ale i celé domy srovnané se zemí. Tak vypadá Doněck a celý průmyslový Donbas....

Zelenskyj odvolal šéfa kybernetické špionáže kvůli skandálu s bytem manželky

1. května 2024  22:26

Ukrajinský prezident Volodymyr Zelenskyj odvolal šéfa kybernetického oddělení tajné služby SBU...

V Břeclavi na chlapce spadla branka, na následky zranění zemřel

1. května 2024

V Břeclavi ve středu v podvečer po úrazu na hřišti zemřel dvanáctiletý chlapec. Policie okolnosti...

  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.