Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

SYETEY_KOTZOUR_nežere_yeleny

7. 5. 2012 19:54
jako skalní pravičák plivající na vše rudé

vám až před bod 3 dávám v podstatě za pravdu. Dal už naše vnímání světa porovnáním členství v NATO a okupace komančem není stejné. U potravin se zase potkáváme. Takže skoro karma. Což je u mě asi nejlepší hodnocení článku zlehčující komunismus za celou dlouhou dobu co tu na iDnes plkám. A že to je chvilka. :-) věřte že i antikomunista může že současného stavu večí prožívat stejné frustrace z toho jak selhává celý systém. Jen ten povzdech po komouších mě furt hněte. Protože to není cesta ven. :-)

0 0
možnosti

Astaroth

17. 5. 2012 12:44
Re: jako skalní pravičák plivající na vše rudé

Jaky je rozdil mezi fanatickym pravicakem, fanatickym nacistou, nebo fanatickym katolikem?

0 0
možnosti

Lojzino

21. 4. 2012 21:14
Tak nevím,

je to tu samý provokatér ať z modrého,nebo rudého tábora,nebo to je pouze můj fiktivní pohled na diskusi,která nikam nevede?

0 0
možnosti

stařec bez moře

18. 4. 2012 18:23
Nedá se to zjednodušit na prohlášení

Za komunistů bylo lépe. Byly věci stojící za prd a zase plno věcí, které byly lepší. Hlavně jistoty zaměstnání, bezpečnost a nemožnost bezpečně krást.

0 0
možnosti

SYETEY_KOTZOUR_nežere_yeleny

7. 5. 2012 19:34
Re: Nedá se to zjednodušit na prohlášení

nebylo téměř co krást. funkcionáři byli nedotknutelní a zbytek lidí měl ho... :-) bezpečnost je vždy v totalitním režimu větší protože nemůže nikdo nic a proti zásahu orgánů téměř není odvolání. S jistotami souhlasím. Byť bych je zpět nebral.

0 0
možnosti

misaviki

26. 3. 2012 11:22
.

Když už nic jiného, za komunistů by jste takovýto blog kritizující vládu napsat nemohl.

0 0
možnosti

Astaroth

17. 5. 2012 12:45
Re: .

Za komunistu si mohl kazdy kritisovat kapitalisticke vlady jak mu bylo libo.

0 0
možnosti

dukaka

22. 3. 2012 12:23
za komunistů bylo lépe

K článku není co dodat, určitě takto smýšlí většina těch obyčejných, ožebračovaných lidí, kteří v r. 1989 volali po změně,pádu režimu, ale to , co se děje v naší republice nikdo nechtěl a zřejmě si asi nikdo ani v nečernějším snu nepředstavoval.Teď je jen otázkou, jak to změnit? Jak dlouho si to ještě necháme líbit?Raději budu stát frontu na banány než na práci, ......Nemá smysl plakat nad rozlitým mlékem, ale hledat řešení, jak z toho marasmu ven a zachránit ještě to málo, co nám zbývá, pokud ještě něco zbývá,  pro další generace.Nemyslím, že to nějaké volby nebo poklidné demonstrace změní. Národe zamysli se a nenech se opíjet řečmi o demokracii, která tady stejně žádná není.

0 0
možnosti

wiki5.5

24. 2. 2012 4:23
vzdycky kdyz

najdu takovyhle clanek tak se tesim, ze se naramne pobavim. Coz se tedy stalo, ale kdy jsem opravdu rval smichem bylo, kdyz jsem cetl: ",,,jim zdarma věnovali neskutečně obrovský trh." Fakt jak si predstavuje Venca z Hornidolni co je trh a svetova ekonomika. K popukani.

0 0
možnosti

radomír dolanský

24. 2. 2012 11:37
Re: vzdycky kdyz

Pozor na infarkt z toho pukání.:-P Pokud trh a světová ekonomika vypadá jako Evropská únie nebo obchody s nepodloženými papírky (dolary), tak to ani vědět nechci.:-/

2 0
možnosti

konkregan

24. 2. 2012 1:59
nuže, zkusíme to rozebrat větu po větě, ano ?

vy sice tvrdíte že s tím nemáte nic společnýho, jsou to hlasy z "lidu" který tady pouze tlumočíte. OK ? Souhlas ? Mohu těm vámi tvrzeným hlasy lidu oponovat ?

Pokusím se o to vaším přístupem :  komunista si nekupoval flákoty a měl jen libový. Chatu mu stavěli zedníci v pracovní době. Tak jsme to dopracovali tak daleko, že si můžete koupit co chcete a chatu vám postaví kdokoliv, jestli na to nemáte tak nekňučte. Nežvaňte o tom jak Bilak neukradl továrnu když ukradli celou republiku (stále neoslovuji vás, pouze tu naštvanou většinu občanů, které vy chápete)

1 0
možnosti

konkregan

24. 2. 2012 2:20
Re: nuže, zkusíme to rozebrat větu po větě, ano ?

to psáno červeným písmem je blá blá blá, nic, žvást bez výpovědní hodnoty.

K bodu zklamání č. 2) - vy jste nějak právně vzdělán ? Kde jste postřehl že "česká republika se snaží chránit práva nejtěžších zločinců" ? To jste si vymyslel ? Abyste byl zajímavej a rozdmýchával v občanech spravedlivý hněv ? Lžete, ale budiž. Chcete bejt zajímavej. váš nápad s vězením za odměnu... jste normální ??

A Opět - to červeně psáno - to jste si vycucal z prstu, jen jste si něco zase (už zase) vynyslel. "čím víc ukradneš, tím méně dostaneš" Na to jste přišel sám ?

K nejstupidnějšímu bodu č. 3 snad někdy příště. Už mě ty vaše zvratky a lži nebaví.

1 0
možnosti

Barkynson

23. 2. 2012 15:57
Ach joooo

zase budu označen za komunistu :-))) a bude mi doporučena cesta do KLDR, ale já si prostě nemohu pomoci: Pane autore,máte pravdu od A do Z.Děkuju za ta otevřená a pravdivá slova.R^R^

5 0
možnosti

Kulhánková, dcera

23. 2. 2012 23:32
Re: Ach joooo

Jo, od tebe se to dá čekat. Ty totiž komunista jsi.

Pravdu nemá. Fabrik ukradli komunisti dost (tzv. znárodnění), za vraždu se méně, než deset dát nedá, protože je za ni deset až patnáct, zruinovat vás za socíku mohl nejenom dluh 30 Kčs, ale taky nevhodné řeči v nevhodnou dobu.

Čili záměr autora je hezký, provedení otřesné.

1 0
možnosti

Vysmek

23. 2. 2012 15:35
Lépe bude až budou nižší daně

Až budou minimální daně, minimální stát a volný trh bez regulací a dotací. Pak bude lépe. Ve státní sféře nebude prostor pro krádeže a korupci. Trh zůstane bez regulací a vysokých daní lidem. R^ Socialismus směřuje k opaku, ještě k větší kontrole trhu a občanů, i nyní je ta kontrola vysoká, proto se nežije tak dobře, jak by mělo.

0 0
možnosti

čistotné čuně

23. 2. 2012 8:42
"Pro ohlupování občanů používají..."

U vás "použili" nad míru.

1 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.