Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
H

habit-.!..

24. 6. 2011 9:51
... neviditelní jsou nepostižitelní...

0 0
možnosti
IB

isabell

24. 6. 2011 9:19
...

Ach jo a přitom to nedávno vypadalo, že vedení města neustoupí cikánskému jekotu o diskriminaci, starosta se ve zprávách dušoval, že se s neplatiči nebudou nijak nadstandardně zabývat a ejhle, opět je tu partička vyvolených, která nejspíš až do konce života bude bydlet prakticky zadarmo, neplatit za odvoz odpadků a ještě jako bonus dostávat dávky....

Včera jsem četla článek na Týdnu o tom, že nikdo nechce hrát v třetí lize s mužstvem cikánů, protože neustále někoho napadají, sprostě nadávají, neplatí pokuty, protože ani neplatí provoz klubu, páč jsou prý diskriminovaní a proto nemají práci (že by je mohli platit z podpor o tom ani slovo) a zase je od nich slyšet jen to, že s nimi ti ostatní nechtějí hrát, protože jsou rasisti- že by to mohlo být kvůli jejich výtržnictví a né kvůli etniku, to si nikdo nepřipustí.

.

http://aktualne.centrum.cz/domaci/spolecnost/clanek.phtml?id=705048

0 0
možnosti
L

Livrak7

24. 6. 2011 9:42
Re: ...

To jsou věci. :-/ Vždyt tady už je to absolutně naruby v téhle cikánské problematice. Tady ještě dlouho nebude spravedlnost a zatim se to jen zhoršuje. Víc a víc.

0 0
možnosti
O

oloko

24. 6. 2011 9:18
Kdy?

Až najdete jiného nepřítele na kterého bude moci vylévat svůj hněv, který vám vláda uštědřila. Pro vládu je to výhodné -> Naštve vás, ale jako ochraný štít má romskou část obyvatelstva:-) Kdyby s nimi vyřešili vše, jak mají, tak se nemají čím krýt a všechen hněv padá na ně.

0 0
možnosti
KM

kapitán Matka

24. 6. 2011 8:44
Tohle se nebude extremistické organizaci Romea líbit...

0 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.