Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Špičky EU nám předvádějí, jak bude vypadat inkluze retardovaných jedinců v praxi. Tolik hlupáků pohromadě snad historie Evropy ještě nezažila. Mimo Orbána je tam jen stádečko vyplašených ovcí nahnaných Tureckem do kouta, bečících a čekajících na halali porážku.

Ta jednání měla vypadat poněkud inverzně:

Pokud si milé Turecko nepřevezmeš okamžitě zpátky všechny ilegální migranty, kteří z Turecka posíláš na řecké ostrovy a pokud okamžitě nezajistíš, aby z tvého pobřeží stále někdo neodplouval, tak tvůj požadavek zrušení víz a urychlení vstupu do EU se posouvá do nedohledna. Až to vše nastane, Evropa pomůže finančně s provozem uprchlických táborů v Turecku a s obnovou životaschopnosti v Sýrii.

3 0
možnosti
JB

Bohužel máte pravduRv,ale za článek karmaR^

6 0
možnosti
SB

Karma tomuto článku i jeho autorovi.

4 0
možnosti
Foto

Rovněž díky vám, pane Beneši.

0 0
možnosti
SB

V Mnichově zradili Československo, avšak ti, kteří to udělali, ho zdraldili alespoň za slib, že Hitler je nechá na pokoji.

Nyní v Bruselu zrazují Evropu, avšak tím, že Turkovi do ní naopak otevírají cestu.

Sice bylo velice naivní si v roce 1938 myslet, že když Hitler porušil už deset nebo dvacet slibů, závazků a mezinárodních pravidel, že najednou dodrží ten dvacátý první slib, avšak alespoň ten slib tam byl.

Nyní je Evropa zrazována nez jakéhokoli příslibu čehokoli.

O to je to horší, o to je to nemorálnější, o to je to studpidnější.

12 0
možnosti
LK

Hitler sliboval už od obsazení Sárska (1935), demilitarizace Porýní (1936) a anšlusu Rakouska (1938), takže nevím jak mu mohl ještě někdo věřit.

0 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.