Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

vždy jsem si myslel že president by měl lidi spíše spojovat, odstraňovat třecí plochy mezi politickými názory a vůbec být pokud je to možné aspoň trochu představitelem všech občanů, netušil jsem že k tomu patří provokování  a úmyslné vyvolávání vášní, ale pokud se vám takový styl líbí je to president přímo pro vás

3 2
možnosti
Foto

I vy jeden podsouvači. Že vy jste červenokartář? Kde jste vyčetl, že se mně postoj prezidenta líbí? Ale máte částečně pravdu. Pokud by to šlo do krajnosti, prominu chování dříve prezidentovi než anonymní házení vajec těch ubožáků z davu. Prezident zdaleka není sám, kdo dělá České republice ostudu. Je to tragikomické, ale jsou to jeho fanatičtí kritici, kdo nás po včerejšku "proslavil". Ostatně, když nebudete na provokace reagovat, ušetří vám to zdraví a republice právě tu ostudu.:-/

5 2
možnosti

Absolutně není, co dodat.R^ Je jen dobře, že těm pravdoláskařům pije krev, oni si to pro své letité pokrytectví zcela zaslouží.

4 2
možnosti

:-)    ..............R^R^R^

3 0
možnosti

Autore, na slůvko "kdyby" existuje moc pěkná česká průpovídka.

A skutečně máte Zemana za takového blba, co vědomě lže, jen aby popudil a provokoval? ;-)

0 0
možnosti

Takže od nynějška doporučuju, spolu s autorem, nebrat slova Miloše Zemana vážně, protože může jít, a většinou asi jde o cílenou provokaci. Jinými slovy... Říká li Zeman, že Putin je ten hodný, že Čína je ta hodna, tak je to z jeho strany provokace a ve skutečnosti si myslí, že jsou to prevíti. Ale pozor... nenene... anebo snad ano? Pan Zeman několikrát projevil svůj odpor k islámismu. Znamená to snad, že to byla provokace? Že je ve skutečnosti jedním z nich?

0 2
možnosti
Foto

Jak píšu v blogu, pane Králi, o všem se dá hloupě polemizovat.;-D;-D;-D

3 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.