Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SB

EUhnije je odsouzená k nezdaru od momentu, kdy se s obecně výhodného klubu spolupracujících členských zemí začal stávat orwellovsky fízlující sockomunistický nad-stát prolezlý -ismy ............. dementnost navrhovaných "sport"sankcí to jen dokazuje

0 0
možnosti
RM

Sankce jsou válka. Ale bude ještě nějakou dobu trvat, než to mnoha lidem dojde. Válka je prostředkem, jak získat ekonomickou a mocenskou výhodu. Odhaduji, že zatím cca 80% občanů nepochopilo, že válka nebo násilí nebo konflikt není pouze to, že se utlučeme čímkoliv někde na poli za barákem. Válka je omezení standardního způsobu života, ke kterému jsme se po staletí dopracovali. Válka je vydírání a braní si občanů jako rukojmích. terorismus. EU pod hlavičkou EK (20 nevolených lidí - kde se vůbec vzalo nějako komunistické Fule nebo Jourová v EK?) si bere moc nad cca 650 milióny lidí do svých rukou. To jsou skuteční teroristé. Takovou moc neměli ani komunisté v Sovětském svazu. 20 nevolených hňupů vydává iditské propozice vládám evropských zemí.

Ani Stalin, ani Hitler neměli takovou moc, jakou ma Evropská komise pod záštitou tajtrdlíků vlád evropských států v EU.

2 0
možnosti
PR

Ona i Karibská krize byla jenom krize ale tady už Rus napadl cizí stát a několik měsíců tam vraždí jeho neoznačení teroristi.Už Soči byla chyba,za chvilku bude pořadat MS i Kim.

0 2
možnosti
Foto

A zabíjejí tam třeba i neoznačení Češi nebo Poláci.:-P

0 0
možnosti
TH

Protoze by to melo ucinkovat. Sankce jsou preci jen lepsi nez valka, ne?

2 2
možnosti
Foto

třeba taková Kuba je pod sankcemi už více jak 50 let a účinkuje to?

1 0
možnosti
JN

Od EU už mi to přijde jako naprostá zoufalost. A především nechápu, proč by se např. FIFA, tedy celosvětová fotbalová asociace, měla řídit nějakými pokyny z Bruselu.

3 1
možnosti

Tam kde sídlí, tam musí respektovat místní zákony. Je ve Švýcarsku, takže by jí to asi museli nařídit Švýcaři.

0 0
možnosti
TN

Politbyro na žádnou olympiádu netrénovalo. Trénovali konkrétní sportovci. Třeba ze SSSR. A těm jejich politici zakázali účast na soutěži. A stejně tak svým občanům zakázali sledovat OH a předhodili jim trucolympiádu Družba.

Muselo to být strašně ponižující, když naši cyklisti, házenkáři, atleti ... patnáct let makali, čtyři roky s naprosto jasnou vizí, (i s pomocí státem řízeného dopingu) zvládali koňské tréninkové dávky. Rok před akcí znejistěli a pár měsíců před OH jim byl start zakázán a ještě jim bylo "doporučeno", aby veřejně prohlásili, že je to naprosto správný krok, se kterým souhlasí. Já si to pamatuji. Pamatuji si ty emotivní reportáže amerického zpravodaje, který někde slyšel, že snad někdo viděl člověka, který měl na klopě placku "Zabij komunistu". A proto na olympiádu nemůžou naši sportovci jet. Vy jste podle fotky zhruba můj ročník, takže si to asi pamatujete taky. A napíšete, že účast na sportovních akcích nezakazovaly ani socialistické státy. A sestavíte na této myšlence článek. Pouze to mezi tím vším zvýrazněným "zmírníte" poznámkou "Ano, byly zde vzájemné bojkoty, ale nikoliv zákazy účasti".

Fakt mi není jasné, jak chcete obhájit základní myšlenku tohoto článku: Politici EU chtějí udělat to, co by si nikdo před nimi nedovolil - zakázat sportovcům účast na soutěžích.

V hlavě to nenosím, ale řekl bych, že v Německu bylo ve 30. letech taky pár sportovců, kterým Hitler zakazoval starty.

1 0
možnosti
TN

A pokud vy  (a Václav Pakosta) trváte na tom, že jste vlastně chtěl napsat něco jiného, že jste nemyslel zákazy startu vlastních lidí, ale zákazy startu sportovců jiné země, tak platí to, co napsal Petr Kolařík. Pamatuji si taky dobu, kdy se politici jiných zemí rozhodli, že zakážou start v soutěžích sportovcům z JAR.

1 0
možnosti

Bohudík za to. Komouši z EU přišli na něco, co poškodí jen Rusko a ne EU. Dobrý krok, ale stále to chce sankce hodně přitvrdit.

0 5
možnosti
PK

já si pamatuju že jihoafrická republika byla vyloučena snad úplně ze všech sportovních akcí a svazů ... a když si s jejich rugbyovým týmem dovolil někdo zahrát byť i jen přátelák tak byl za to tvrdě potrestanej ....

1 0
možnosti
VK

Sport je predevsim ekonomiska zalezitost.

2 1
možnosti
JN

To na věci nic nemění...

1 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.