Ty, kteří varovali před sexuálním napadáním, označovali za xenofoby

Řadu měsíců před současnými excesy v Německu, a jak se čerstvě dozvídáme, i v Rakousku, varoval nejeden kritik eurounijního imigračního bláznění, že tato doba nastane. Byli pro smích, byli dehonestováni, byli umlčeni…

Ještě stále existují servery, které otiskují sdělení, jež jsou v Evropské únii již pomalu samizdatem a nevyšilují přitom frázemi o xenofobii a protiislámských náladách. Naprosto zkreslená politika mainstreamu, které se všemi deseti drží především veřejnoprávní televize, ale i řada dalších TV a předních tiskových médií, musí být snad k smíchu už i dětem v první třídě.
Česká média se za každou cenu snaží přesvědčit lid, že my jsme ti, kteří se v Evropě imigrantů bojí nejvíce. Ale co když je tady jen prostě nechceme? Zvou si snad i ti pobláznění sluníčkáři v čele s Dienstbierem do domu lidi, o které nestojí? Je demokratické, když nás k tomu někdo nutí?

Z evropské politiky se stala zapáchající stoka, kde se krysy přetahují o místa u tučných splašků. Někteří již připomínají nebezpečné pomatence uprchlé z blázinců (pro politicky korektní blázinec = psychiatrická léčebna, pozn. aut.). Například německá SPD v zájmu politické korektnosti odmítá použití slova znásilnění a navrhuje používat výraz sexuální obtěžování. Další politicky pomatená z německého Kolína vyčetla ženám, že se málo bránily (zatímco hrdinní policisté naprosto vyhořeli). A místo výrazu vražda používejme výraz totální omezení životních funkcí.
Zaklínadlem evropských politiků se stává heslo: TYTO EXCESY SAMOZŘEJMĚ NEMAJÍ NIC SPOLEČNÉHO S IMIGRANTSKOU VLNOU! Jen další z ubohých lží, které politici vrhají mezi evropské národy. Mají obrovský strach, aby utečenci nebyli přistiženi při činu, poněvadž to by byl, konečně, jejich konec.

Tuto politiku korektních lží ve velkém předklonu před evropskými rádobyvůdci provozuje samozřejmě i Bohuslav Sobotka, český bohatýr, který moc mluví, ale nic dobrého na mezinárodním poli pro Čechy nedělá. Ovšem přichází čas, kdy jeho lekce rétoriky přestanou zabírat snad i na blbce. Jeho grimasa všeznalého Spejbla, kdy na konkrétní otázku začne odpovídat zcela nekonkrétními sáhodlouhými bláboly a vkládá úsměv i do vět, kdy mluví o pohřbu, by přece už neměla nikoho oslovit. Především dnes, kdy se po zveřejnění emailových zpráv dostal na úroveň postižených, kteří na pozdrav Dobrý den odpovídají otázkou, jestli jej nevytuneloval Agrofert a odcházejí do telefonní budky udat Babiše.

Převážná většina evropských politiků již zcela nepokrytě všechny nutí uvěřit, že černá je bílá a začíná překrucovat historii mnohem razantněji než komunistická či kterákoliv jiná diktatura. Hřímají, že chrání demokracii, která už jen mizí v dáli, že chrání Evropu před válkou. Ale právě současná politika bláznů žene Evropu do dalšího válečného běsnění. Až to lidem dojde, bude pozdě!

 

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Radomír Dolanský | pátek 8.1.2016 10:43 | karma článku: 39,67 | přečteno: 1655x