Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Chudák pan Šíp asi si připadal, když mu to nabídli, jak za komoušů když by měl komentovat první máj nebo nějaký stranický sjezd.

Naštěstí jsem neviděl a když vidím oceněné jsem moc rád.

0 0
možnosti
Foto

No, hlavně, že komentujete něco, co jste neviděl. Karel Šíp si určitě nepřipadal jako za komoušů, poněvadž odměnu za předčítání během včerejšího pořadu TýTý, by za komoušů nedostal ani za deset takových večerů.:-P

2 0
možnosti
Foto

Všechnopárty s Karlem Šípem sleduji, jeho humor se mi líbí a jeho hosté většinou nezklamou.:-)

Bohužel pořady kde jsou vyhodnocováni nejlepší umělci, zpěváci, moderátoři apod. mě nezajímají. Je jich několik za rok a jejich sledování by ve mně mohlo upevnit názor, že toto jsou ti nejlepší lidé u nás, jen oni tvoří ty nejdůležitější hodnoty, tudíž náš stát je šapitó pro pobavení, nic jiného neznáme, ničím jiným neumíme vyniknout.

Proto žiji raději v nevědomosti a v přesvědčení, že jsou daleko vyšší hodnoty kterými se můžeme před našimi sousedy pochlubit, ale že jen ze samé skromnosti se o nich nemluví.

 To že máme dobré vědce, lékaře, učitele, inženýry, podnikatele, pracující s šikovnýma českýma ručičkama, obchodníky i úředíky je realita, ale braná jako samozřejmost. Tady se věnce za úspěch nekladou.;-)

4 0
možnosti
Foto

Paní Tomšíčková! To, že je Karel Šíp ve Všechnopárty dobrý a někdy i výborný, to přece víme. Píšete pod blog, který o něčem takovém slovem nediskutuje. A za druhé, proč zde vůbec něco komentujete, když se údajně na vyhodnocování našich umělců nedíváte? A proč, když už tedy píšete, píšete ve smyslu, jako by takové pořady byly pouze v ČR? Nebo jste chtěla pouze dát na vědomí, jak vysoké intelektuální máte zásady a využila jste tento diskusní prostor? Navíc vůbec nemáte pravdu - co tak třeba pořad Česká hlava? Nic není bráno jako samozřejmost, ani vaše nedostatečné znalosti.:-/

2 1
možnosti
MS

Šíp samozřejmě nesršel vtipem, jako ve Všechnopárty, ale moderování TýTý je také úplně jiná kategorie. Celému pořadu moc nepomohla přílišná snaha režiséra přenosu vejít se do vymezeného času. Podle mne by za tímto typem pořadu měla v televizním programu následovat nějaká kravina, které by neublížilo, kdyby o ni diváci kvůli prodloužení přenosu přišli. Přílišné popohánění oceněných (byť humornou formou) nebylo podle mne příliš taktní, protože to místy navozovalo dojem, že o ně a jejich plky vlastně v pořadu ani nejde.

4 0
možnosti
Foto

Já jsem přesvědčen, pane Stehlíku, že to spěchání byl záměr. Že nějaký úchvatný myslitel objevil, že by něco takového mohlo být nesmírně humorné. Nemám Karla Šípa za burana, který by byl až tak netaktní, a to vždy v nejdůležitější chvíli pro oceněné. A znovu opakuji, že v tomto pořadu nebyl Karel Šíp moderátorem, ale čtenářem. A to jsou naprosto rozdílné záležitosti.

0 0
možnosti
FS

Sip za ten spech vubec nemuze, spis to nezvladl ten, kdo ma nastarost vytvareni programu, protoze seknout se ve stopazi o 20 minut je docela ostuda. Sip byl jenom obeti rezisera, ktery mu do sluchatka rika zkrat to, zrychli to, skoc mu do toho atd... Bylo videt, ze panu Arichtevovi Sipovo popohaneni vtipne neprislo.

1 0
možnosti
Foto

Pane Smolo, smůla, že jste si pozorně můj blog nepřečetl. Ono to vlastně vyplývá už z titulku, že spoluodpovědná za včerejší trapnost je i ČT, především scénář. Karel Šíp žádnou obětí nebyl, postupoval dle scénáře. Nebo mně snad chcete tvrdit, že po deseti minutách pořadu měl skluz 20 minut? Toto rádoby humorné "spěchání" byl záměr nikoliv důsledek opravdového časového skluzu. A za druhé, pokud ČT nemá dostatek finančních prostředků na neuspěchaný pořad, tak ať jej raději nedělá. A na závěr - moderátor pořad moderuje, řídí, není to čtenář předlohy scénáře.

3 0
možnosti
AN

Karel Šíp je skvělý ve Všechnopárty, ale na takové akce, jako byla včera, zřejmě už nemá, četl vše z papíru, ještě k tomu to tak nějak rychle drmolil a vše vypadalo stylem rychle, rychle není čas.

4 0
možnosti
Foto

Přesně o tom píšu. Neznamená, když je člověk vynikající v jedné věci, že to platí o veškerém jeho konání.

3 0
možnosti
Foto

Trapnost má jméno - Karel Šíp Rv

3 6
možnosti
BM

Či spíše - Miroslav Macek

6 2
možnosti

Já viděl kousky a Šíp byl takový, jako vždy. Myslím, že v minulosti bylo v těchto pořadech mnohem více trapnosti. A to i když je uváděli jakoby renomovanější osobnosti.

3 0
možnosti
BM

Já to neviděl, v sobotu mívám jiné aktivity, avšak jeho Všechnopárty je dobrý pořad. Zajímaví hosté, člověk se pobaví, ale i mnohdy něco nového dozví.... Takže bych ho zase tak neodsuzoval za nějaký ten výpadek....

5 0
možnosti
Foto

Žádný výpadek pana Špa nebyl. Byl prostě svůj a to se holt někomu nemusí líbit...

3 3
možnosti
LP

Karel Šíp je komik, bavič. Kdo sleduje jeho pořady může mít i jiný názor. Právě ta jeho gesta můžou mít i větší vypovídací hodnotu než mluvené slovo. On je prostě takový jaký je. Někdy i drzý, jako by nechápavý, jindy výmluvný až moc. Je to prostě Karel Šíp. Někdo ho může a jiný ne. Takový je život.

2 1
možnosti
Foto

No děkuji za PŠM. A představte si, pane Pecho, že já Karla Šípa například v pořadu Všechnopárty můžu a tleskám. To ale přece neznamená, že jsem podlézavec a tleskat budu všemu. Takže vaše psychologické rozbory jsou v mém případě jaksi mimo mísu.:-P

2 2
možnosti
JH

Karel zas nebyl tak špatný, má specifický humor. Spíš se mi nelíbil Karol. Jedna minela mi, však, vadila. Kurs 1:1,05 neznamená výhru 5 korun, při sázce 100 korun, ale naopak těch 5  korun prohru s ohledem na manipulační poplatek 10%. 1:200, není při sázce 100 korun 2000, ale 20000, odhlédneme-li od manipulačního poplatku.

1 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2830x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.