Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
P

PuckHead

6. 8. 2011 16:30
Dobre ji tak...

To mate takhla: Kdyz muz vedel o jejim trapeni a nic neudelal, tak je "spolu-vinikem". Kdyz ale zenska vi o trapeni muze cely zivot - a take o par deckach, co ma s manzelovym kamaradem a necha sveho sveho muze zit cely zivot pod domenkou, ze jsou to jeho potomci - tak pak se absolutne nic nedeje.

Dobre ji tak. Mela se sbalit a odejit. Nemam pro ni ani spetku litosti. Dekuji.V

0 0
možnosti
S

sámvelkýmao

5. 8. 2011 16:53
no

obecně by mě zajímalo,co řeší všechny tyto články,blogy,rozbory,diskuse.té paní už nikdo nepomůže a můžeme se jen dohadovat,co se celá leta dělo.za sebe mohu říci,že je to   n e ř e š i t e l n ý    problém.tady je publicita velká,díky popularitě té paní.děje se to ve stovkách domácností a vztazích-kdo to řeší?pomoc dle zákona a práva je možná,až když je někdo na márách,redaktor dostane boda za "skvělý článek",pár lidí uroní slzu,nemocní se vyzvracejí na internetu,a co? nic,zítra,či pozítří to bude někde jinde jak přes kopírák.dokud nebudou všichni agresoři v okovech bez možnosti osvobození, půjde to takto dál.ne,bude to čím dál horší.protože naše právo a zákony nahrávají jednoznačně agresorům. dnes je za zneškodnění agresora kriminál.až to bude tak,že napadený bude   v ž d y   osvobozen, a agresor odsouzen, bude lépe.jen my se těchto změn ve společnosti nedožijeme. a obávám se,že ani děti našich vnuků ne.......

0 0
možnosti
RD

radomír dolanský

6. 8. 2011 9:37
Re: no

Vítejte mezi nemocnými. Pokud jste si nevšiml, právě jste se taky, cituji váš úctyhodný slovník, vyzvracel na internetu. Myslím, že některé části vašeho příspěvku odpovídají jménu ve vašem nicku.;-)

0 0
možnosti
SU

Skarlett Uherák

5. 8. 2011 16:15
reklamu si na tom děláte všichni, i blogeři

Rv

1 0
možnosti
RD

radomír dolanský

5. 8. 2011 16:51
Re: reklamu si na tom děláte všichni, i blogeři

Za to vy jste toho dokázal. Jste jako ta babka, co napsala do jedné TV: "Sledovala jsem pořad Peříčko až do konce. FUJ, jak můžete takové prasárny vysílat." Dle vašeho sdělení, je každé zpravodajství, každý komentář, glosa, prostě každé vyjádření médií reklamou. Odpovím vám stejně jako tehdejší ředitel TV zmíněné seniorce. "Na televizním přístroji máte několik tlačítek a svobodně si můžete vybrat, které zmáčknete" Na PC to funguje stejně! No, a my, bloggeři, si můžeme svobodně (zatím) vybrat, o čem budeme psát.

1 0
možnosti
B

basata

5. 8. 2011 15:10
Kontrolní otázka...

Není ten R.Sacher syn porevolučního ministra vnitra Richarda Sachra?

0 0
možnosti
ZC

Zefram Cochrane

5. 8. 2011 14:37
pěkně vystiženo

pan Richard Sacher je ubohý pokrytec co si dnes dělá reklamu, ale jejím přítelem nikdy skutečně nebyl - přítel pomůže, on ne.

1 0
možnosti
PM

KOLDAK

5. 8. 2011 12:55
Jojo, nejen novináři se chovají jako hyeny

1 0
možnosti
SG

S. Gautama

5. 8. 2011 13:07
Re: Jojo, nejen novináři se chovají jako hyeny

No moment - ON JE NOVINÁŘ! Novináři se nechovají jako hyeny - oni jsou novodobé lidské hyeny.

0 0
možnosti
C

czernej007

5. 8. 2011 12:55
zas

a pořád dokola to samé,ačkoli o tom nic nevíte,maximálně pochytíte něco co napíšou pisálkové na net nebo do novin,kdo  ví jak to ve skutečnosti bylo a co bylo příčinou takového zkratu,neznám jejího manžela a nevím co je to za osobu,ale předem dělat závěry,aniž znám skutečnost je doslova blábolRv

0 0
možnosti
RD

radomír dolanský

5. 8. 2011 16:10
Re: zas

Czernej007 četl jste právě nějaké zpravodajství nebo o čem mluvíte? Pokud si přečtete to, pod co jste napsal svůj komentář, tak zjistíte, že v článku není ani slovo o manželovi, ani náznak rozboru situací jak a proč k činu došlo. Czernej007, tady se píše o něčem úplně jiném než k čemu vy se vyjadřujete. Takže vás omluví pouze přiznání, že závěr vaší věty ...dělat závěry, aniž znám skutečnost je doslova blábol... jste si vykládal do zrcadla. A když už se rozepisujete o činu - vzal jste v potaz sdělení oběti? Zdá se vám 11 let utrpení jako zkratkovité jednání? Poradím vám, nečtěte najednou dva články, pak nevíte na který odpovídáte.:-P

0 0
možnosti
PH

Anuta

5. 8. 2011 12:35
Třeba si vůbec nebyli tak blízcí

jak on teď tvrdí - teď může říkat cokoliv pro svých 15 minut slávy. Navíc ona ještě nedávno manžela vychvalovala, jak je sice nevyzpytatelný, ale není s ním nuda a stereotyp, což by ona nesnesla... Manžel zase vychvaloval ji... Asi nevěděla sama, co chce, a pak do toho nějak zasahujte zvenčí.

0 0
možnosti
RD

radomír dolanský

5. 8. 2011 16:14
Re: Třeba si vůbec nebyli tak blízcí

Tohle, myslím, dokonale probere bulvár. Ale samozřejmě, pokud bereme osobnost zmíněné ženy, našlo by se spoustu Proč? Ale o tom, snad mimo nejbližších, budou ostatní už jenom plácat.

0 0
možnosti
D

dampfer

5. 8. 2011 12:12
Možná

se neví, kdo koho napadl a ani to už nezjistíme, vidím to jako offside

0 0
možnosti
RD

radomír dolanský

5. 8. 2011 16:17
Re: Možná

Už jsem to psal výše - nerozebírám ani slovem čin. Píšu o tom, jak si lidé dovedou různě vykládat přátelství. Různě nechutně.

0 0
možnosti
B

baano

5. 8. 2011 11:32
mluvíte mi z duše, taky jsem nechápal,

proč ten "přítel" nezareagoval,nezavolal na nějakou linku - ale teď se naparuje v tisku, že všechno věděl, je to ubohý člověkRv

0 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2830x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.