Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JC

Hlavně ať nic nedělají. Nejlépe, kdyby se ani nescházeli - ať přeruší schůzi a jedou na dovolenou aspoň na 11 měsíců. Kdykoli oni totiž začnou něco dělat, jsou z toho jenom zákazy a příkazy a buzerace lidí a rozvracení systémů, s nimiž jsme se již naučili pracovat.

3 0
možnosti
MK

R^ R^jen poznámku: aniž bych byl zaslepeným stoupencem ANO, musím připomenout, jak souhlasně s duchem Vašeho článku znějí návrhy hnutí ANO na úpravu jednacího řádu sněmovny.

2 0
možnosti
MP

Politikaření už tu bylo před sto lety a je bohužel snad na celém světě. To je jedna z nevýhod demokracie.

1 0
možnosti
JC

V nedemokratických státních systémech se politikaří také, ale skrytěji a zákeřněji. Jen "prostý lid" to nevidí, není o tom informován.

2 0
možnosti
SN

:-)    Perfektně napsáno, souhlas beze zbytku  !   Zas dal Zeman svým odpůrcům další klacek do ruky,(následující blogy Vás o tom přesvědčí), Intoši z Prahy a blízkého okolí už po něm jedou, jak pes po uzeným!  Petice za jeho odvolání běží, no.....je to dílo !  Zřejmě se nelíbí, od státního svátku 28.10. jsem v TV o něm neslyšel jediné pozitivní slovo. Tři dny za sebou ve znamení štvanice na Zemana!  Doufejme, že to ustojí !   R^R^R^

5 0
možnosti
MP

Jednostranné štvanice v mediích jen na některé politiky nemůže být náhoda.

2 0
možnosti
Foto

Pane Dolanský moc dobrý článek mohu jen souhlasit,přesně jste trefil hřebík na hlavičku

5 1
možnosti
DJ

Dobrý den, pane autore máte ode mne karmu.

Bohužel u pana Babiše pořád nevím co očekávat, byl jsem svědkem jeho neférového chování, kdy před 6 lety využil informace znalosti a poznatky a pak za ně nezaplatil, jen proto, že může.

U mně se tím zpochybnil do té míry, že pochybuji o jeho úmyslech a nezištnosti.

Co když se rozhodne, že zase něco nebo někoho využije z pozice ministra v mnohe větší míře, aniž by zaplatil?

To vše, jen proto, že může!!.

2 4
možnosti
Foto

No, pokud se tak zachová, nevybočí z dlouhé řady českých politiků, kteří oblažují tímto jednáním naši zem již 25 let a říkají tomu právní stát a demokracie. Ale soudit někoho předem s tím, že by mohl něco udělat, taky není moc fér.:-P

7 1
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.