Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
LP

...to bylo taky první co mě napadlo. Kdo kupuje tu ropu od IS. Místo aby novináři vypátrali kupce a vlastně i podporovatele, neudělali nic. Asi to je něčí záměr, nechat to tak a udržovat napětí v Iráku a Sýrii a prodávat zbraně.

2 0
možnosti
Foto

Taky mně to tak připadá.

0 0
možnosti
Foto

Cituji: "Ne, všichni kšeftují se vším a vina demokratických států je především v tom, že se nedostatečně, nebo vůbec, snaží zabránit černému obchodu se zbraněmi. A právě nedostatečným potíráním černého obchodu se zbraněmi demokratické země vlastně podporují teroristy."

Myslím, že se v tomto mýlíte. A že máte pravdu v úvodu. Teroristy skutečně, paradoxně, vyzbrojují tzv. demokratické státy a to přímo. Opravdu jsme dnešním teroristům dříve zbraně dodali, když ještě stáli tak nějak na naší straně, šmejdi (když si půjčím slova filmového klasika ;-))

0 0
možnosti
Foto

I vy máte pravdu, pane Matějko. Ano, řadu teroristů demokracie vyzbrojila s tím, aby podpořili nekalé zájmy "demokracií". No, a pak se to zvrtlo a nějak se to zvrtává pořád dokola. Ale i já mám pravdu, že kdyby tyto státy opravdu chtěly, černý obchod se zbraněmi by byl mnohem složitější.:-)

0 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.