Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Myslím, že pan Sedláček dostal vyznamenání za něco jiného, než za uměleckou tvorbu; možní si to uvědomil, takže velmi svérázné, symbolicky, expresivně, vyjádřil svůj postoj k tomu metálu. Nelíbilo se mi to. Měl ho raději odmítnout, jako řada jiných. Ale nejsem umělec, ale racionalista.

0 0
možnosti
Foto

Tak Sedláček se prý teď vyjádřil, že chtěl tou mikinou celý obřad trochu znesvětit a že Miloš Zeman kultuře nerozumí.

Tak nevím, nevím. Jestliže si tedy Sedláček neváží medaile ani Zemana, bylo by jistě slušnější vyznamenání odmítnout, než tam přijít a vyvolat trapnou scénu.

4 0
možnosti
Foto

Absolutně souhlasím s posledními dvěma větami článku. R^

3 0
možnosti
JC

Máte pravdu, pan režisér je jedno i druhé. Ale! Kdyby byl vykázán kvůli nevhodnému oblečení, to by bylo vřískotu a jekotu! Netrhlo by se to komentáři o tom, jak se obléká pan prezident, jeho choť, dcera ... Z dnes zatracovaného režiséra by byl hrdina, kamarád nekamarád.

Pravdu má paní Černá. Prostě se to přešlo moudře a i když s tou mikinou jako svátečným oblečením na Hrad má asi problém každý normálně uvažující člověk, takto to prostě, žel, u nás chodí ... Pod těma obleky a motýlky bylo také hodně buranů.

7 1
možnosti
Foto

Bylo to od něho buranské, to je fakt. Ale Hrad to moudře přešel, vědom si toho, že někteří burani nosí noblesní obleky a motýlky ;-)

7 2
možnosti
SN

:-)  Jane, Jarmilo !  Přesné! Pokud jste sledovali včera večer TV, ,(já ji poslouchám z vedlejšího pokoje, přitom sedím u PC), všechno totálně v antizemanovském duchu, jen Kmoníček se ho zastal. KOrunu tomu dal moderátor, co zpovídal syna Gorbaněvské a jeho kolegu !  Opravdu si na Zemanovi smlsli !  R^R^R^

3 2
možnosti
Foto

Inu, jak vidno z již níže dvou diskusních příspěvků (t.j. nikoli z Vašich odpovědí) -  na frak dostává nejen kultura jako taková, ale i kultura diskuse a diskutujících.

To je klasický podpásový styl diskutování - nebudou se vyjadřovat k Vašemu blogu, ale k prezidentovi, k oceněným apod.

A Vy, jakožto autor, abyste kopal za všechny: za sebe, za umělce I za prezidenta.

Jednoznačně Vám držím palce, s tím článkem jste to vystihl přesně.

7 0
možnosti
Foto

Děkuji vám, pane Faltýne. Máte pravdu, komentáře velmi často rozebírají problematiku naprosto nesouvisející s blogem. Ale každý kope jak umí.;-D

4 0
možnosti
LS

je v pořádku,že jeden buran ocenil druhého burana,prestiž zase dostala na frak

3 5
možnosti
Foto

Paní Straková, to je váš subjektivní dojem a máte na něj samozřejmě právo. Ale ať už je současný prezident Zeman jakýkoliv, nevím, jestli se s úspěchem dají porovnávat jeho kladné zásluhy (mluvím prosím o kladných zásluhách, aby se zase někdo zbytečně nerozepisoval o těch záporných) se zásluhami pana Sedláčka o českou státnost.:-P

5 0
možnosti
Foto

I11v47a63n 49M44a68r26e44k

30. 10. 2014 6:18

KarmaR^Jen je divné že metály se odevzdávají i takovýmto pseudoumělcům  ! ? ! ?  8-o Rv

5 1
možnosti
Foto

Protože ten, který má právo o tom rozhodnout, si myslí, že jsou bez předpony pseudo-.;-D

6 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.