Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PB

..... holt inačí doba,- ty jiskřičky, pionýry aj svazáky to sociální inženýrství rozvinutýho kapitalismu hrubě zastínilo,- ..... a to je enem začátekVEU!!!

1 1
možnosti
MS

Karma.Příčina vámi zmiňovaného diletantství leží ve volebních místnostech.Dokud budou mít politici stále stejný pocit zvolitelnosti,nic se nezmění,naopak přiblíží 50.letům.

0 0
možnosti
Foto

J20a94n46a 11M64a89j15o12v67á

2. 10. 2016 10:04

Stát by se do řešení problémů v rodinách neměl plést vůbec. Výsledné škody by byly téměř jistě menší než teď, kdy zásah tam, kde je potřeba, nenastane nebo až po fatálně dlouhém čase a tam, kde zasáhne bývá "po něm potopa".

Kdyby se rodiče museli domluvit, k podobným extrémům by v zásadě nemohlo docházet.

4 1
možnosti

Hezký nápad. Jak chcete donutit rodiče k tomu, aby se domluvili?

0 0
možnosti
FS

Hitler soudruhem ?! Autor je blb Rv

1 8
možnosti
JN

Autor je podle tebe blb? Hlavně že ty jsi hlava pomazaná.

4 1
možnosti
Foto

Máte pravdu, někde sociálka koná nadmíru a někde zase vůbec. Je to všechno v lidech. Stejně jako úchylné rozhodnutí soudu, že dítě "musí" mít rádo svého rodiče nebo půjde do děcáku.

3 0
možnosti
JP

Není dávno případ, kdy se po podobném nařčení tatínek v Klatovech oběsil.

(https://www.blesk.cz/diskuse/388067/2)

Zachytila jsem to v okamžiku, kdy maminka, kteřá ještě netušila, co bude následovat, volala na webu o pomoc. To, co následovalo potom, bylo strašné. Tady na celé čáře selhala nejen sociálka, ale i Policie.

5 1
možnosti
Foto

V první řadě neustále selhává stát, který si uzurpuje právo na rozum ve stále více věcech, takže někde už i předhání diktaturu (a nemusí být zrovna komunistická). Stát odškodňuje Židy, Romy a kdekoho. Jak asi odškodnil za spoluúčast na sebevraždě rodinu, o které se zmiňujete?! Tomu se prý říká demokracie a spravedlnost.

3 1
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.