Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

kellina5

22. 3. 2010 10:20
Ufffff

Tedy jen náhodou jsem nahlédla do Vašeho blogu! Tak jsem se již dlouho nepobavila. Podle mého to bylo perfektně vystiženo přesně podle života. Líbí se mi, že se netrefujete jen do žen, ale lehce berete u hu.. i vás muže. ;-DR^

0 0
možnosti
HP

Fordána

16. 2. 2010 13:15
Pěkně

jsem se pobavila;-DNikomu to neříkejte, ale občas jsem taky slepice8-o

0 0
možnosti
JK

lola-cz

16. 2. 2010 12:02
Nedávno

jsme s kolegyní kvokaly na kuchyňce, když se nás procházející kolega zeptal, jestli máme v pohotovosti hasičák. Myslela jsem, že to má co dělat s puštěnou mikrovlnkou, ale omyl - prý když o sebe tak zuřivě křešeme zobáčkama, nebezpečná jiskérka vyletí jedna dvě ;-D ;-D smála jsem se tomu celý den ;-D

0 0
možnosti
MP

admiral666

16. 2. 2010 9:22
jsou to slepice!

Jeden znamy se na kole vyboural kvuli dvema barbie na bruslich co zabraly celou cestu. Byl ohleduplny a snazil se jim vyhnout a trefil zabradli. Ja bych se svymi 100kg s peroxidovymi manazerskymi matracemi slitovani nemel a udelal bych z nich kureci placky.

0 0
možnosti
M

motylek_02

16. 2. 2010 7:45
hehe

je jeste jedno kriterium: kdyz se nasype zrni pod sklo, slepice se utluce. Patrim mezi ty inteligentni, sklo si nadzvednu a zrni vyzobu.;-):-P Jako slepici by me treba nebolely zuby.... ale zase bych mozna mela netusene problemy s kloakou.... :-)

0 0
možnosti
HD

plavuň

15. 2. 2010 16:22
Áááách jo,

pane Radomíre. S politováním musím konstatovat, že úplně všechny zmiňované nešvary, včetně toho tarasení přechodů a uliček v supermarketech, se dopouštějí jak ženy, tak muži. Tak schválně.... my jsme ( až na vaše přítelkyně,  kamarádky, známé ... blá blá blá ),  vámi pojmenované slepice -  jak pojmenujete úplně stejně pitomé muže? Jistě jste objektivní a spravedlivý muž. Ženy slepice - muži CO ?;-)

0 0
možnosti
V

Vikina

16. 2. 2010 2:32
Re: Áááách jo,

Hele, fosílie, muži jsou za každých okolností prostě pašáci :-);-) !

Mmch, nevzpomínám si, že by mi kdy v obchodě zablokoval cestu ňákej muž. O zatarasení chodníku kočárky už vůbec nemluvě ;-D. Tak, a máš to :-P!

0 0
možnosti
MH

jedovinka

15. 2. 2010 11:27
Tydlety

úvahu o ničem. Napsala bych jadrněji, ale wordrobot by se aktualizoval.

Ještě můžete rozpitvat, co si podle vašeho názoru myslí ženy o ženách, muži o mužích, číšníci o hostech a naopak, úředníci o ovčanech a občané o byrokratech... napasovat to na domnělé a hlavně persofinikované modely chování hospodářských zvířat.

Není problém spíš v tom, že JÁ a jen a pouze JÁ a pak ještě pár MNOU vyvolených jsme v pohodě, vzorní, předpisoví..... a zbytek světa dle NAŠICH měřítek před minutou spadl z větve, nebo byl inportován z jiné galaxie ?

Nadhled, kolego blogere. Nadhled a vtip Vašemu článečku chybí. :vzdychající smutný smajlík:

Oldwomen

0 0
možnosti
G

Gmur

15. 2. 2010 11:21
pridam prihodu

jeste jsem neprecetla, ale hned zacatek blogu mi pripomel scenku pred lety. Dve vysokoskolacky uspesne v praci a peibirajici dalsi vzdelani a jiz nekolikaty cizi jazyk sedely s nejakym znamym u stolu. Ten bez zardeni (asi vubec neznal) jim vtipne a v humorne nalade rekl primo a zrejme opravdu temer "bezelstne", ze zenksy maji jen slepici mozek.Byl o tom zrejme presvedcen a je asi i dodnes. On muze,on je MUZ.

A jaky byl ten pan? Opravdu jiz dokoncil zakladni vzdelani, to je povinne. A pak ho vyhodili ze vsech skol. Mel jeste pred sebou zkousku , ktera se jemnovala "Napoje". Sam byl cisnik, pil alkohol ale u zkousky nedokazal ve svych 28 letech ze sebe vypravit ani holou vetu. Propadl.

0 0
možnosti
M

machinist

15. 2. 2010 12:05
Re: pridam prihodu

nevedel jsem, ze jste cisnik stredniho veku mily Gmure. To ale prekvapeni!:-)

0 0
možnosti
X

xs123

15. 2. 2010 11:03
Starej chlap v supermarketu

to je teprve pohroma. S oblibou se takový velký dezorientovaný jedinec postaví do uličky tak, že nejde objet zprava ani zleva, a ještě hrozí, že bude agresivní a občas i páchne. U pokladny je potom strašlivě pomalý, což se tedy týká i mladších mužů. Totéž je muž po čtyřicítce ve frontě na cokoliv, nedávno se nahromadilo nějak více lidí ve spořitelně. Za mnou stál takovej 55letej muž, a ten začal v té frontě vykřikovat, pobíhat po celé hale a rozčilovat ostatní. Před lety jsem  ťukla do auta před sebou nikoliv kvůli dámám u přechodu, ale kvůli nerozhodnému chodci. Nemyslím si, že zrovna výše uvedené příklady jsou nějak typické pro ženy - muži se motají a pletou úplně stejně, ne-li více.Spíše to  je o výchově lidí obecně. Prostě nejsou zvyklí na život v civilizaci, to je celé.

0 0
možnosti
V

Vikina

16. 2. 2010 2:35
Re: Starej chlap v supermarketu

Někerý ženský už nevědí, co by si vymyslely ;-D;-D.

0 0
možnosti
RD

radomír dolanský

15. 2. 2010 10:59
BOBRUFKO,

do téhle chvíle jsem byl přesvědčen, že to docela srozumitelně dávám najevo na začátku i konci svého článku. Co třeba třetí věta od konce?! Máte dojem, že "hlupáci" (muži) je pochvala?;-D

0 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2830x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.