Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BR

Stobka

17. 5. 2010 19:48
Nám poslední zvonění nepovolili,když jsem maturovala

Pan ředitel ctil nadevše vzdělávání a nedovedl si představit, že bychom obtěžovali po škole a rušili vyučování. O rušení mimo školu už ani nemluvím.Svatý týden je na přípravu k maturitě a ne na léčení opice. U nás studenti říkají tradice tomu, že celou noc před pátkem nespí, chlastají a pak se nekontrolují a terorizují spolužáky poléváním vodou, hnusnými voňavkami nebo octem. Často jim pomalují kromě tváří i oblečení a učebnice se sešity, zničí nástěnky v celé škole. Třídního obtěžují návštěvou v jeho domově v časných ranních hodinách s tím, že je povinen pohostit je snídaní, pokud to odmítne, pomluví ho,že je lakomý.Všechny obyvatele v okolí školy  budí troubením a rachotem a otravují vybíráním. Na to mám jedinou odpověď - na chlast nepřispívám. Je vidět, že se studenti maturity nebojí, ne proto, že by byli tak excelentně připraveni, ale proto, že jim školy lezou do zadku a snižují neustále nároky, aby měly peníze za hlavu.

0 0
možnosti
EK

Deleter

26. 5. 2010 8:58
Re: Nám poslední zvonění nepovolili,když jsem maturovala

No jo, vám to zakázali, tak ty ostatní pomluvíte, žejo? Ubohé...

0 0
možnosti
OP

Bětka

17. 5. 2010 12:26
Poslední zvonění

V našem městě je tak průměrně 7 maturitních tříd. Dávám 20-30 Kč a to mě opravdu nezruinuje. Sama jsem měla doma 2 maturanty a z vybraných peněz se uhradily drobné dárečky darujícím, materiál na kostýmy, pronájem salónku nebo sklípku a zbytek se projedl a propil. Jim jsem přispěla podstatně víc,jako ostatní rodiče.Ti mlaďoši to nechtějí zadarmo, dávají třeba malované kolíčky na prádlo,nebo v oříšcích schované natištěné citáty o štěstí, nebo malé čokolády. Pokud v jiných městech studenti jen žebrají,je to docela smutné.

0 0
možnosti
VP

Sípomat

17. 5. 2010 11:36
Měsíc?

Taky jsem se divil,u nás se chodilo půlden a dali jsme mezi dvěma třídami 16 tisíc. A tady chodí a chodí kolik týdnů.

0 0
možnosti
DK

Fonon

17. 5. 2010 10:42
to jsou ti stejní studenti,

kteří ve studentských volbách hlasovali pro pravicové strany? Pak je to velice úsměvné;-D

0 0
možnosti
A

apik

26. 5. 2010 8:53
Re: to jsou ti stejní studenti,

Pleteš se...

Maturantům už žádný hejtman zakazovat volby nemusí, mají na ně právo, protože jim je víc než 18.

A mám li být stejně stejně jízlivý, jako ty :

Jak se vyrovnáváš třeba s velikonocema?

Taky chodíš "žebrat" dům od domu?

0 0
možnosti
VS

apoc9

17. 5. 2010 10:27
čas studentského somrování

Osobně nemám nejmenšího pochopení pro tuto každoroční aktivitu. Pokud potřebují peníze ať pracují. Jediné na co "průměrný" student potřebuje peníze je chlast či jiná droga.

Tento čas studenského somrování považuji za další iracionální folklor, a proto ode mě nedostanou ani korunu, za žádných okolností.

0 0
možnosti
KB

ladyevil_cz

17. 5. 2010 9:52
Karma

;-DR^

0 0
možnosti
JM

Edmund Černá Zmije

17. 5. 2010 9:48
Poslední zvonění by měl být happening

Měl by trvat jeden půlden - pátek dopoledne přet svatým týdnem. Měla by se ho účastnit celá třída a měl by obsahovat nějaký nápad, vtip, myšlenku. :-/

-

Cokoli mimo jmenovaný pátek je opravdu za hranicí totoho zvyku a takové "studenty" je třeba umravnit. Vybrané peníze by neměly být to nejdůležitější.

0 0
možnosti
K

KrásaVesmírná

17. 5. 2010 9:43
take mi to somrovani

vadi. Posledne jsem te vyprave studentu nabidla brigadu, 50 Kc za hodinu. Nechteli, tak at si trhnou. Na chlast prispivat nebudu!!

0 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2830x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.