Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VH

Mimochodem: Napadlo vás někdy, proč asi   m u s í   být pan generál Picek prvním náměstkem?    A že jím (z nějakého důvodu) být   m u s í   je víc než zřejmé.  Není to mnohem zajímavější?

0 0
možnosti
VH

Jen pro pořádek:

1. "Poslanecká sněmovna má 200 poslanců, kteří jsou voleni na dobu čtyř let."  (Ústava ČR).   O tom, že by se volily strany ani slovo!  Z čeho usuzujete, že změna stranické příslušnosti je protiústavní?

2."Kandidátní listiny pro volby do Poslanecké sněmovny mohou podávat registrované politické strany a politická hnutí, ........ a jejich koalice, ....".  (Zákon o volbách)   Pouze technický popis, jak se člověk stane kandidátem na poslance. Z čeho usuzujete na nezákonnost vystoupení ze stranických struktur?

3. "Poslanci a senátoři vykonávají svůj mandát osobně v souladu se svým slibem a nejsou přitom vázáni žádnými příkazy."  (součástí slibu je i fakt, že budou mandát vykonávat v souladu se svým vědomím a svědomím)     Proč považujete za nezákonné, pokud poslanec nehlasuje podle příkazů stranického vedení, popřípadě když mu svědomí nedovolí být ve stranickém poslaneckém klubu?  (Pozor: myslet si můžete cokoliv, ale do svědomí mu nevidíte - ať je jakékoliv).

   Závěr:  Tvrzení o nezákonnosti či dokonce neústavnosti byste měl umět vždy podkložit zněnám zákona (ústavy). Pouze o takových věcech žvanit není vhodné.

2 2
možnosti
Foto

Snad jste svou akurátností a puntičkářstvím dostál slovu zákona, které mnozí zákonodárci nedodržují. Ale pokud vám to náhodou uniklo, připomínám, že smysl blogu byl někde úplně jinde. A žvanění? Naše vzory ve Sněmovní ulici tímto způsobem vládnou již více než dva roky, tak co vás vzrušuje? Vždycky mě dokáže rozesmát, když člověk nadneseným příkladem upozorní, že se děje něco špatného a nějaký horlivec začne vypisovat poučky.;-D

3 1
možnosti
JS

P. Dolanského bych se chtěl zeptat, zda zná paní Peake osobně, nebo jen z nechutných osočujících článků ve sděl. prostředcích.Velmi jse se bavil na včerejším streamu v Mladé frontě, kde se pan Kubík, známý bojovník proti všem nepravostech na světě snažil Karolinu usmažit. Moc se mu to mepovedlo. Škoda, že ten rozhovor zákomitě zmizel. Pro mě z toho vyplynulo jedno: K.P. byla určena jako slepá hluchá ministrině, která pokryje všechny lumpárny na MO. Jen se jedním očkem porozhlédla a viděla, která bije. Rozjednané prodloužení Gripenů - kšeft za desítky miliard. Kolik asi bude provize a pro koho? Nové pušky bez výběrového řízení ard. A to ještě ani nemá kancelář. Takže boj proti korupci běží a je řízen tak, aby se na nic nepřišlo. Jen se mi líbí, jak v tom jede i ten "nezávislý a investigativní" tisk o TV ani nemluvě. P. Nečas si může zatím oddychnout a užít si strmečku, než ho vystídají sterjní z ČSSD, kteří se už třesou, jak se zapojí.

3 1
možnosti
Foto

A vy jste k těmto informacím přišel jak, pane Smutný? Z křišťálové koule? Pokuste se zahloubat nad svým diskusním příspěvkem, kde VY sám citujete ty nechutné sdělovací prostředky, ale z té, pro vás, najednou chutné strany. Poradím vám - když hovoří K. P. v TV médiích, jsou to její slova, nikoliv těch médií. Takže člověk nemusí číst, stačí dotyčnou poslouchat a sledovat výsledky její práce. Poslouchejte člověka, o kterém mluvíte a neschovávejte se za nekonkrétní média.

2 1
možnosti
SN

:-)  Bývalý ministr školství....smutná, tragikomická postava ! Jeho nedlouhé sezení v čele ministerstva nadělalo tolik škod, které se budou léta spravovat. Souhlasím s dr. Hnízdilem, že je to vláda psychopatů, kteří nadělají škody, nejsou postižitelní a národ to zaplatí. O to se Kalósek postará. Hlavně se udržet u koryt, ještě je co dojit !   R^

5 0
možnosti
VH

Znáte definici psychopate?  Které z vlastností uvedených v definici přisuzujete jednotlivým (ex)ministrům?

0 2
možnosti