Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

raz

23. 7. 2012 14:49
Mýlí se každý, kdo JUDr. Blažka podcení

Po podzimním Kongresu ODS, kde zajistí potvrzení Nečase ve funkci předsedy přijde jeho čas. A pak se mnozí, kdo si myslí, že je naivní hlupák, který se dá využívat, budou divit. Jak se divily zavedené kmotrovské klany rodiny Venclíků nebo Jonášova parta v Brně. To není bývalý pražský pinkl nebo Budějovický prodavač zeleniny kteří si hrají na kmotry v ODS. Blažek je inteligentní, vzdělaný člověk s podporou zákulisních hráčů...těch skutečně mocných!

0 0
možnosti
RD

radomír dolanský

23. 7. 2012 16:47
Re: Mýlí se každý, kdo JUDr. Blažka podcení

Asi to bude mít k pravdě blíže, než cokoliv jiného. Ozývá se to z více stran s konkrétními jmény a popisy případů. Také proto v závěru blogu uvádím, že to může být jen hra na kašpara.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

23. 7. 2012 11:08
Vy naivo!!!

Pan Blažek ví, proč byl jmenován!!  Musí zajistit dvě věci (obě spolu souvisí).  1/ Zabránit jmenování Judr. Bradáčové.   2/ Znechutit Nejvyššího státního zástupce tak, aby abdikoval.    Tím bude připravena cesta pro nástup nových zametačů. Ty už ani nemusí jmenovat pan Blažek.  Může skončit. Jeho úloha bude splněna.

   K tomu, aby se popsané úkoly splnily s minimálními politickými škodami je nutno otupit zájem společnosti. Časovou prodlevou, diskuzí o nesmyslech.  Vše je promyšleno, nebojte se.

  Vždyť přece jde o ty špinavé peníze, které vůbec, ale vůbec neznáme.

1 1
možnosti
RD

radomír dolanský

23. 7. 2012 11:35
Re: Vy naivo!!!

Zase tak úplně naivní nejsem. V posledním odstavci se zmiňuji o možnostech pravých záměrů protřelé šedé eminence. Jinak společnost je otupena již dávno. Jinak by ta chátra byla už dávno smetena do Vltavy. A máte naprostou pravdu, že my, bloggeři, Tomášové Klusové a další veřejní stěžovatelé jsou pro politiky darem z nebes. U takových článků a skladeb si lidi zanadávají, odplivnou nad tím hnojem, a politici v klidu lžou a kradou dál. Kdybychom jim škodili, už bychom zde dávno nebyli.:-/

0 0
možnosti
JK

holkazhane

23. 7. 2012 8:55
Myslím, že jediné, o co Blažkovi

teď jde, je získat čas. Čím víc času tím lépe. Budou volby, zájem pomine a oni si udělají to, co od začátku plánují: instalují si dalšího vrchního zametače (či zametačku). Připomínám, že volby jsou komunální, takže sice odvedou pozornost, ale "horního patra" se (zatím) nedotknou.

0 0
možnosti
RD

radomír dolanský

23. 7. 2012 11:39
Re: Myslím, že jediné, o co Blažkovi

Doufám, že tak dlouho mu to lelkování přece jen nevydrží. Jinak by to tady bylo opravdu už pod koncem páteře.:-P

0 0
možnosti
ZZC

Zilvar z chudobince

23. 7. 2012 8:29
Kam jsme došli?

Když se už na post ministra spravedlnosti vecpe jakýsi flótek ze štatlu s vexláckou minulostí? To už je norma? Také ministr financí je člověk, který ekonomice nerozumí vůbec, ač by to měla být nejdůležitější instituce státu !! Se spravedlností je to samé. Kariéra, maloměšťáctví, protekce, servilnost... to jsou přece pro posthusákovskou inteligenci kvalifikační předpoklady. Pěkně jsme dojeli, ach jo...:-/

3 1
možnosti
VC

Velkej chytrak

23. 7. 2012 8:18
soudruh ministr Blažek

je prokazatelně muž na svém místě - má praktické zkušenosti s masovým vymáháním drobných částek pomocí exekucí,intelektově mi připadá - mírně řečeno - na úrovni Strandy Grosse - jak říkával soudruh Topolánek - blb z Horní Dolní - nebude do ničeho strkat rypák a bude skákat,jak soudruzi kmotři pískají ... prostě ideální "osobnost" ...

5 1
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.