Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KB

Souhlas. Karma. Všimněte si, Obama sotva začal svoje prezidentské působení a už dostal Nobelovu cenu míru. Takové řiťolezectví má až stalinský rozměr. Obama prý zahraniční politice vůbec nerozumí, doma se prolhal ke korytu především slibováním zlepšení životní úrovně chudých Američanů. Proto mu v zahraniční politice radí jiní.

5 2
možnosti
JC

R^ Dobře shrnuto.

2 3
možnosti
PK

A kde pane Dolanský teda sháníte ty zaručené zprávy? Mně přijde, že je to už taková móda zanadávat si na média.

3 3
možnosti
Foto

Víte, pokud si přečtete můj blog opravdu pozorně a budete i vnímat, co čtete, tak se dozvíte, že zaručené zprávy nikde nehledám, ale snažím se vytvořit si z různých zdrojů vlastní názor. Nu, a mezitím se vám podaří zjistit, jaké polopravdy a někdy i lži vypouštějí nejen naše média. Je to velmi jednoduché, jen když nenutíte svoji mysl vidět jednobarevně.:-P

3 2
možnosti
JN

Vidíte v tom něco co tam není. Přirovnání padla, ted se spíš soustředte na realitu jak je to doopravdy, k tomu přirovnání totiž neexistuje.

http://www.youtube.com/watch?v=mKQQu4dxq-c

0 0
možnosti

J34a71n 44Š31u33s47t14e64k

11. 3. 2014 8:12

Další bloger, který nepodlehl mediální masáži a zachoval si svůj vlastní rozum. Když čtu pod blogy "některé" diskutující, tak se nedivím, že mají předváděčky takový úspěch.

Nejde to ani jinak, než dát karmu! R^

7 5
možnosti
Foto

A další diskutující, který si dovolil mít vlastní názor navzdory mohutné kritice. Díky.;-D

3 2
možnosti
Foto

To, že to, co se děje na Krymu je protiústavní akt, je věc zřejmá, i žáku z 9 b. Srovnávat události v Kosovu a na Krymu je akt demagogie, kterou sám autor kritizuje. To, že Rusko svoji expanzní politikou ohrožuje světový mír je rovněž zřejmá. K tomuto závěru stačí průměrná inteligence. To, že někdo vojensky vnikne na území cizího státu je agrese a zvěrstvo to je snad také zřejmé.

8 5
možnosti
Foto

Takže když si spočítáme vniknutí na území cizího státu řekněme od 2. světové války, vychází mně, a především v posledních dvaceti letech, zvěrské především Spojené státy a NATO. Je úžasné, jak si lidé dovedou vylhat, že jedna vražda je oproti druhé omluvitelná. A to, na rozdíl od Kosova, se alespoň prozatím na Krymu nevraždí.:-/

5 4
možnosti
Foto

Z Krymu Chcete pravdivé informace a nadáváte na naše novináře? Bohužel, z uzavřeného Krymu bez vpuštěných pozorovatelů máte jen dva možné zdroje zpráv a sice z Ruských médií nebo z těch Ukrajinských.:-)

6 0
možnosti
Foto

Víte, jestli novinář v titulku uvede, že vojsko na Krymu pokládá miny a teprve na konci článku se zmíní, že zpráva není potvrzená, tak samozřejmě nadávám. To je tendenční zpravodajství, protože už v tom titulku scházelo slovo "údajně". Je mnoho lidí, kteří čtou pouze titulky a pak šíří lež. Toho dříve využíval bulvát, dnes, jak je vidět, i tzv. seriózní tisk.

4 2
možnosti

Rv

Bohužel, dnešní člověk dává přednost svojí stranické ideologii před pravdou.

Věšina blogerů zde semení lži, komunistickou závist a nenávist a podivnou spravedlnost.

A většina z nás nehledá důkazy, často ani odkazy, a jen tak si mele...

To není dobrý počin pro budoucnost!

:-)

4 3
možnosti
JM

Pane Šimku, jestli si myslíte, že náboženská ideologie je lepší než jiné, tak bohužel, opak je pravdou :-)

2 1
možnosti
ZB

Ještě štěstí, že Putin a ruská propaganda nelžou a vy máte odkud čerpat svůj zdroj pravdy;-) Žádná okupace Krymu neexistuje,vše to jsou vojáci domobrany a ochraňují statisíce prchajících Rusů před hordami ukrajinských fašistů...Referendum na území obsazeném zahraniční armádou má opravdu do platnosti daleko.Okupace je pořád okupace, to se opravdu nedá okecat...

7 4
možnosti
JB

Je to všechno propaganda a fanouškové to žerou oběma stranám konfliktu. Podobně v minulosti, stejně dnes a velmi pravděpodobně zítra i pozítří.

0 1
možnosti