Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JN

Straka jedna, pár desítek mega jí nestačí. Ještě chce aby jsme ji chvíli živili na ukor svých rodin, dětí, své budoucnosti.

3 0
možnosti
AN

paní Fibingerová nechť promine...

4 0
možnosti
AS

A61d51a94m 47S44t46a36v35a

18. 1. 2014 18:47

"Němcová opět prohrála a pořád nechápe":  Autore, vnitřní hlas mi praví, že se mýlíte. Ještě není všem dnům konec.

0 2
možnosti
JC

Půl karmy dát nejde, takže raději nic. Protože dobře je to napsané od odstavce, který začíná: "Pád ODS ..." Předtím velebíte paní Němcovou, ale zcela špatně. Člověk je prostě takový, jaký se projeví ve vypjatých situacích. A to už popisujete od toho odstavce o pádu ODS. Takže né, není to vzdělaná atd paní. Chraň nás všemocná přírodo od političek tohoto ražení.

5 0
možnosti
JL

S tou Fibingerovou jste těžce vedle. V roce 1987 ještě vyhrávala největší světové mítinky a v roce 1988 skončila s atletikou. Možná by to chtělo si nejdřív něco o problému zjistit než psát hlouposti.

5 0
možnosti
JS

Podle mého názoru paní Fibingerová nědy něco dokázala, paní Němcová pouze vždycky mocným přikyvovala, aniž by věděla o co jde.

11 0
možnosti
LS

Opakuji, to srovnání je ubohé! Fibingerová byla mistr světa a rekordmanka a co Vy a Němcová?

6 0
možnosti
Foto

Prskáte hezky, ale na špatném hrobě. Pokud byste dal přednost přemýšlení nad emocemi, zjistil byste z článku, že nikde není slovíčkem naznačeno, že bych porovnával kdo co dokázal. To přirovnání zde je proto, že ani jedna z nich nedokázala odejít na vrcholu. Takže opravdu, zkuste přemýšlet o tom, co ta moje písmenka doopravdy vyjadřují. Poněvadž pak bude ubohý pouze váš komentář.;-D

0 0
možnosti