Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PK

V jednom můžete být klidný - prohibici určitě nenařídí. To spíš zakáže auta úplně ;-D

0 10
možnosti
MC

Autore, cožpak si neuvědomujete, že si musíme zvykat opět na socialistický pořádek, který neslyšíme pouze z Česka, ale i z EU. To víte ten podvodný falešný altruismus lidem voní více než cokoliv svobodného. Svobodné menšiny trpěly a bohužel budou i nadále trpět do té doby než budou lidé natolik vzdělaní, že nedopustí svými rozhodnutími, aby jim brali svobodu jejich lídři placeni z jejich daní.

2 11
možnosti
JM

Prakticky všechny sporty se odehrávají na hřištích, někde za ohradou, kdo o ně nestojí, ani o nich neví. Jen rally si myslí, že mají právo okupovat a ničit silnice, které nikdo neopraví, zakazovat lidem chodit domů a po cestě je zabíjet, atd.

Postavte si někde za plotem autodráhu a závoďte si podle libosti, ale neotravujte lidi, kteří o to nestojí !

11 3
možnosti
Foto

A co třeba se zrovna vrátit do jeskyně nebo na strom? Takže bychom mohli zakázat maratony a další běžecké akce, cyklistické závody, ty vám také brání chodit domů a můžou i zabít, letecké akrobacie - kam se hrabe rallye s nebezpečím, závody plachetnic a další podobné vodní sporty... žijete snad někde za plotem, že nevidíte, co všechno vás ohrožuje? A nepleťte si pojmy s dojmy. Rallye nemá na nic právo a neokupuje silnice - to vše jim povolují vaši volení zástupci. A že si nedovedou vymínit ve smlouvě opravu případných poničených povrchů, není hloupost pořadatelů. Ostatně při kvalitě našich silnic určitě nerozeznáte, co bylo zničené a co zničila závodní auta.:-/

0 12
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.