Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

tak sem si to pustil/poslech. Jestli tohle ma byt redaktorka/moderatorka tak ja jsem pak panna Orleanska, Jinak karma R^

4 3
možnosti

L82e83o 20W93o11l42f

14. 5. 2014 23:23

Tak jsem si hoši vyzkoušel  jak to dělá náš domovní důvěrník, opatřit každý

příspěvek razítkem. A řeknu vám, je to pěkná makačka. zadarmo bych to určitě

nedělal. Bolševici jsou holt jiná kategorie.  ;-D Mějte se pěkně R^

3 0
možnosti

L44e98o 68W67o75l43f

14. 5. 2014 23:28

...a ještě jedna nepříjemná zpráva, Vít Kovanda byl redakcí odejit.

2 0
možnosti

Jediný názor, který z Vyvadila vypadl, je jeho obdiv k Putinovi. Na konkrétní otázky nechtěl odpovídat.

5 5
možnosti

Tem lidem to ale vubec nevadi, ze neodpovidal, chteji nadavat na moderatorku.

0 1
možnosti

On byl velice mírný a ona naprostá amatérka. Podle toho ta ČT dnes vypadá. Chvílemi jsem měl pocit, že pan Jiří až žasne nad tou nebetyčnou neznalostí (zdráhám se říct hlouposti, přeci jen, mluvíme o dámě) problematiky, kvůli které si ho pozvala. Celý rozhovor mu skákala do řeči, nenechala ho doříct větu.

Pěkný popis, autore, karmaR^

14 10
možnosti
Foto

Díky za názor i za podporu. Už jsem se to tady někomu snažil vysvětlit, že pan Vyvadil se v daných podmínkách choval naprosto adekvátně nikoliv neslušně. A pokud podle někoho ano, tak druhá strana se chovala naprosto stejně.

9 6
možnosti
Foto

Tak jsem se podíval a vyděl bych to na 10 : 0 pro Vyvadila. Řekl co říci chtěl a nenechal se vmanipulovat tam, kam ho chtěla Tvarůžková "drtinovsky" doštěkat. A mělo to i hlavu a patu.

14 7
možnosti

Přesně!!! Za svý prachy se mám koukat na toho hulvátskýho a nevychovanýho taváryšče?? :-P

7 8
možnosti

...škoda,škoda,že ten rozhovor jsem nesledoval..omluvou je,že tu paní přímo nenávidím neb je 100% nástupuce Drtinové.Její monology a úšklebky musí být iritující pro hosty kteří na takovéto jednání nejsou naladěni.Doufám,že narazila a poučila se...uvidíme!!

8 2
možnosti
Foto

V archivu ČT můžete onu škodu, škodu napravit.:-)

5 1
možnosti

P10e33t98r 96T27o15m36e30k

14. 5. 2014 19:40

Pane Dolanský, já vám tedy neděkuji. Jenom zamořujete mediální prostor jednou velkou odpornou lží. Pro mne jste potencionální vlastizrádce.

6 13
možnosti
Foto

Budu hrdým vlastizrádcem dle vašeho podání, pokud to jen trochu pomůže v boji proti nesvobodě slova a možnosti prezentovat vlastní názory. A přesně tyto svobody vaše vyjádření pošlapává.

11 2
možnosti

Dnes jsem si pustil sl.Tvarůžkovou znovu, tentokrát s místopředsedkyní PS paní Jermanovou. Paní redaktorka pořád nechápala, proč v PS alkohol ne, a oponovala, že poslanci mohou pít v kanceláři atd.. Přiznávám, že jsme si taky kdysi dali v práci panáka, třeba na něčí narozeniny, ale že by byl alkohol na pracovišti povolen a prodáván, tak to se nikdy nestalo. Otázky typu - Vy jste někdy někoho viděla, že by ho vyváděli ze sněmovny? No, to si může redaktoka pustit záznam. Daší otázka - Vy si myslíte, že když je někdo pod vlivem alkoholu, že může dělat chyby? Boží prostoto! Ovšem, když Jermanová přiznala, že jsou v PS krátce a udělali několik chyb, tak to jí zdůraznila, že připravují zákony této země. U vypitků jí chyby zřejmě nevadí. A to, že kladla otázky a nedívala se na hosta, ale do kamery, která ji snímala zleva, bylo nevhodné.

12 3
možnosti

Pane Dolanský, děkuji Vám

za to, že po dlouhé době mohu s někým v otázce Ukrajiny souhlasit. Naštěstí již včera jsem vyjádřil souhlas panu Vyvadilovi na jeho blogu.

Podotýkám, že s působením na Ukrajině a v Rusku mám více než 25-leté osobní zkušenosti.

Vaše hodnocení řiťolezectví ČT v této problmatice NEMÁ CHYBU.

Bylo by to na dlouhatánský komentář, hodně příspěvků

a blogů jsem na to učinil na http://www.vasevec.cz.

19 5
možnosti

Dík. Nebo se to už nesmí?;-D

5 0
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.