Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Není třeba dalších slov.

Karma!R^

2 0
možnosti

Obávám se, že ten intelekt chybí především paní Němcové...;-)

5 1
možnosti

(to patří pod příspěvek pana Těšínského)

0 0
možnosti

prostě na pochopení chování paní Němcové nemáte intelekt, co už

3 6
možnosti
Foto

Jsem opravdu rád, že něco takového nejsem s to pochopit.;-D

5 0
možnosti

Paní Němcová jde už hodně přes čáru. Její včerejší vyjádřování a vůbec vystupování v OVM je toho důkazem. Naprostá absence sebereflexe, slušnosti a alespoň špetka moudrosti - NIC! Jestli tohle ještě někdy v budoucnu bude v jakékoliv funkci reprezentovat náš stát, tak už opravdu musí být voličstvo divné, velmi divné.

Já jenom doufám, že poslední vyjádření pana Klause jí konečně, obrazně řečeno, zlomí vaz a paní rádobypremiérka, již bez naděje, se odebéře do propadliště malých, nevýznamných politikých dějin tohoto státu.  

Máte pravdu, karma!

6 4
možnosti

;-DLesní technik a knihovnice... to je kvalifikace na premiéra ?

Nestačil jeden koloťuk ?

4 2
možnosti
Foto

No, přečetl jsem si pár vašich článklů a naplňujete moje představy předobrazu příznivce a voliče velkého Miloše. Buřtgulášová hospodská kultura a chlast jako smysl života. Prostě svůj k svému. Souhlasit s vámi se dá jen v jednom, že česká politika je žumpa a to napříč politickým spektrem. Bohužel náš prezident tuto žumpu pouze doplňuje a rozšiřuje.

Ovšem pohled na toho vorvaně, jak je tahán po rybníku, případně vyvržen na Sněžku, mne kromě studu naplňuje i neskonalým veselím. Takže, jen aby se všichni k Chocholouškovi vešli.......:-)

6 9
možnosti
Foto

Vaše věštecké pokusy jsou naprosto ubohé. Ale to se takovým, kterým je hned všechno jasné, stává velmi často. Musím se opravdu smát nad hloupostmi, které zde potíte, poněvadž skutečnost je naprosto jiná. Věřím, že i kdybyste věděl, koho jsem celá léta volil, tak by to vaší zaslepenosti nepomohlo. Nepracujete náhodou pro česká média? To jediné by vás omlouvalo.:-P

6 4
možnosti
  • Počet článků 397
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2845x
Rýpavý humorista, pesimistický optimista, autor knih Z valašských putýk a Metúdovy vojenské lapályje - Z valašských putýk 2.