Makedonie má fungující hranice a EU z toho šílí

Právě v těchto dnech lze vidět v přímém přenosu, jak pomatené je politické vnímání reality v Evropě. Naprosto obyčejné fungující státní hranice a papaláši z Bruselu na to hledí s větší hrůzou než na komando z IS.

To, co produkuje Brusel je již mnohem horší, než kdy byl socialismus. Myšlení a především fantasmagorické a čím dál tím více pouze magorické nápady této neosocialistické diktatury nabírají opravdu nebezpečných hodnot. Právě proto, že potírá veškeré hodnoty!

Stovky naprosto zbytečně prokecaných hodin v Bruselu. Vyházené miliardy z okna. Rok vykřikování a vyhrožování těch, kteří první hulákali herzlich willkommen. Naprostá ztráta několik tisíc let budované schopnosti bránit své hranice. A pak přijde zemička s přibližně dvěma miliony obyvatel, která existuje bratru pětadvacet let a zachová se naprosto normálně – chrání své hranice proti ilegálnímu vstupu.

A celá mocná, schůzující únie, vytrubující hesla skrze své hlásné trouby, zapírající ruku v ruce se lživými mainstreamovými médii, sedla na zadek. Bože, jak hluboko jsi Evropo za pouhé čtvrtstoletí klesla, že naprosto obyčejná věc na tebe působí jako zrůdnost?!

Makedonie předvedla celé Evropě to, o čem Evropa jen stále dokola kecá. Tsipras brečí, vyhrožuje, stěžuje si, ale konečně mu došlo, že by mohl uprchlíky začít vracet do Turecka. Turecko, uplácené Evropskou únií prachy shráblo, ale na dohody kašle a raději vraždí téměř jediné pozemní vojsko Kurdů, které bojuje proti IS nebo vojensky narušuje výsostné území Iráku. Kde jsou ti evropští křiklouni bránící Ukrajince? Mlčí, protože Turecko se za svou agresi momentálně nesmí kritizovat. To je ona slavná evropská korektnost!

Bláznivá politická korektnost velkých vůdců, které se v dobách vlády rozumu říkalo LEŽ, zatemnila Evropě myšlení a největší tragikomedií je, že pouze malé státy, jako Makedonie nebo Slovensko, dovedou být sami sebou a neposkakují před pány z Bruselu s vyplazeným jazykem čekající na hozenou kostičku, jako poskoci z České republiky, skrývající se za prázdná slova po vzoru svých pánů.

 

Autor: Radomír Dolanský | pátek 4.3.2016 9:05 | karma článku: 41,83 | přečteno: 1713x